Lavantacım bu didişme böyle gider benim annemde böyleydi ben sinir oldukça daha çok yapardıı ama artık yapmıyorr ara ara söylüyor böyle şeyler ama duymazdan geliyorum artık
artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..[/B]
neden oturup yürüyemiyorsun bişey mi oldu haberimiz yok..bende oturmaktan sıkıldım artık işywerinde vakit çabuk geçti bugün 1 saat kaldı oda bitsin cıbı cıbı yapıcammmm
hahhaha güzel göz korkuturum, üzmesinler benim hatunlarımılavanta gasonun yazdıklarını okuyunca bende birden hem gaza geldim hem dehşete kapıldımmm neyse ki bilinçliymiş :)
hadiye olayı güzel ama bende böyle jestler yapmayı seviyorum ama hiç yapmıyorum
başarılar kuzuuuuaynen lavantacım yaa bende hep dram dram yaaa bi gün yüzü görmedim gitti küçüklüğümden beri çalışıp eve para veriyorum daire aldılar gene yok gene yok diyo annem babamda annemin tam tersine bizim her şeyimiz var diyoçözmedimmmm
Valla siz alemsiniz lamelif nasıl yapıyosununz nasıl beceriyosunuz anlamadım uğraşsam yapamam linkleri böyle karıştırmayı gene karışmışşş okuyamadım 2 saattte
ben 17,30 da çıkacAğım iştennn istemeye istemeye direksiyon dersine gidiyorummmm poff dua edin kızlar bana
yılbaşı çekilişini henüz sonlandırmamış gece_kuşu katılmak isteyenler
adını soyadını
tel
adres
yazıp gece_kusu'na msj olarak atsın bu gece sonn bilesinizzz
neyi kızzz
neyi kızzz
linkleri karıştırmayı
hepinizi öpüyorummm kızlar yarın sabah görüşmek üzere kendinizeee cici bakınnnn...
napıyosunusss canlarrr hadiii çekelimm şuu çekilişiiiiii artıkın yanasıı olcekk bu çekilişş nerden nası çekcesss bu aradaa
oo tospaam nerdesin kızselam herkese kızlar uzun zaman oldu uğrayamıyorum. mobilya almaya gittim izmire evimizin son halini gördüm ilk kez sonra düğün mekanımızı ayarlamaya çalıştık heryer dolu 2 yerden haber bekliyoruz ve düğün tarihini 1 ay öne çektik buraya kadar herşey çok güzeldi ama geri dönüşte çok ağladım 3 gündürde kendime gelemiyorumsınavlarım var konsantre olamıyorum... dilerim zaman çabucak geçsin gitsin kavuşayım sevdiceğime
umarım sizler iyisinizdir...
sınavlar bitene kadar takılamıcam buraya ama hepiniz aklımdasınız öpüyorum çok
rosaaaaammmmnapıyosunusss canlarrr hadiii çekelimm şuu çekilişiiiiii artıkın yanasıı olcekk bu çekilişş nerden nası çekcesss bu aradaa
veeyyyyy3 güne bir gelirsen olacağı buu
geçmişe git oku cezalısın
rosaaaaammmm
kuşum ceza vermiş sana ama neyse hadi ben diyim sana nolucağını, hepimizin yerine kuşum çekecek kuraları, eşleştirmeleri de o bize mesaj atacak
şşş sana anlattığımı kuşuma deme hee aramısda :13:
ayyynen rosamveeyyyyynasıı kaçırmışımm ayoll çok pardonn gecelerimin kuşuuu
gasoooo yawrumm sendeee olmasannn napardımmmsaolll yawruşummm kuşuumun parmaklarına bırakcass yanii kendimissiii
lavanta gasonun yazdıklarını okuyunca bende birden hem gaza geldim hem dehşete kapıldımmm neyse ki bilinçliymiş :)
hadiye olayı güzel ama bende böyle jestler yapmayı seviyorum ama hiç yapmıyorum
cnm yapalım birlikte çok masraflıda olmaz sanıyorum..fotolarını çeker eklerim buraya..sende bi süpriz yaparsın..1 yıldr hiç süpriz yapmadım aşkıma yılbaşında yapıcam oda sevinsin
lamelif geçmiş olsun çok tatlım
rosa nbr cnm..ben çok iyiyimm ve işten çıkıyorum şimdi eve gideyim duş falan lıcam çok ihtiyacım var.
iyi akşamar canlar
çokk fena heycanlandımmmayyynen rosam
kendimizi teslim edicez ona, hatta gazozumuza ilaç falan katmasına gerek bile kalmadan, sorgusuz sualsiz
canımmm iyiii akşamlarrrrcnm yapalım birlikte çok masraflıda olmaz sanıyorum..fotolarını çeker eklerim buraya..sende bi süpriz yaparsın..1 yıldr hiç süpriz yapmadım aşkıma yılbaşında yapıcam oda sevinsin
lamelif geçmiş olsun çok tatlım
rosa nbr cnm..ben çok iyiyimm ve işten çıkıyorum şimdi eve gideyim duş falan lıcam çok ihtiyacım var.
iyi akşamar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?