• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Günaydın canlar, topiğimizi okuyup işime dönüyorum, akşam üzerine doğru kısmetse gelirim...
Herkese güzel bir gün diliyorum :54:

günaydın

kavaltımı ettim aşkımlada konuştum..

hemen bi temizlik işi kaldı onuda halledeyim geliyorum..

aşkıma ve size ne hediye alıcam onunla ilgili şöyle aklıma bişeyler yatırayım =)

birde hepimiz aynı tarihlerde gönderelim ve u tarih şimdiden belli olsun bütçemi ayarlıcm kızlar..

Günaydın kızlar, uzun bir süreden sonra 2 saatlik bir spor beni mahvetti. Spor salonunda değil nazi kampında gibi hissettim. Kadın resmen Hitler gibiydi.
Şimdi ise her yerim tutulmuş. Totomun üstüne oturamıyorum:2:
Lameliff geçmiş olsun canım.

günaydın

kavaltımı ettim aşkımlada konuştum..

hemen bi temizlik işi kaldı onuda halledeyim geliyorum..

aşkıma ve size ne hediye alıcam onunla ilgili şöyle aklıma bişeyler yatırayım =)

birde hepimiz aynı tarihlerde gönderelim ve u tarih şimdiden belli olsun bütçemi ayarlıcm kızlar..

Günaydın canım..
bencede belli olsun bi an önce hediyelerimize karar verelim :16:

Günaydın canım..
bencede belli olsun bi an önce hediyelerimize karar verelim :16:

geçmiş olsun burada benimde hafiften dişim ve başım ağrıyor..

saçlarımı boyamaya karar verdim..bayağı geldi kendi saçım en son akaju kızıl kestane vardı bu sefer kızl değilde tek renk kestane falan istiyorum şu adetim bitsin boyayıp yeni yılaa yeni saç rengimle gireyim gerçi hep aynı tonları kullanıyorum ama olsun..birde stresten olsa gerek sabah saçlarımda 2 tane beyaz tel kopardım dahada varda onları koparmadım..yaşlandım valla

kızlar dün birde bi tarif buldum elma sirkesi ile ilgili vucüdü temzilemek için yani içimizi canlılık veriyormuş..denicem bakalım..

1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı çiçek balı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi

sabahları aç karına içicem içimi temizlesin azcık bu sabah yapmayı unuttum yarın unutmam inşallah tadıda güzeldir..:26:

kızlar dün birde bi tarif buldum elma sirkesi ile ilgili vucüdü temzilemek için yani içimizi canlılık veriyormuş..denicem bakalım..

1 su bardağı su

sabahları aç karına içicem içimi temizlesin azcık bu sabah yapmayı unuttum yarın unutmam inşallah tadıda güzeldir..:26:

Sirke her şeye çok iyi geliyor ki saçlasrı da besliyorr üstelik..

benim annemde balsız olarak içiyordu suya karıştırıp çok iyi geliyormuş vucuda aç karnına

gününüz güzel geçsin hanımlar

günaydın tembel hatunlarrr kalkın hadiii walla kıskanıyorum sizi uyumayınnnn :1::1:
zati grip olmuşum bide :2::2:

geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar, uzun bir süreden sonra 2 saatlik bir spor beni mahvetti. Spor salonunda değil nazi kampında gibi hissettim. Kadın resmen Hitler gibiydi.

o nasıl hocaymış öyle. ben de uzun zaman ders verdim kimse mahvolmadı

saol canımcım eksik olma sanada geçmiş olsun bende gecen bi yürüdüm bi yürüdüm benim totoşta nalları dikti :52:

1 su bardağı su

canım bu tarifin iyi geldiğini bende duymuştum ama hala denicem :1:

geçmiş olsun burada benimde hafiften dişim ve başım ağrıyor..

saçlarımı boyamaya karar verdim..bayağı geldi kendi saçım en son akaju kızıl kestane vardı bu sefer kızl değilde tek renk kestane falan istiyorum şu adetim bitsin boyayıp yeni yılaa yeni saç rengimle gireyim gerçi hep aynı tonları kullanıyorum ama olsun..birde stresten olsa gerek sabah saçlarımda 2 tane beyaz tel kopardım dahada varda onları koparmadım..yaşlandım valla

çok saol btanem ya sanada geçmiş olsun .. bide beyazlayan saçları koparmayın diolar ama :44:

Gasoo gördümm seniii :91: kendini tanıtmamışın daha sedoşun gecen dediği gibi yarışmaya nerden katılıyosun :52:

Back