günaydın tatlımm geçmiş olsun inş... ıhlamur iç ballı ballı limon dilimli falan mis misss
saol canımm işyerindeyim artık eve gidince içerim ballı ihlamuru canımda hiç bişe istemiyo ama :2::2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlımm geçmiş olsun inş... ıhlamur iç ballı ballı limon dilimli falan mis misss
günaydın
kavaltımı ettim aşkımlada konuştum..
hemen bi temizlik işi kaldı onuda halledeyim geliyorum..
aşkıma ve size ne hediye alıcam onunla ilgili şöyle aklıma bişeyler yatırayım =)
birde hepimiz aynı tarihlerde gönderelim ve u tarih şimdiden belli olsun bütçemi ayarlıcm kızlar..
Günaydın canım..
bencede belli olsun bi an önce hediyelerimize karar verelim
kızlar dün birde bi tarif buldum elma sirkesi ile ilgili vucüdü temzilemek için yani içimizi canlılık veriyormuş..denicem bakalım..
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı çiçek balı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
sabahları aç karına içicem içimi temizlesin azcık bu sabah yapmayı unuttum yarın unutmam inşallah tadıda güzeldir..:26:
günaydın tembel hatunlarrr kalkın hadiii walla kıskanıyorum sizi uyumayınnnn
zati grip olmuşum bide :2::2:
Günaydın kızlar, uzun bir süreden sonra 2 saatlik bir spor beni mahvetti. Spor salonunda değil nazi kampında gibi hissettim. Kadın resmen Hitler gibiydi.
Şimdi ise her yerim tutulmuş. Totomun üstüne oturamıyorum:2:
Lameliff geçmiş olsun canım.
Günaydın kızlar, uzun bir süreden sonra 2 saatlik bir spor beni mahvetti. Spor salonunda değil nazi kampında gibi hissettim. Kadın resmen Hitler gibiydi.
Şimdi ise her yerim tutulmuş. Totomun üstüne oturamıyorum:2:
Lameliff geçmiş olsun canım.
kızlar dün birde bi tarif buldum elma sirkesi ile ilgili vucüdü temzilemek için yani içimizi canlılık veriyormuş..denicem bakalım..
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı çiçek balı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
sabahları aç karına içicem içimi temizlesin azcık bu sabah yapmayı unuttum yarın unutmam inşallah tadıda güzeldir..:26:
geçmiş olsun burada benimde hafiften dişim ve başım ağrıyor..
saçlarımı boyamaya karar verdim..bayağı geldi kendi saçım en son akaju kızıl kestane vardı bu sefer kızl değilde tek renk kestane falan istiyorum şu adetim bitsin boyayıp yeni yılaa yeni saç rengimle gireyim gerçi hep aynı tonları kullanıyorum ama olsun..birde stresten olsa gerek sabah saçlarımda 2 tane beyaz tel kopardım dahada varda onları koparmadım..yaşlandım valla
gününüz güzel geçsin hanımlar
geçmiş olsun canım
o nasıl hocaymış öyle. ben de uzun zaman ders verdim kimse mahvolmadı
gününüz güzel geçsin hanımlar
geçmiş olsun canım
o nasıl hocaymış öyle. ben de uzun zaman ders verdim kimse mahvolmadı
bende 2012de evleniyoruumm :) 01.09.2012 :) herkese mutluluklar diliyorum
moralim sinirlendi gene yaa
ne güzel bir cümle
boşverr sinirlenme sal gitsin.
Ben hiç bişeyi sallamadığım için herkese de aynı şeyi söylüyorumValla salmak keşke çok kolay olsa sallar sallar dururdum o zaman :)