How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012' de yazın evlenecekler

günaydın kızlar bugün bende herşey ters başladı şu kırmızı kurdaleyi annem 2 gündür içinde tutmuş bugün patlayı verdi sanki 9 koca eskitmiş gibi sen nasıl karşı gelirsin diyo

günaydın kızlar bugün bende herşey ters başladı şu kırmızı kurdaleyi annem 2 gündür içinde tutmuş bugün patlayı verdi sanki 9 koca eskitmiş gibi sen nasıl karşı gelirsin diyo

canım ya sen anneni kırma oda seni kırmasın ozman bi ortak noktada buluşun yani evden çıkarken takılsın adet diye ister elbet bi anlamı var çünkü biliyosun daha sonra çıkararsın sende böyle konuş annenle

ayy çok tşk ederimmmm balımmm cümlemizee nasip etsinnn inş.

insan gerçekten burda kardeş gibi oluyor lavanta için söylediklerine tamamen katılıyorum yani

amin canım inş.

Evet canım hani laf olsun diye demiyorum ne kadar sanal ortam olursa olsun burda sevinçlerimizi üzüntülerimizi birbirimizle paylaşabiliyorsak bu gerçekten bi kardeşliktir.. kimimiz annemizden kimimiz arkadaşımızdan,kardeşimizden göremdiğimiz yakınlığı görüyoruz burda bu çok güzel bence ..

Ayy Allahtan bizimkiler karışmıyolar gerçi ben karıştırtmam tamam fikir sölesinler ama hayat bizim hayatımız biz yaşıcaz neticede dediğin gibi daha 17 yaşında değiliz ki kocaya gitmesini biliyos eşyamızı almasınıda beğenmesinide biliriz hıh :52:

bu arada yaş kaç canım ? :9:

23 üm aslında ama 24sün diolar :d 88 mayıs doğumluyum işte :16: sen kaç canım ?bizimkilarde karışmaz ama karşı taraf karışırmı bilemem şimdiden anlaşmış nişanlım ama nişan alışverişinde kendi çok arada kaldıda. düğün alışverişini biz yapcaz demiş inşallah öle olur..

23 üm aslında ama 24sün diolar :d 88 mayıs doğumluyum işte :16: sen kaç canım ?bizimkilarde karışmaz ama karşı taraf karışırmı bilemem şimdiden anlaşmış nişanlım ama nişan alışverişinde kendi çok arada kaldıda. düğün alışverişini biz yapcaz demiş inşallah öle olur..

hmm sence kaç gösteriyoum dermişimmm :52::52: bende 21 yaşındayım canım :9: hani derler ya çokluk olan yerde .... öle oluyo gerçekten :1::1:

bubaburcum slm cnm..sakın anneni kırma kırmızı kurdele bağlansın yanlış anlamadım inşallah konuyu düğün salonunda çıkartısın bende takıcam snr çıkartıcam hep tutam belimde..yemeğe gittim geldim annem hemen şişirdi beni kaş göz arasında..:52::52::52:

bu arada 6 günün sonunda 4 aydan gerşye sayıcam allahım sen yüzümü zü kara çıkartma yarabbim...

çok mutlu olalım yarabbim..

o kadar herkes evlende gör gününü diyor ya allahın sen o günleri gösterme ..mutlu huzurlu kafamızın rahat olduğu günleri göster..

burda dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma mutluluk ver benide ayırma yarabbim.

bubaburcum slm cnm..sakın anneni kırma kırmızı kurdele bağlansın yanlış anlamadım inşallah konuyu düğün salonunda çıkartısın bende takıcam snr çıkartıcam hep tutam belimde..yemeğe gittim geldim annem hemen şişirdi beni kaş göz arasında..:52::52::52:

afiyet olsun canımm :56:

felaket ağrı çekiyorum kızlar. nişanlımı da çağırmadım korkmasın diye. ama feci bi haldeyim. tahlilerim yapıldı. geldim eve. ama çok kötüyüm yalnızım da. doktor ilaç verdi etki eder de geçer ağrım umarım. yüzüm morardı ağrı çekmekten

felaket ağrı çekiyorum kızlar. nişanlımı da çağırmadım korkmasın diye. ama feci bi haldeyim. tahlilerim yapıldı. geldim eve. ama çok kötüyüm yalnızım da. doktor ilaç verdi etki eder de geçer ağrım umarım. yüzüm morardı ağrı çekmekten

Canım ya geçer inş. ilaç etki eder nişanlına bi haber etseydin keşke evde yalnızmışın biri olsaydı yanında

çarşamba günü. yeğenim geldi şimdi. şansa bak. tıp okuyo okulu tatilmiş bu hafta bana gelmiş. üzüldü kız off. hiç istemiyorum beni hasta görmelerini. ikibuçuk yıl gördüler zaten:14:

tatlım takma kafana bu kadar üzüldükçe dahada hastalanırsın herşeyin başı moral yapma kendine bunu üzme bizide..

hadi yaa, arabada çıkarma işi de mi yemedi, tüh :1:

annen beni duysa döver heralde :1:
ben hiç takmamak için elimden geleni yapıcam, benim annem karışmaz, hatta takmamı istemez, ablam kuzenlerimin çoğu da takmadı zaten
ama benim pek kıymetli nişanlım sırf bana inat olsun diye, hayır bağlicaksın arabada çıkarırsın diyo :47::47::47:
ay çok sinir oluyorum yaaa :47::47:

Allah da sana yardım etsin kuzum yaaa :70::70:

bu arada 6 günün sonunda 4 aydan gerşye sayıcam allahım sen yüzümü zü kara çıkartma yarabbim...

çok mutlu olalım yarabbim..

o kadar herkes evlende gör gününü diyor ya allahın sen o günleri gösterme ..mutlu huzurlu kafamızın rahat olduğu günleri göster..

burda dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma mutluluk ver benide ayırma yarabbim.
ya bak bişe demiyim bişe demiyim diye tutuyorum kuşum ama dayanamicam şunu dicem artık
kimse onlar, -ki kim olduğu hiç farketmez büyük küçük- her fırsatta sana evlen de gör gününü diyen herkesin oraya gelip ağzının ortasına çarpmak istiyorum artık heeee :47:

yeter be, ben şiştim burda :47:

duyma kızım sen kimseyi boşver valla, değmez onlar için bir damla gözyaşına da astığın suratına da değmezler valla, boşver yaaa
aaaa çok sinirlendim valla, gelir döverim kızım ben onların hepsini, bak senden çok da büyüğüm, ablan sayılırım valla getirtmesinler beni oraya heeeeee :47::47::47::47::47::47::47:

Back