How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012' de yazın evlenecekler

hadi yaa, arabada çıkarma işi de mi yemedi, tüh :1:

annen beni duysa döver heralde :1:
ben hiç takmamak için elimden geleni yapıcam, benim annem karışmaz, hatta takmamı istemez, ablam kuzenlerimin çoğu da takmadı zaten
ama benim pek kıymetli nişanlım sırf bana inat olsun diye, hayır bağlicaksın arabada çıkarırsın diyo :47::47::47:
ay çok sinir oluyorum yaaa :47::47:

Allah da sana yardım etsin kuzum yaaa :70::70:

ya bak bişe demiyim bişe demiyim diye tutuyorum kuşum ama dayanamicam şunu dicem artık
kimse onlar, -ki kim olduğu hiç farketmez büyük küçük- her fırsatta sana evlen de gör gününü diyen herkesin oraya gelip ağzının ortasına çarpmak istiyorum artık heeee :47:

yeter be, ben şiştim burda :47:

duyma kızım sen kimseyi boşver valla, değmez onlar için bir damla gözyaşına da astığın suratına da değmezler valla, boşver yaaa
aaaa çok sinirlendim valla, gelir döverim kızım ben onların hepsini, bak senden çok da büyüğüm, ablan sayılırım valla getirtmesinler beni oraya heeeeee :47::47::47::47::47::47::47:

wuu çok sinirlisin bugün gosom korktumm valla :53: :9:
banada öyle diyen çok oluyo evlende gör diye biz evlendikte noldu flan sanki onlarla aynı hayatı yaşıcaz hey allahım ya duymuyorum artık kimseyiii bi kere yaptım ben o yanlışı :36::36::36::36:

wuu çok sinirlisin bugün gosom korktumm valla :53: :9:
banada öyle diyen çok oluyo evlende gör diye biz evlendikte noldu flan sanki onlarla aynı hayatı yaşıcaz hey allahım ya duymuyorum artık kimseyiii bi kere yaptım ben o yanlışı :36::36::36::36:

yok kıızz bugün sinirli falan değilim :9: :32::32:
sen de beni öcü belliceksin :60:
aksine iyiyim şükür :114:

ama lavantamın meselesi uzun zamandır böyle, gerçi artık çok takmıyo çok şükür
ama yani kızın burnundan getirmeye çalışanı çok malesef
ben de epeydir bişey demiyodum hani kızın da canını sıkmayayım diye ama tutamadım sonunda :1::1::1:

bu arada 6 günün sonunda 4 aydan gerşye sayıcam allahım sen yüzümü zü kara çıkartma yarabbim...

çok mutlu olalım yarabbim..

o kadar herkes evlende gör gününü diyor ya allahın sen o günleri gösterme ..mutlu huzurlu kafamızın rahat olduğu günleri göster..

burda dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma mutluluk ver benide ayırma yarabbim.

AMİNNNNNNNN! üzülme ya durumu bilmiyorum ama bu durumlar zaten stresli bi zaman aile destek olması gerekirken köstek olması kötü sen, konuşması ile seni rahatlatan , seni anlayan yardımcı olan kim varsa ona danış onla konuş yakınından biri ile telde yada farketmez o zaman rahatlıcaksın ben öle yaptım sende yap görceksin iyi gelcek..

yok kıızz bugün sinirli falan değilim :9: :32::32:
sen de beni öcü belliceksin :60:
aksine iyiyim şükür :114:

ama lavantamın meselesi uzun zamandır böyle, gerçi artık çok takmıyo çok şükür
ama yani kızın burnundan getirmeye çalışanı çok malesef
ben de epeydir bişey demiyodum hani kızın da canını sıkmayayım diye ama tutamadım sonunda :1::1::1:

takılıyorum tabisi ne öcüsü aşk olsun :9:
iyi yaptınn vallahi yürüü bee Allahına kurban gaz verim biraz :1::1:

gazin çok geçmiş olsun ufacık ağrılara bile dayanamıyorum ben gelip geçiyor Allah sabır versin Tatlımm... Nazardan nazardann :1:

Lavantacım bu didişme böyle gider benim annemde böyleydi ben sinir oldukça daha çok yapardıı ama artık yapmıyorr ara ara söylüyor böyle şeyler ama duymazdan geliyorum artık

artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..

gazin çok geçmiş olsun ufacık ağrılara bile dayanamıyorum ben gelip geçiyor Allah sabır versin Tatlımm... Nazardan nazardann :1:

Lavantacım bu didişme böyle gider benim annemde böyleydi ben sinir oldukça daha çok yapardıı ama artık yapmıyorr ara ara söylüyor böyle şeyler ama duymazdan geliyorum artık

artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..

kız bende gazin kimmiş diyorum Allah seni netmiye jeton şimdi düştü :52::52:

gosacum korkuttun beni hee..:9::9::9:takmıyorum artıkk herkes kendi hayatından sorumludur bende küçük eğilim ki 22 yaşındayım...:49::49:

balb nr cnm.

gece kuşu çekilişi bende çok merak ediyorumm ..hatta hepimiz aynı gün kargoya verelim bilmem nasıl olur ama hepimiz aynı gün alır mutlu oluruz diye geçti aklımdan ama şart değil..

ben aşkımada kırmızı bi kazak alıcam canlı bi kırmızı istiyorum onun haricinde ne alıp göndersem acaba ya birde kalp şeklinde çikolatalardan atarım diye geçirdim aklımdan kutunun içine kıpkırmızı bi kutu içinde kalp şeklinde kırmızı kartondan kesilmiş üzerine aşk kelimeleri yazılmış bi hediye bu fikirdebu forumdan aldımbiri yazmış çok içime sindi bende yapayım diyorum ayy çok mutlu oldum şimdiden yapmaya başlıcam :16::16::16::16::16:

artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..[/B][/QUOTE]

aa banada hiç hizmet yapmıyorsun diyor..tamam biraz savsaklmaış olabiirm ama 4 ay gözünü kapatabilir..hiç elbebek gülbebeklik dönemi yaşamadım hep dram hep dram yeter be:9::9::9::9::9:

mahsuna söylücem (kırmızıgül) beni dram dizilerinde kadrolu olarak çalıştırsın çok güzel oynarım:9::9::9:

artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..[/B]

aa banada hiç hizmet yapmıyorsun diyor..tamam biraz savsaklmaış olabiirm ama 4 ay gözünü kapatabilir..hiç elbebek gülbebeklik dönemi yaşamadım hep dram hep dram yeter be:9::9::9::9::9:

mahsuna söylücem (kırmızıgül) beni dram dizilerinde kadrolu olarak çalıştırsın çok güzel oynarım:9::9::9:[/QUOTE]

Kızlar Komedisiniz ya :60: :60:

artık bu gün bitsin yaa akşam olmak bilmedi zaten oturamıyorum yürüyemiyorum :43::43:

mahsuna söylücem (kırmızıgül) beni dram dizilerinde kadrolu olarak çalıştırsın çok güzel oynarım:9::9::9:

artık bu gün bitsin yaa akşam olmak bilmedi zaten oturamıyorum yürüyemiyorum :43::43:[/QUOTE]

neden oturup yürüyemiyorsun bişey mi oldu haberimiz yok..bende oturmaktan sıkıldım artık işywerinde vakit çabuk geçti bugün 1 saat kaldı oda bitsin cıbı cıbı yapıcammmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

artık bu gün bitsin yaa akşam olmak bilmedi zaten oturamıyorum yürüyemiyorum :43::43:

neden oturup yürüyemiyorsun bişey mi oldu haberimiz yok..bende oturmaktan sıkıldım artık işywerinde vakit çabuk geçti bugün 1 saat kaldı oda bitsin cıbı cıbı yapıcammmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

canım ya çok komik ama bi okadarda acı sabebi var :9::9:
sağ totoşumda bi acı var dünden beri sanki iğne yaparlarya hani acemi bi hemşireye denk gelir günlerce geçmez acısı aynen öle anlamadım ya duramıyorum eve gidip yatmak istiyorum bi an önce :43::43:

lavanta gasonun yazdıklarını okuyunca bende birden hem gaza geldim hem dehşete kapıldımmm neyse ki bilinçliymiş :)

hadiye olayı güzel ama bende böyle jestler yapmayı seviyorum ama hiç yapmıyorum :1:

Back