• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

çokk fena heycanlandımmm:23::23::23::23::23:ne giysemmkii çekilişş gecesiiii:23::23::23::23::9:

canımmm iyiii akşamlarrrr :54::54:
:9::9: hakkat kız ben onu unuttum bak, acil elbise ayarlamam lazıımm, en son sünnet kınasında giydiğim elbiseyi mi giysem ki acibaaa, böyle renkli renkli güzel olma mı? :37::37:

:60: :60:

kızlar gece kuşu ne zman açıklıcaktı bu akşamsa eğer nete gircem ona göre evde uykularım kaçar yoksam :24::24: :37: :52:
elif im beklediği bir iki cevap var, eğer yetişirse bu gece yapabilir belki, yoksa da yarına kalır herhalde :114:

ay ben gittikçe merak etmeye başladım, hangi fıstığa hediye alıcam ki acabaa? kime benden hatıra bişeyler kalacak kiii :16:

çooooooooook merak ediorummmm hangiiii hatunumaaaaa bi şeylerrr armağan edicemmmm:21::21::21::21::21:

sultanndaa yalan olduu dimiiii:26:

:9::9: hakkat kız ben onu unuttum bak, acil elbise ayarlamam lazıımm, en son sünnet kınasında giydiğim elbiseyi mi giysem ki acibaaa, böyle renkli renkli güzel olma mı? :37::37:

elif im beklediği bir iki cevap var, eğer yetişirse bu gece yapabilir belki, yoksa da yarına kalır herhalde :114:

ay ben gittikçe merak etmeye başladım, hangi fıstığa hediye alıcam ki acabaa? kime benden hatıra bişeyler kalacak kiii :16:

Ayy aslında bu akşam al yazmalım var yarında olabiler neyse görcess artıkın :1::1:
kızlarr ben ne giycemii buldum nişanlığımı mı giysem acep özledim yaa :52:

kızlar selam hepınıze
eskıden bu saatlerde buralaı kalablık olurdu ama artık kımseler yok sızler gunduz bol bol konusuyosunuz aksamlarıda dızı mı seyredıyosunuz bakıyım :)) saka bı yanada valla cok ozledım burda kaynatmayı..bende bıraz keyıfsızım hasta olucam sanırım..kendınıze ıyı bakın

oo tospaam nerdesin kız :3::3:
eviniz de hayırlı olsun bu arada :112:
inşallah gönlüne göre bir mekan bulursun şeker :114:
sınavlarında da başarılar :70:

rosaaaaammmm :3::3:
kuşum ceza vermiş sana ama neyse hadi ben diyim sana nolucağını, hepimizin yerine kuşum çekecek kuraları, eşleştirmeleri de o bize mesaj atacak :1:

şşş sana anlattığımı kuşuma deme hee aramısda :13:

veeyyyyy :9::9: nasıı kaçırmışımm ayoll :9::9:çok pardonn gecelerimin kuşuuu :54:

gasoooo yawrumm sendeee olmasannn napardımmm:29::29::29:saolll yawruşummm kuşuumun parmaklarına bırakcass yanii kendimissiii:9::9::9::9:

çokk fena heycanlandımmm:23::23::23::23::23:ne giysemmkii çekilişş gecesiiii:23::23::23::23::9:

canımmm iyiii akşamlarrrr :54::54:
Şu muhabbete inanamıyorrruuummmmmm:60:
kızlar selam hepınıze
eskıden bu saatlerde buralaı kalablık olurdu ama artık kımseler yok sızler gunduz bol bol konusuyosunuz aksamlarıda dızı mı seyredıyosunuz bakıyım :)) saka bı yanada valla cok ozledım burda kaynatmayı..bende bıraz keyıfsızım hasta olucam sanırım..kendınıze ıyı bakın

hoşgeldin canım nasılsın? dikkat et kendine,havalar çok tehlikeli,burayı da ihmal etme özledik seni:38:

kuzularımmm listemiz tamamdırrr

Bu akşamm çekiliş için özel topiğimizi açıcam linki de buraya koyarımm

Önce kendimi tanıtırım mesela bana hediye alıcak arkadaşa fikir olur gibisinden,herkes girip kendini tanıtır orada,tanıtım konusunda benim yazıma bakıp fikir edinebilirsiniz,ya da size diğer çekilişlerden birinin linkini veririm ona göz atabilirsinizz:38:

adres yazıp gönderme işlemleri biraz uzun sürecek o yüzden adres işini yarına bırakıyorum kızlar kusuruma bakmayın olur mu?

Yer gök aşk var hem:1:

Bugün tanıtımlarımızı yapalım,yarın da kuramızı çekelim ne dersiniz?

Belkim sürpriz yapar gece mesaj da çekebilirim sizeee:37:

kızlar selam hepınıze
hoşgeldin şeker :3:
dikkat et kendine, olmazsın inşallah :71:

Şu muhabbete inanamıyorrruuummmmmm:60:
hoşgeldin canım nasılsın? dikkat et kendine,havalar çok tehlikeli,burayı da ihmal etme özledik seni:38:
inan inan, yapıldı bütün o muhabbetler :1::1::1:

kuzularımmm listemiz tamamdırrr

Bu akşamm çekiliş için özel topiğimizi açıcam linki de buraya koyarımm

Önce kendimi tanıtırım mesela bana hediye alıcak arkadaşa fikir olur gibisinden,herkes girip kendini tanıtır orada,tanıtım konusunda benim yazıma bakıp fikir edinebilirsiniz,ya da size diğer çekilişlerden birinin linkini veririm ona göz atabilirsinizz:38:

adres yazıp gönderme işlemleri biraz uzun sürecek o yüzden adres işini yarına bırakıyorum kızlar kusuruma bakmayın olur mu?

Yer gök aşk var hem:1:

Bugün tanıtımlarımızı yapalım,yarın da kuramızı çekelim ne dersiniz?

Belkim sürpriz yapar gece mesaj da çekebilirim sizeee:37:
aç kuzu topiği sen, geliriz biz :10::10::10:

adres işi hiç acele değil zaten ne zaman müsait olursan o zaman yap hatunuumm
gerçi çekilişi bu akşam yapsan da olurdu hani ama sanki galiba sanırsam mı acaba :9::9:

şaka şaka, yorma kendini, havvadan da geri kalmayalım dimi, yarın da olur tabiki :9:
yoruyoruz zaten seni :16:

kötüyüm. yeğenim biraz bişeyler yaptı sancılarım geçti ama ağrım var. rengim kireç gbi. kahverengi akıntım var. ateşim de biraz yüksek. iyi sayılmam şu durumda yani. şans yokki

havın cok gecmıs olsun neyın var senın yanı noldu kı??? daha once yazdıysan ben okumadım kusura bakma tekrar sordugum ıcın

kötüyüm. yeğenim biraz bişeyler yaptı sancılarım geçti ama ağrım var. rengim kireç gbi. kahverengi akıntım var. ateşim de biraz yüksek. iyi sayılmam şu durumda yani. şans yokki
dikkat et kendine canım, sıcak tut, eğer doktor ilaç verdiyse de ihmal etme :70:

havın cok gecmıs olsun neyın var senın yanı noldu kı??? daha once yazdıysan ben okumadım kusura bakma tekrar sordugum ıcın

bilmiyorum canım iki gündür çok ağrım var

dikkat et kendine canım, sıcak tut, eğer doktor ilaç verdiyse de ihmal etme :70:

üşütmedimde yaaa anlamadımki. ağrı kesici verdi sadece o da etki etmiyo. çarşamba anlıycaz ne oldu bakalım

günaydın tembel hatunlarrr kalkın hadiii walla kıskanıyorum sizi uyumayınnnn :1::1:
zati grip olmuşum bide :2::2:

Back