How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012' de yazın evlenecekler

Lavantacım bu didişme böyle gider benim annemde böyleydi ben sinir oldukça daha çok yapardıı ama artık yapmıyorr ara ara söylüyor böyle şeyler ama duymazdan geliyorum artık

artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..[/B]

aa banada hiç hizmet yapmıyorsun diyor..tamam biraz savsaklmaış olabiirm ama 4 ay gözünü kapatabilir..hiç elbebek gülbebeklik dönemi yaşamadım hep dram hep dram yeter be:9::9::9::9::9:

mahsuna söylücem (kırmızıgül) beni dram dizilerinde kadrolu olarak çalıştırsın çok güzel oynarım:9::9::9:[/QUOTE]

neden oturup yürüyemiyorsun bişey mi oldu haberimiz yok..bende oturmaktan sıkıldım artık işywerinde vakit çabuk geçti bugün 1 saat kaldı oda bitsin cıbı cıbı yapıcammmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ya çok komik ama bi okadarda acı sabebi var :9::9:
sağ totoşumda bi acı var dünden beri sanki iğne yaparlarya hani acemi bi hemşireye denk gelir günlerce geçmez acısı aynen öle anlamadım ya duramıyorum eve gidip yatmak istiyorum bi an önce :43::43:[/QUOTE]

aynen lavantacım yaa bende hep dram dram yaaa bi gün yüzü görmedim gitti küçüklüğümden beri çalışıp eve para veriyorum daire aldılar gene yok gene yok diyo annem babamda annemin tam tersine bizim her şeyimiz var diyo :1: çözmedimmmm

Valla siz alemsiniz lamelif nasıl yapıyosununz nasıl beceriyosunuz anlamadım uğraşsam yapamam linkleri böyle karıştırmayı gene karışmışşş okuyamadım 2 saattte

ben 17,30 da çıkacAğım iştennn istemeye istemeye direksiyon dersine gidiyorummmm poff dua edin kızlar bana

yılbaşı çekilişini henüz sonlandırmamış gece_kuşu katılmak isteyenler

adını soyadını
tel
adres

yazıp gece_kusu'na msj olarak atsın bu gece sonn bilesinizzz :emir_bebek:

lavanta gasonun yazdıklarını okuyunca bende birden hem gaza geldim hem dehşete kapıldımmm neyse ki bilinçliymiş :)

hadiye olayı güzel ama bende böyle jestler yapmayı seviyorum ama hiç yapmıyorum :1:
hahhaha güzel göz korkuturum, üzmesinler benim hatunlarımı :9::9:

aynen lavantacım yaa bende hep dram dram yaaa bi gün yüzü görmedim gitti küçüklüğümden beri çalışıp eve para veriyorum daire aldılar gene yok gene yok diyo annem babamda annemin tam tersine bizim her şeyimiz var diyo :1: çözmedimmmm
Valla siz alemsiniz lamelif nasıl yapıyosununz nasıl beceriyosunuz anlamadım uğraşsam yapamam linkleri böyle karıştırmayı gene karışmışşş okuyamadım 2 saattte

ben 17,30 da çıkacAğım iştennn istemeye istemeye direksiyon dersine gidiyorummmm poff dua edin kızlar bana
başarılar kuzuuuu :71::71:

yaa bugün pek gelemedim, yarında ağır misafirimiz olacak fabrikada, yine pek gelemeyebilirim...
Kendinize iyi bakın canlarım, öpüldünüüz..:54:

yılbaşı çekilişini henüz sonlandırmamış gece_kuşu katılmak isteyenler

adını soyadını
tel
adres

yazıp gece_kusu'na msj olarak atsın bu gece sonn bilesinizzz :emir_bebek:

canım yosun son kişi,eskilerden alıyoruz ,yeni gelenleri tanıma imkanımız yok,süre kısıtlı malesef o yüzden yosun da adresini verdiğinde çekiliş yapılcak

selam herkese kızlar uzun zaman oldu uğrayamıyorum. mobilya almaya gittim izmire evimizin son halini gördüm ilk kez sonra düğün mekanımızı ayarlamaya çalıştık heryer dolu 2 yerden haber bekliyoruz ve düğün tarihini 1 ay öne çektik buraya kadar herşey çok güzeldi ama geri dönüşte çok ağladım 3 gündürde kendime gelemiyorum :14: sınavlarım var konsantre olamıyorum... dilerim zaman çabucak geçsin gitsin kavuşayım sevdiceğime :43:

umarım sizler iyisinizdir...

sınavlar bitene kadar takılamıcam buraya ama hepiniz aklımdasınız öpüyorum çok

napıyosunusss canlarrr hadiii çekelimm şuu çekilişiiiiii artıkın ya:51: nasıı olcekk bu çekilişş nerden nası çekcesss bu aradaa:9::9:

selam herkese kızlar uzun zaman oldu uğrayamıyorum. mobilya almaya gittim izmire evimizin son halini gördüm ilk kez sonra düğün mekanımızı ayarlamaya çalıştık heryer dolu 2 yerden haber bekliyoruz ve düğün tarihini 1 ay öne çektik buraya kadar herşey çok güzeldi ama geri dönüşte çok ağladım 3 gündürde kendime gelemiyorum :14: sınavlarım var konsantre olamıyorum... dilerim zaman çabucak geçsin gitsin kavuşayım sevdiceğime :43:

umarım sizler iyisinizdir...

sınavlar bitene kadar takılamıcam buraya ama hepiniz aklımdasınız öpüyorum çok
oo tospaam nerdesin kız :3::3:
eviniz de hayırlı olsun bu arada :112:
inşallah gönlüne göre bir mekan bulursun şeker :114:
sınavlarında da başarılar :70:

napıyosunusss canlarrr hadiii çekelimm şuu çekilişiiiiii artıkın ya:51: nasıı olcekk bu çekilişş nerden nası çekcesss bu aradaa:9::9:
rosaaaaammmm :3::3:
kuşum ceza vermiş sana ama neyse hadi ben diyim sana nolucağını, hepimizin yerine kuşum çekecek kuraları, eşleştirmeleri de o bize mesaj atacak :1:

şşş sana anlattığımı kuşuma deme hee aramısda :13:

3 güne bir gelirsen olacağı buu

geçmişe git oku cezalısın:1:
veeyyyyy :9::9: nasıı kaçırmışımm ayoll :9::9:çok pardonn gecelerimin kuşuuu :54:
rosaaaaammmm :3::3:
kuşum ceza vermiş sana ama neyse hadi ben diyim sana nolucağını, hepimizin yerine kuşum çekecek kuraları, eşleştirmeleri de o bize mesaj atacak :1:

şşş sana anlattığımı kuşuma deme hee aramısda :13:

gasoooo yawrumm sendeee olmasannn napardımmm:29::29::29:saolll yawruşummm kuşuumun parmaklarına bırakcass yanii kendimissiii:9::9::9::9:

veeyyyyy :9::9: nasıı kaçırmışımm ayoll :9::9:çok pardonn gecelerimin kuşuuu :54:

gasoooo yawrumm sendeee olmasannn napardımmm:29::29::29:saolll yawruşummm kuşuumun parmaklarına bırakcass yanii kendimissiii:9::9::9::9:
ayyynen rosam
kendimizi teslim edicez ona, hatta gazozumuza ilaç falan katmasına gerek bile kalmadan, sorgusuz sualsiz :27::27:

lavanta gasonun yazdıklarını okuyunca bende birden hem gaza geldim hem dehşete kapıldımmm neyse ki bilinçliymiş :)

hadiye olayı güzel ama bende böyle jestler yapmayı seviyorum ama hiç yapmıyorum :1:

cnm yapalım birlikte çok masraflıda olmaz sanıyorum..fotolarını çeker eklerim buraya..sende bi süpriz yaparsın..1 yıldr hiç süpriz yapmadım aşkıma yılbaşında yapıcam oda sevinsin

lamelif geçmiş olsun çok tatlım

rosa nbr cnm..ben çok iyiyimm ve işten çıkıyorum şimdi eve gideyim duş falan lıcam çok ihtiyacım var.

iyi akşamar canlar

cnm yapalım birlikte çok masraflıda olmaz sanıyorum..fotolarını çeker eklerim buraya..sende bi süpriz yaparsın..1 yıldr hiç süpriz yapmadım aşkıma yılbaşında yapıcam oda sevinsin

rosa nbr cnm..ben çok iyiyimm ve işten çıkıyorum şimdi eve gideyim duş falan lıcam çok ihtiyacım var.

iyi akşamar canlar

Saol tatlım iyi akşamlar ..

ayyynen rosam
kendimizi teslim edicez ona, hatta gazozumuza ilaç falan katmasına gerek bile kalmadan, sorgusuz sualsiz :27::27:
çokk fena heycanlandımmm:23::23::23::23::23:ne giysemmkii çekilişş gecesiiii:23::23::23::23::9:

iyi akşamar canlar
canımmm iyiii akşamlarrrr :54::54:

Back