Lavantacım bu didişme böyle gider benim annemde böyleydi ben sinir oldukça daha çok yapardıı ama artık yapmıyorr ara ara söylüyor böyle şeyler ama duymazdan geliyorum artık
artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..[/B]
aa banada hiç hizmet yapmıyorsun diyor..tamam biraz savsaklmaış olabiirm ama 4 ay gözünü kapatabilir..hiç elbebek gülbebeklik dönemi yaşamadım hep dram hep dram yeter be
mahsuna söylücem (kırmızıgül) beni dram dizilerinde kadrolu olarak çalıştırsın çok güzel oynarım[/QUOTE]
neden oturup yürüyemiyorsun bişey mi oldu haberimiz yok..bende oturmaktan sıkıldım artık işywerinde vakit çabuk geçti bugün 1 saat kaldı oda bitsin cıbı cıbı yapıcammmm
canım ya çok komik ama bi okadarda acı sabebi var
sağ totoşumda bi acı var dünden beri sanki iğne yaparlarya hani acemi bi hemşireye denk gelir günlerce geçmez acısı aynen öle anlamadım ya duramıyorum eve gidip yatmak istiyorum bi an önce [/QUOTE]
aynen lavantacım yaa bende hep dram dram yaaa bi gün yüzü görmedim gitti küçüklüğümden beri çalışıp eve para veriyorum daire aldılar gene yok gene yok diyo annem babamda annemin tam tersine bizim her şeyimiz var diyo çözmedimmmm
Valla siz alemsiniz lamelif nasıl yapıyosununz nasıl beceriyosunuz anlamadım uğraşsam yapamam linkleri böyle karıştırmayı gene karışmışşş okuyamadım 2 saattte
ben 17,30 da çıkacAğım iştennn istemeye istemeye direksiyon dersine gidiyorummmm poff dua edin kızlar bana