2012' de yazın evlenecekler

oohh dağıttın yani, en güzelini yapmışsıın oohh :KK8::KK8:

Vallahi dağıttım şemsiyeli resmi çekerken koçiş tabure kırıl ayağı içine gir hepimiz yerlerdee gülmekten öldük kimse ayağına bişi oldu mu diye sormuyo pantolona bişi oldu mu diyo :KK33::KK33::KK33:
Ayyy o günü hatırladım harika bi gündü yaaa insan 5 yıl bekleyip ulaşınca gerçekten çok değerli oluyoo :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
canım zaten orda da yorum yaptım ama yineleyim. gerçekten çok eğlenmişsiniz çok mutlusunuz. ya herşey çok güzel. Allah nazarlardan saklasın.Allah tamamını erdirsin. senin rengi mavi aslında parlement mavisi mi oluyor. huzur resmen:nazar:

Çok sağol canım benimmmmm inşallahh Allah düğün günlerimizide gösterir :nazar::nazar::nazar::KK69::KK69::KK69:
Petrol mavisi canım kıyafetim :KK69::KK71:

Vallahi dağıttım şemsiyeli resmi çekerken koçiş tabure kırıl ayağı içine gir hepimiz yerlerdee gülmekten öldük kimse ayağına bişi oldu mu diye sormuyo pantolona bişi oldu mu diyo :KK33::KK33::KK33:
Ayyy o günü hatırladım harika bi gündü yaaa insan 5 yıl bekleyip ulaşınca gerçekten çok değerli oluyoo :KK16::KK16::KK16:

maşallah yaa, ağzınızın tadı hiç bozulmasın, ömrü billah gülün böyle inşallah :nazar::nazar::nazar:

maşallah yaa, ağzınızın tadı hiç bozulmasın, ömrü billah gülün böyle inşallah :nazar::nazar::nazar:

Çok sağol canım benimm hepimiz hep mutlu olalımmm :nazar::nazar::nazar:

hazırlıklar dedinde canım bugün bir de paşabahçeye girdim o kadar güzel şeyler gelmiş ki ya hepsinden almak istedim. :KK60::KK60::KK60::KK60: içimde ki bu dürtüye
dur demem lazım:KK20::KK20:

Boşver dur deme ben diyemiyom güzeller cezbediyo hemen :KK6::KK6:

Çok sağol canım benimm hepimiz hep mutlu olalımmm :nazar::nazar::nazar:

Boşver dur deme ben diyemiyom güzeller cezbediyo hemen :KK6::KK6:

ya beni de güzel olan herşey cezbediyor. 1 aydır çeyizle ilgileniyorum ama çeyiz canavarıyım resmen. olsun varsın:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
pınarcım sen çalışıyor muydun? ayşegül sultan sen çalışmıyorsun ve sanırım düşünmüyorsun? :KK61::KK61:

ya beni de güzel olan herşey cezbediyor. 1 aydır çeyizle ilgileniyorum ama çeyiz canavarıyım resmen. olsun varsın:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
pınarcım sen çalışıyor muydun? ayşegül sultan sen çalışmıyorsun ve sanırım düşünmüyorsun? :KK61::KK61:

Olsun canımmmm çeyizciyizz alıp duruyozzz :KK52::KK52:
Çalışmıyorum canım iş aramakla meşgulum ama hiçte kolay değil :KK59:

Olsun canımmmm çeyizciyizz alıp duruyozzz :KK52::KK52:
Çalışmıyorum canım iş aramakla meşgulum ama hiçte kolay değil :KK59:

hımm ama istanbul'a gelin geleceksin. o zaman geçici bir iş bakıyorsun. canım inş istediğin gibi bir iş bulursun ki hele bir hazırlığın içine girmişken şart oluyor.:KK61:

burdayım canım takip ediorum sohbetinizi:KK68:
ama sende katıl:KK9::KK9:

hımm ama istanbul'a gelin geleceksin. o zaman geçici bir iş bakıyorsun. canım inş istediğin gibi bir iş bulursun ki hele bir hazırlığın içine girmişken şart oluyor.:KK61:

Evet canım geçici olarak o yüzden daha da zorlaşıyo bulmak bakalım nasibimiz nerde en kısa zamanda olsada rahat etsem azcık

selam kızlar ben geldım smoothie yaptım tam agzınıza layık cok guzel olmus pınar canım senın nısan resımlerıne baktım

masllah cok guzel olmus hersey bellıkı allah bozmasın:nazar:

evet canım düşünmüyorum
zaten biraz dinlenmek biraz evlilik hazırlıklarımla rahat ilgileneyim diye ayrılmıştım işten
ama benimki de istemiyo çalışmamı, ben aslında istiyordum sonra tekrar çalışayım diye ama maalesef :KK51:
yani evlendikten sonra da çalışmayacağım

canım misafirim var o yüsden tam odaklanamıorum..bu arada ben mutfak ürünlerimin çoğunu bernardodan aldım yaa :26::26::26::26::26:

evet rosaaa :112:

selam kızlar ben geldım smoothie yaptım tam agzınıza layık cok guzel olmus pınar canım senın nısan resımlerıne baktım

masllah cok guzel olmus hersey bellıkı allah bozmasın:nazar:
hoşgeldinnn, afiyet olsuunn :KK56:
kız bu smoothie milkshake gibi bişeydi dimi, hani meyveli dondurmalı buzlu falan :26: smoothie maker diye bir şey vardı da, buzlu içecek yapıyodu, ondan herhal?

X