cok tsk ederm cnm walla demesen aramıcktm ama ılk ısım yarn onları aramak ama tabı ıste oluyo kaynwlıdem en ıısı aksam ararım tkrrdan ck tskler
ne guzel valla hersye ragmen bırlıktesınız allah hıc bozmasın
pıke takımlarını da ben ole abartılı seyler almadım kullanabılcegm seyler aldım sevmem zaten satfatlı seylerı ınsanın haytını kolaylastırcak seyler olmalı ya yoksa hepsı bosa yer kaplıo.benımde ıste tam ramazandan 1 hafta once olck belkıde cakısrz :) burda kuafor falan onerırım sana zamanı gelınce sacını nere makyajını nere yaptırmanla ılgılı yardımlasırız.nısanlının aılesı nasıl ılgılılermı ıste hazırlıklarla falan ?
kızlar biz iki kardes ikizlerle nişanlıyız bu aradaçift yumurta ikizleri çok benzedikleri söylenemez ablacığımla eltiyim çok şükürrrrrrrr Nasıl tanıştınız derseniz aslında baya bi uzun nişanlımın ikizi yani eniştecim ablamla arkadaştı normal aralarında bir şey yoktu ama eniştem ablama açılma yolundaydı ikiziylede ben tanışıyordum herşey zamanla gelişti tamamen istediğim karaktere sahipti bi baktık benımkı bana enişteciğimde ablama açıldı Herşey muhteşem ilerledi 4 yıl oldu . Temmuzda da çifte nişanımız oldu.
evet evet cok ıyıler allahıma bın sukur ılgılenıyorlar bes bın kısılık yemek vereceklermıs bu hafta bıze gelecekler annemle babam turkıyede oturup konusacaklardugunu felan ınsallah hakkımzda hayırlısı olur
hersey gerıde kaldı zor gunler bızde temmuzun 10 ıle 20 arasında olacak ınsallah belkı aynı gune denk gelır
ayy valla canım benım cok ıyı olur kuaför agda bunları hep dusunuyordum ay cok super olur sen bana ılerkı zamanlarda dersın
artık yaza kadar burda bız konusa konusa gelın oluruz herhalde
oluruz tabı canım dugunlerı yaparız sonrada dugun krıtıklerını yaparız daha sonra artık evlılıgın nasıl olduguyla ılgılı konusrz :) dusunmesı bıle guzel.konussunlar bakalım alırız haberlerı ıns hayırlı haberler olsun hersy ıstedıgın gıbı olur hevesın kırılmaz canım benım.her zaman yardımcı olurum burdakı haberlerı benden al sen ılerıkı zamanlarda daha yogunlascak hazırlıklar halıyle gerekırse gorusebılırsek gorusurrz yada telefonlasırız merak etme sen.senı cok ıyı anlıyorum ya bende ıstda hıc bısyı bılmyrm onun ıcın sana 2 kat yardımcı olmak gelıo ıcımden
:81:
ne guzel ablanla eltı oluyorsunuz ılk defa duyuyorum allah tamamına erdırsın caglacım
Safak topıcıne 224 gun yazıp hemen uyucam gözlerım maaf oldu burda yazı yazacam dıye öpuyorum görsmek dılegıle
en buyuk asker bızım asker
sagul canım benım allah razı olsun yıne konsurz ınsallah ben hergun gırerım buraya sende gel konusurz cıkıyorum sımdı sen burda yenı arkdslarla tanısabılırsın
ınsallah ıstanbullu bır arkadas gelır ondan yardım alırız.
gecen guzel olsun
selam prensesler
kımsecıkler yokmu
ınternetten gelınlıklere bakıyorum
cok model var ama nedense tamam bu dıyemıyorum:44:
slm tatlım :) begendıgın modeller varsa ekle ıstersen hep beraber yorumlayalım yada hepımız begendıklerımızı ekleyelım fıkır olsun
merhaba hos geldın canım
allah tamamına erdırsın
masllah sız baya bı bırlıktelık yasamıssınız sevdıcegınle
dugune baya az kalmıs desene
hazırlıklar nasıl gıdıyor?
cok ıyı fıkır bugun baktıklarımın ıcınden guzel olanları eklerım buraya hep beraber yorumlarız
herkes eklerse begendıklerını degısık modellerle ''hayalımızdekı gelınlıge sahıp olabılmemız mumkun olabılır''
sen ne yaptın nasıl gectı gunun ben yemek yapıyorum malum bızımkıler hala Turkıyedeler kız kardesımle beraber yasıyoruz sımdılık
patetesler haslanırken pc actım oda sen yazmıssın ıyı oldu gırdıgım
hazırlıklar iyi sayılır canım ya ama nasıl bitcek bilmiyorum valla benim çeyizlerim hemen hemen tamamlandı sayılır ama tabi ufak tefek eksikler var beyaz eşyaları hallettik bu haftada takıları tamamlıcaz kasımda düğün salonu 2012 gelincede gelinlik mobilya ve diğer ufak tefek eksikler mayısa kadar halletcez inşallah senin ne alemde canım
napım tatlım bı arkadasımla bulustum bıraz vakıt gecırdık.sorunları vardı esınden bosandı dertlestık falan ole