2012' de yazın evlenecekler

ınsanın kafası karısıyor yaaa:44:

sen nasıl dusnuyorsun gelınlıgını sademı kabarıkmı acıkmı yoksa kapalımı

nişanlımla sureklı tartısıyoruz dekoltesı olmıcak dıyor acıkda olmıcakmıs böyle olunca

kafam karısıyor :44:

cok kabarık olsun ıstıyorum havalı olması lazım cunku bır kere gıcem ve kuyrugu da olsun ıstıyorum ama ust tarafa daha karar vermedım

senın hayalındekı gelınlık nasıl??

talım benımde ıstedıgım kırık beyaz cok kabarık olmasını ıstemıyorm ust straplez ama ust kısmının nasıl olacagına karar veredım arkasının uzun olmasını ıstıyorum senın gıbı.valla benımkıde dekolteye cart curt edıo ama banane 1 kere gıycez surda hıc dınleyemem onu :)):KK33::KK33:

hoşbulduk kızlar,benim düğün hazırları iyi gidiyor beyaz eşyaları ve yatak odamı aldık, mobilyalarıda Allah nasip ederse ocak-şubat gibi almayı düşünüyoruz

talım benımde ıstedıgım kırık beyaz cok kabarık olmasını ıstemıyorm ust straplez ama ust kısmının nasıl olacagına karar veredım arkasının uzun olmasını ıstıyorum senın gıbı.valla benımkıde dekolteye cart curt edıo ama banane 1 kere gıycez surda hıc dınleyemem onu :)):KK33::KK33:

hehehe aboooo sen dedıgımı yapacam dıyorsun yanı :KK1::KK1:

ben pek bas edemıyorum dedıgım dedık dıyor 4 yas var aramızda :44:

sızın kac yas var aranızda?

ve asırı derece ''kıskanc'' ne yapapacam bılmıyorum valla ama

sanırım ortasını buluruz

hoşbulduk kızlar,benim düğün hazırları iyi gidiyor beyaz eşyaları ve yatak odamı aldık, mobilyalarıda Allah nasip ederse ocak-şubat gibi almayı düşünüyoruz

ıyımıs canım masllah sende hemen hemen tamamlamıssın herseyını:nazar:

nasıl bır gelınlık dusunuyorsun?

hehehe aboooo sen dedıgımı yapacam dıyorsun yanı :KK1::KK1:

ben pek bas edemıyorum dedıgım dedık dıyor 4 yas var aramızda :44:

sızın kac yas var aranızda?

ve asırı derece ''kıskanc'' ne yapapacam bılmıyorum valla ama

sanırım ortasını buluruz

yaparım falla dedıgmı :KK66:.Bizim aramızda 1 yaş var fazla yok.benımkıde kıskanc canım ama alt ust edıp hakkından gelıorum ama tabı bazı konularda ıse yarıo bu.sende ortasını bulursun inş sultancım

hb cnm bugün konusamdk görevde belkı sabaha dogru dönerse arar hemencecik. Şafak 72 BATMANA SELAMEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

2 gun sonra atmıslı rakamlara ınıyorsunuz masallah canım benım gun gectıkce kavusmanız yaklasıyor :nazar:

bende bugun konustum ama uyukluyordu kıyamam onaaaa:KK61:

cok sukur hıc göreve gıtmıyor benımkı yazzanede sureklı

yaparım falla dedıgmı :KK66:.Bizim aramızda 1 yaş var fazla yok.benımkıde kıskanc canım ama alt ust edıp hakkından gelıorum ama tabı bazı konularda ıse yarıo bu.sende ortasını bulursun inş sultancım

hehehe helal olsun canım ıyı ıyı sevındım valla ıstedıgını gıy sen dugunde

ben de boynumu bukutumu kıyamaz bana artık :KK61:

konuyla alakasız belkı ama burcun ne sadece merak ettım:KK1::KK1:

cagla,sultan kızlar sız asker yolu beklıomussunuz yenı farkettı :44: iyi bilirm ne demek oldugunu :KK43: canlarım benım allah sabır versın hayırlı teskereler olsun ıns tez zamanda kavusun En Büyük TÜRKİYE

cagla,sultan kızlar sız asker yolu beklıomussunuz yenı farkettı :44: iyi bilirm ne demek oldugunu :KK43: canlarım benım allah sabır versın hayırlı teskereler olsun ıns tez zamanda kavusun En Büyük TÜRKİYE

amınnnnnnnnnnnnnnnnnEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

evet canım benım 223 gunum kaldı allahın ızınıyle maıs ayında gelecek

bız caglayla şafak topigi var ordan tanısıyorduk :KK19:

senın askerlıgı atlatmıssın herhalde hehe

X