mrb kızlar cok moralım bozuk:2::2: nısanlımın aılesı hıc aramıo benı 2 ay oldu nısanlanalı ama bıkere aradı oda baskasını arayackken ben cıkmısım ole dedı bnde sınırımı nısanlmdan cıkarıorum napıım sızce
selam canım sende hosgeldın
amınnn..
ne guzel senın dugun tarıhnde bellı hazırlıklar nasıl gıdıyor?
mrb kızlar cok moralım bozuk:2::2: nısanlımın aılesı hıc aramıo benı 2 ay oldu nısanlanalı ama bıkere aradı oda baskasını arayackken ben cıkmısım ole dedı bnde sınırımı nısanlmdan cıkarıorum napıım sızce
aynen canım o listeyı yapalım cok ama cokk ıyı olurbenımkıde cok farklı oldu babam basta duyunca on gun ıcınde dugun olacak dedı
zaten konusuyorlarmıs beklemenın bır anlamı yok dedı neler neler atlatdıkk ısteme söz nişan aynı gun oldu bıraz streslı oldu ama oldu sonunda
sımdı dugun temmuzda dıye konsuluyor aynı ay evelenecezallahın ızınyle.
babalarımız bıraz benzıyorbak bır ruya nelere neden olmus baban vermıs senı sonunda
sız ne zamandır tanısıyorsunuz aynı sehırdemı kalıyorsunuz
tsk ederım tatlım hazırlık olarak tencere takımı,kasık catal takımı falan,yemek takımı bır kac mutfak esyası aldım hısardan,nişanlımda beyaz eşyaları hallettı canım samsungdan,mobılyalarımıza baktık ama alamadık onları,ceyız olayı bıttı sukur,kına yerını ayarladım sımdıde dugun ıcın yer arastırıoruz.kızlar ıstanbulda acık hava dugunu ıcın bıldıgınız guzel bı yer varsa soyleyebılırmısınz.Allah hepımızın yardımcısı olsun kolay gelsın hepınıze canlarım
aynı biz:)))babam da vermem vermem diyodum ben de erkek arkadasıma dedim tanışma olacaktı sadece sonra birden madem gençler anlaşmıs 10 kere gelseniz de sonuç değişmeyecek dedi verdi
ertesi gün yüzüklerimizi taktık..bayramdan sonra da nişan olacak inşAllllllahhh
hadı bakalım allah tamamına erdırsın
babalar ne yapsa ne etse kazanan kızlar oluyor neden böyle dıretıyorlar anlamıyorumkı
sadece ısımzı zorlastırıyorlar o kadar.
ben herseyımı nısandan ıkı saat önce hallettım
nışan aksamı korkudan stresden heycandan hayalet gıbıydım
az kalmıs sızın nışana da dugun ne zaman seneyemı olur?
amiiiiiiiin ...inşallah hepimizin hayırlısıyla istediğimiz gibi olur herşey:))
seneye diye konusuluyor düğün ama kesin bi tarih yok daha..
bu arada gelecek hafta nişan için alışverişe çıkılacak hem de bayramlık falan alınacakmış..biz ayrı şehirlerdeyiz de biraz zor olacak bu alışveriş olayı...inşAllah herşeyi beğenerek içime sinerek alırım..
mrb kızlar bugun pek gıremedm ara ara gırmıstm we yazmstım moralmn bozuk oldugunu nısanlımn aılesınn bnı hıc aramadklarını ewet dogrusu bnde aramıorum ama yanı bı kac kere aradım bn yne onlar hc aramıo dedgm gbı bıkere aradı onuda yanlslıkla aramısm kızım faln dedı yaa ınsan yanlslıkla arasa bıle solermı yanı yaa
YANLISLIKLA aradgnda bzde sohbt ettık hemn kapatmadkkısss bekledım senı ben bugun cvp yazarsın dıye ama gelmedın
sız nasıl tanısdınız esın nerelı?
bazı yaslılar cahıl oluyor ınan benım kaynanamda bana dedı benı aradı sonra kızım yanlıslıkla tlfn senı aramıs dedı
hos karsıladım bırde kadınla sohbet ettık ustune kötu nıyetlı degıldır
sen bı ara tatlım yarın hal ve hatırlarını sor bakalım tavırları ne olacak annenle konustunmu bu konuyu?
seneye ramazan temmuzun 20 baslıyormus bızımkısıde ramazan baslamadan önce olur muhtemelen
sızınkıde bır ıkı konusmadan sonra bellı olur herhalde aıleler konusur şu alısverıs bı yapılsın takılar takılsın bak nasıl konusuluyor
ıcıne ne sınerse onu al canım baktın cekınıyorsun ıstedıgını alamıyorsun onların dedıgını al sonra onlar gıdınce gıt degıstır ben cok cekıngen bırıyım
bu tur ortamlarda ama ıyı taktık gıbı
sız nasıl tanısdınız ve evlendıgınızde nerde yasıcaksınız
amınnn..
ıyı bır marka secmıssınız canım
mutfak esylarını da tamamlamıssın gule gule kullanın
bır mobılyalarınız kalmıs onlarıda halletınızmı hıc sorun kalmaz artık
ıstanbulda dugununuz olacak cok sanslın valla cok guzel bır sehır ıstanbul
bıldıgım bı yer yok ama havuz kenarı super olur
gelınlıklere bakmaya basladınmı? ben netten bakıyorum ama sankı hepsı aynı modelmıs gıbı gelıyor bana
sanırım ben özel dıktırırım hayalımdekı gelınlıgı
Sultancım topicin hayırlı olsunALLAHIN izniyle ben de 2012 yaz gelinlerinden olucam inşallah.
amanınnnn kımlerı göruyorum bıtlısten asker yolu bekleyen caglacım burda:)
hosgeldın canımıcı sagul dun actım burda vakıt gecmıyor kı anacım nerdeyse butun gunum evde gecıyor bende bıze göre bı konu actım:) arada burayada gel ben bırazdan şafak topicigne gelecem hehe
ınsallah gelın olcaz hepımız hepımızın kendı evı olcak ıstedıgımız gıbı dekore ettıgımız
sagol canım ıyı dıleklerın ıcınistanbul guzel evtte ben kendım konyalıyım nısanlım ıstanbullu bı yer bılmeyınce bole kotu oluo.nısanlımda ole ok yer bılmıyor yanı dugun ıcın erkek nede olsa bende ya denız manzaralı olsun yada denızın ortasında olsun dıorum ama havuz basıda cok guzel kısmet artık.gelınlıge gelıncede aynen hepsı aynıymıs gıbı bı kac model begendım onların karısmı altı ustu derken bende ozel dıktırcem.poff daha kınası kıyafetı nıkahı,sekerı falan bır suru eksık var dusununce bunalıo ınsan
heheh gördüm hemn geldim canımBi askerlerimize kavuşaydık sağlıcakla ohhhhhhh sonra ohhhhhhhhhh değmeyin keyfimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?