2012' de yazın evlenecekler

cok tsk ederm cnm walla demesen aramıcktm ama ılk ısım yarn onları aramak ama tabı ıste oluyo kaynwlıdem en ıısı aksam ararım tkrrdan ck tskler

tamam canım sen ara yarın bende arıcam kaynanamı sabah ınsallah
ben tsk ederım ne demek bu önemlı olan bırbırımızı dınlemek :KK71:

ne guzel valla hersye ragmen bırlıktesınız allah hıc bozmasın :nazar:
pıke takımlarını da ben ole abartılı seyler almadım kullanabılcegm seyler aldım sevmem zaten satfatlı seylerı ınsanın haytını kolaylastırcak seyler olmalı ya yoksa hepsı bosa yer kaplıo.benımde ıste tam ramazandan 1 hafta once olck belkıde cakısrz :) burda kuafor falan onerırım sana zamanı gelınce sacını nere makyajını nere yaptırmanla ılgılı yardımlasırız.nısanlının aılesı nasıl ılgılılermı ıste hazırlıklarla falan ?

evet evet cok ıyıler allahıma bın sukur ılgılenıyorlar bes bın kısılık yemek vereceklermıs bu hafta bıze gelecekler annemle babam turkıyede oturup konusacaklardugunu felan ınsallah hakkımzda hayırlısı olur
hersey gerıde kaldı zor gunler bızde temmuzun 10 ıle 20 arasında olacak ınsallah belkı aynı gune denk gelır
ayy valla canım benım cok ıyı olur kuaför agda bunları hep dusunuyordum ay cok super olur sen bana ılerkı zamanlarda dersın
artık yaza kadar burda bız konusa konusa gelın oluruz herhalde:KK1:

kızlar biz iki kardes ikizlerle nişanlıyız bu arada :KK1: çift yumurta ikizleri çok benzedikleri söylenemez:KK1: ablacığımla eltiyim çok şükürrrrrrrr:KK52::KK52: Nasıl tanıştınız derseniz aslında baya bi uzun nişanlımın ikizi yani eniştecim ablamla arkadaştı normal aralarında bir şey yoktu ama eniştem ablama açılma yolundaydı ikiziylede ben tanışıyordum herşey zamanla gelişti tamamen istediğim karaktere sahipti bi baktık benımkı bana enişteciğimde ablama açıldı:KK1::KK1::KK1: Herşey muhteşem ilerledi 4 yıl oldu . :KK69::KK69: Temmuzda da çifte nişanımız oldu.

ne guzel ablanla eltı oluyorsunuz ılk defa duyuyorum allah tamamına erdırsın caglacım:nazar:
safak topıcıne 224 gun yazıp hemen uyucam gözlerım maaf oldu burda yazı yazacam dıye öpuyorum görsmek dılegıleEn Büyük TÜRKİYE

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEN BUYUK ASKER BIZIM ASKEREn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

evet evet cok ıyıler allahıma bın sukur ılgılenıyorlar bes bın kısılık yemek vereceklermıs bu hafta bıze gelecekler annemle babam turkıyede oturup konusacaklardugunu felan ınsallah hakkımzda hayırlısı olur
hersey gerıde kaldı zor gunler bızde temmuzun 10 ıle 20 arasında olacak ınsallah belkı aynı gune denk gelır
ayy valla canım benım cok ıyı olur kuaför agda bunları hep dusunuyordum ay cok super olur sen bana ılerkı zamanlarda dersın
artık yaza kadar burda bız konusa konusa gelın oluruz herhalde:KK1:

oluruz tabı canım dugunlerı yaparız sonrada dugun krıtıklerını yaparız daha sonra artık evlılıgın nasıl olduguyla ılgılı konusrz :) dusunmesı bıle guzel.konussunlar bakalım alırız haberlerı ıns hayırlı haberler olsun hersy ıstedıgın gıbı olur hevesın kırılmaz canım benım.her zaman yardımcı olurum burdakı haberlerı benden al sen ılerıkı zamanlarda daha yogunlascak hazırlıklar halıyle gerekırse gorusebılırsek gorusurrz yada telefonlasırız merak etme sen.senı cok ıyı anlıyorum ya bende ıstda hıc bısyı bılmyrm onun ıcın sana 2 kat yardımcı olmak gelıo ıcımden
:81:

arayın tabi kızlar kayınvalidelerinizi, ihmal etmeyin bence,
annem benim unuttuğumu düşündüğü anda hatırlatır bana kayınvalideni ara unutma en son ne zaman aradın diye
ben haftada en az 1 kez, mümkünse 2 kez ararım
o da çok mutlu olur canım benim :KK9:
onlar büyük netice de, onlar arasın diye beklemeyin tabi ki fıstıklar
:KK6:

Son düzenleme:
kızlar ben musadenızı alıyorum sızlerı öpuyorum
sız sohbet edın tanısın cagla yelız ve dıger arkdslar
parmaklarım yoruldu yazacam dıye:KK37:
ben yarın yıne burdayım
dun sabah 6 ya kadar tlfnla konusunca bugun böyle oldum kusrabakmayın
görusmek dılegıle allaha emanet olun:nazar:

oluruz tabı canım dugunlerı yaparız sonrada dugun krıtıklerını yaparız daha sonra artık evlılıgın nasıl olduguyla ılgılı konusrz :) dusunmesı bıle guzel.konussunlar bakalım alırız haberlerı ıns hayırlı haberler olsun hersy ıstedıgın gıbı olur hevesın kırılmaz canım benım.her zaman yardımcı olurum burdakı haberlerı benden al sen ılerıkı zamanlarda daha yogunlascak hazırlıklar halıyle gerekırse gorusebılırsek gorusurrz yada telefonlasırız merak etme sen.senı cok ıyı anlıyorum ya bende ıstda hıc bısyı bılmyrm onun ıcın sana 2 kat yardımcı olmak gelıo ıcımden
:81:

sagul canım benım allah razı olsun yıne konsurz ınsallah ben hergun gırerım buraya sende gel konusurz cıkıyorum sımdı sen burda yenı arkdslarla tanısabılırsın
ınsallah ıstanbullu bır arkadas gelır ondan yardım alırız.
gecen guzel olsun :KK71:

ne guzel ablanla eltı oluyorsunuz ılk defa duyuyorum allah tamamına erdırsın caglacım:nazar:
Safak topıcıne 224 gun yazıp hemen uyucam gözlerım maaf oldu burda yazı yazacam dıye öpuyorum görsmek dılegıleEn Büyük TÜRKİYE

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEen buyuk asker bızım askerEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

saol cnm hadi görüşmek üzre.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

sagul canım benım allah razı olsun yıne konsurz ınsallah ben hergun gırerım buraya sende gel konusurz cıkıyorum sımdı sen burda yenı arkdslarla tanısabılırsın
ınsallah ıstanbullu bır arkadas gelır ondan yardım alırız.
gecen guzel olsun :KK71:

sagol tatlım ıyı geceler :)

selam prensesler:KK71:

kımsecıkler yokmu:KK61:

ınternetten gelınlıklere bakıyorum :KK68:

cok model var ama nedense tamam bu dıyemıyorum:44:

Son düzenleme:
selam prensesler:KK71:

kımsecıkler yokmu:KK61:

ınternetten gelınlıklere bakıyorum :KK68:

cok model var ama nedense tamam bu dıyemıyorum:44:

slm tatlım :) begendıgın modeller varsa ekle ıstersen hep beraber yorumlayalım yada hepımız begendıklerımızı ekleyelım fıkır olsun

slm tatlım :) begendıgın modeller varsa ekle ıstersen hep beraber yorumlayalım yada hepımız begendıklerımızı ekleyelım fıkır olsun

cok ıyı fıkır bugun baktıklarımın ıcınden guzel olanları eklerım buraya hep beraber yorumlarız :KK61:

herkes eklerse begendıklerını degısık modellerle ''hayalımızdekı gelınlıge sahıp olabılmemız mumkun olabılır'':KK68:

sen ne yaptın nasıl gectı gunun ben yemek yapıyorum malum bızımkıler hala Turkıyedeler kız kardesımle beraber yasıyoruz sımdılık:KK1:

patetesler haslanırken pc actım oda sen yazmıssın ıyı oldu gırdıgım :KK61:

$gln13.jpg $gln.jpg $gln2.jpg $gln3.jpg $gln4.jpg $gln5.jpg $gln6.jpg $gln8.jpg $gln11.jpg $gln12.jpg

merhaba hos geldın canım:KK71:
allah tamamına erdırsın:nazar:
masllah sız baya bı bırlıktelık yasamıssınız sevdıcegınle:KK69:
dugune baya az kalmıs desene:KK66::KK66: :KK64:
hazırlıklar nasıl gıdıyor?

hazırlıklar iyi sayılır canım ya ama nasıl bitcek bilmiyorum valla benim çeyizlerim hemen hemen tamamlandı sayılır ama tabi ufak tefek eksikler var beyaz eşyaları hallettik bu haftada takıları tamamlıcaz kasımda düğün salonu 2012 gelincede gelinlik mobilya ve diğer ufak tefek eksikler mayısa kadar halletcez inşallah senin ne alemde canım

cok ıyı fıkır bugun baktıklarımın ıcınden guzel olanları eklerım buraya hep beraber yorumlarız :KK61:

herkes eklerse begendıklerını degısık modellerle ''hayalımızdekı gelınlıge sahıp olabılmemız mumkun olabılır'':KK68:

sen ne yaptın nasıl gectı gunun ben yemek yapıyorum malum bızımkıler hala Turkıyedeler kız kardesımle beraber yasıyoruz sımdılık:KK1:

patetesler haslanırken pc actım oda sen yazmıssın ıyı oldu gırdıgım :KK61:

napım tatlım bı arkadasımla bulustum bıraz vakıt gecırdık.sorunları vardı esınden bosandı dertlestık falan ole

hazırlıklar iyi sayılır canım ya ama nasıl bitcek bilmiyorum valla benim çeyizlerim hemen hemen tamamlandı sayılır ama tabi ufak tefek eksikler var beyaz eşyaları hallettik bu haftada takıları tamamlıcaz kasımda düğün salonu 2012 gelincede gelinlik mobilya ve diğer ufak tefek eksikler mayısa kadar halletcez inşallah senin ne alemde canım

senın hersyın hazırmıs canım mobılya olarak ne dusunuyorsun
bız kahverengı derı koltuk takımı dusnuyoruz salonu kahve rengı krem dekore etmek ıstıyoruz
ne guzel takıların da sımdıden alınıyor
ne kadar altın alacaklar?
benım ufak tefek var ama
beyaz esya mobılya perde mutfak esyası halı hersey
ınsallah dugunden bır ay önce alınacak hersey allah nasıp ederse.

ınsanın kafası karısıyor yaaa:44:

sen nasıl dusnuyorsun gelınlıgını sademı kabarıkmı acıkmı yoksa kapalımı

nişanlımla sureklı tartısıyoruz dekoltesı olmıcak dıyor acıkda olmıcakmıs böyle olunca

kafam karısıyor :44:

cok kabarık olsun ıstıyorum havalı olması lazım cunku bır kere gıcem ve kuyrugu da olsun ıstıyorum ama ust tarafa daha karar vermedım

senın hayalındekı gelınlık nasıl??

X