2012' de yazın evlenecekler

slm hatunlar çok şükür sonunda kaynatmıssınız çok boştu bugun burası
kızlar bı evlenelımde eşinde işinde yemegınde hakkından geliriz evel allah:KK66::KK66:

Son düzenleme:
slm hatunlar çok şükür sonunda kaynatmıssınız çok boştu bugun burası
kızlar bı evlenelımde eşinde işinde yemegınde hakkından geliriz evel allah:KK66::KK66:
hay ağzın bal yesin yaaa, bak en güzelini sen söyledin yelizcim :KK9::KK9:
bu arada selam canım :112:

vallaaa bugün yazmıştım alışveriş merkezine gittim,
dolaştım gezdim biraz, çeyiz mağazalrına da girdim çıktım
home sweet home da yatak örtülerine baktım, ki almayı düşünmüyorum zaten,
ama şu krem rengi zarif güpülerle süslenmiş sade ama şık yatak örtüleri var ya, çok güzellerdi :KK9::KK9:
1.300müş de, yok kampanyaya girmiş de, 700e düşmüş de, ben de yok artık dedim :KK53::KK53:

Gasoline yarın kocişine kahvaltıya gidicek poğaça yapıyo en büyük atraksiyonumus o bu akşam:21:

Gasoline yarın kocişine kahvaltıya gidicek poğaça yapıyo en büyük atraksiyonumus o bu akşam:21:

hahha yaptım bile :KK8: aslında benimkinden ziyade, anne babama yapıyorum kızzz, valla şu ara benimkinin pabucu damlarda geziyoo :KK9::KK9::KK9:
zaten diyo ben bu sizi tanıştırma işini sevmedim benim pabucumu dama attınız, bu nasıl kaynaşmaktır diyo :KK9:
sus diyorum nazar değicek deli :nazar: senin yerin ayrı paşam deyip gönlünü alıyorum o ayrı :KK17::KK17:

hahha yaptım bile :KK8: aslında benimkinden ziyade, anne babama yapıyorum kızzz, valla şu ara benimkinin pabucu damlarda geziyoo :KK9::KK9::KK9:
zaten diyo ben bu sizi tanıştırma işini sevmedim benim pabucumu dama attınız, bu nasıl kaynaşmaktır diyo :KK9:
sus diyorum nazar değicek deli :nazar: senin yerin ayrı paşam deyip gönlünü alıyorum o ayrı :KK17::KK17:

anaaaammm cok sevındm ne guzel ya.hem sevındım hemıde kıskandım :KK17: yarın gıt bakalım kayınvalıdecıgnle kayınbabacıgınlabı kahvaltını yap kocişinle hasret gider krıtıklerı aksam yaparız:KK66::KK66:

anaaaammm cok sevındm ne guzel ya.hem sevındım hemıde kıskandım :KK17: yarın gıt bakalım kayınvalıdecıgnle kayınbabacıgınlabı kahvaltını yap kocişinle hasret gider krıtıklerı aksam yaparız:KK66::KK66:

canım senin de çook tatlı, bol huzurlu, acayip mutlu ve sıcacık bir ailen olsun inşallah :KK70::KK70:
her genç kız hakeder bunu :KK70:

ay bak aklıma yine ne geldi :KK9::KK9:

her genç kızın rüyası,
zetina dikiş makinası :KK9::KK9::KK9:

böyle bir reklam vardı

canım senin de çook tatlı, bol huzurlu, acayip mutlu ve sıcacık bir ailen olsun inşallah :KK70::KK70:
her genç kız hakeder bunu :KK70:

ay bak aklıma yine ne geldi :KK9::KK9:

her genç kızın rüyası,
zetina dikiş makinası :KK9::KK9::KK9:

böyle bir reklam vardı
çok sagol canımcım herkese ıns

reklamlarrrr (4 dakika ara):KK1::KK1:

bu arada zetina dikiş makinası demişken, ay ben dikiş dikmek istiyorum galiba yaaa :26:
son zamanlarda hep burda dergilerine bakasım geliyo
annem terzidir zaten, de bende hiç iş olmadı bugüne kadar :78:
hattaaa nişan elbisemi bile annem dikti söylemiş miydim?
utanmalıyım dimi şimdiye kadar öğrenmediğim için :78:

kızlar bende dün akşam arkadaşımın kınasındaydım,ayy çok ağlak oluyo insan kınalarda.bi sarıldı annesiyle arkadaşım hem video çekiyorum,hem elimde makine gözlerim yaşardı,elim başladı titremeye. bi de ben nasipse evlenince,uzakta oturacağım annemlerden nolcak bilmiorum..
kınayı getir aney,parmağın batır aney
bu gece misafirem koynunda yatır aneey:KK5::KK59:

ay kızlar nerden aklıma geldı bırden sıze kayınvalıdecıgımle en son olan konusmamızdan bır kesıt anlatım
2 hafta once telde konusyrduk havalardan falan laf acıldı dedııkı havalar sogudu agrılarım baslıcak falan dedı.bende keske termale yada denıze falan gıtseydın ıyı gelırdı agrılarına falan dedım babam goturseydı keske dedım
(bu yaz bodruma gıtmıstık nısanlımla) oda ne dese begenırsnız aslında sızınle boderuma gelecektım ama gelemedım seneye artık hep bırlıkte gıderız dedı.:KK52::KK52:

bende hıııı bız balayıdan geldıkten sonra vakıt kalırsa iş güç ramazan falanda gelıo gıderız bi ara dedim

gıcccccıııkkk edıo kadın benı bana dedıgne bakın yaa

kızlar bende dün akşam arkadaşımın kınasındaydım,ayy çok ağlak oluyo insan kınalarda.bi sarıldı annesiyle arkadaşım hem video çekiyorum,hem elimde makine gözlerim yaşardı,elim başladı titremeye. bi de ben nasipse evlenince,uzakta oturacağım annemlerden nolcak bilmiorum..

poff çok merak edıorum valla nasıl olcak bende uzaga gıdıyorum ama hem aglarım hem giderim olcak valla:KK43:

aayy bak şimdi ben de hüzünlendim galiba :KK59:
zor olucak kuzum ya, olma mı? hele ki annesine benim gibi göbüşten bağlı biriysen..
ama olacak işte, o da zamanında kendi anneciğinden ayrılmış ya, şimdi biz yapıcaz aynısını mecbur..
tabi eğer başka şehirse uzak düşeceğin yer, daha da zordur.. :KK59:

bu arada herkes yüksek yüksek tepelere söyler ya kınalarda, ama ben bu türküyü daha çok severim yaaa, çok dokunur bana bu :KK58:
bu gece misafirem, koynunda yatır aneyy :KK58:

aaaayyy ağlarım bak şimdi heeeeeeee, yok kına türküsü söylemek falan :KK36: :KK36:

X