hoşgeldın cnmiyidir. sen nasılsın?
hg tatlım hakkatten bitiremıyoruz geceyi :)paşamı uğurladımmmmnasılsınıs geceyi daha bitirmeyen gelincikler:87:
görebilirsin canım 2012 geliniyim o yüsden yerimdeyim yani...
hoşbulduk canımmçookk iyiyiimmm sadece bugün spora başladım kaslarım ağrıo biras
yelizcim dediğin balayı otelıne baktım çok çok yuksek fıyatlar standart oda ekım ayı olmasına ragmen 329 kişi başı denize karşı odalar 400 küsür. Temmuzda çift kişilik güzel bi oda rahat 1mlyardan cıkar
huuu maşallah.canım peki erken rezervasyon falan onu dıkkate aldınmı mesela seneye 2012 temmuzda fıyat oynuomudur
tatlım otel çok çok lüks oldgu ıcın erken rezervasyonda oynama olsa bıle cok bişey fayda etmez baksana ekımdeki kişi başı standart oda fıyatlarına ama guzel otele benzıyor bakalım artık nikahı salonu tutalımda bu otel işlerinide hallederiz artık araştıra araştıra
( otele bıttım resmen ama cok pahalı gercekten gıdıcek olsak baya bır parayı gozden cıkarmak lazım düğün masraflarının haricinde
verilmez tabı canım kısı bası geceleık 400 lıradan bahsedıosun 1 gun 800 lıra ne anladım ben bu işten hemen başka arastırmalara geçelim benceaynı değerde buluruz canım olmassa daha hesaplı oteller bu kadar para verılmez gb :26::26:
verilmez tabı canım kısı bası geceleık 400 lıradan bahsedıosun 1 gun 800 lıra ne anladım ben bu işten hemen başka arastırmalara geçelim bence
taamam aldık boyumuzun ölçüsünü geçtikk :)ve bıde ekım ayının fıyatlarıdüşün cnm. Bu yazın fırlar o biçim zaten euro hesabı falanda vardı
taamam aldık boyumuzun ölçüsünü geçtikk :)
iyi geceler tatlımahahhahahahah olsun emınmkı en guzel yerlere gıdıcez kocişlerle kızay gelsin artık o gunler sabırsızlandım bak şimdiiiiiiiiiiiii neyse kızlar ben cıkıyorum askerimle tele gecıcem öpüldünüz
kuşlar bahsettiğiniz otel adam&eve mi? yoksa ben arada başka otel vardı da onu kaçırdım mı :26::26:huuu maşallah.canım peki erken rezervasyon falan onu dıkkate aldınmı mesela seneye 2012 temmuzda fıyat oynuomudur
ooo uğurlayıp misafirlerini mekanına döndün demek nihayeettselam kızlarrr
hanı kımse yok bugn pazar herkes dınlenıyor anlasılan
benım kuzenler az önce gıttıler artık burdayım
ne güzeeelllselam kızlar bu saate kadar babamla gelinlik baktıkvalla saabretti adam beni yorumlarımı dinledi bir de şu güzelmiş şu çok kötü diye yorumlar da yapıyo canım babam yaaa
herkes yatmış heralde...
iyi geceler kuzularrrrrrr