Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alla alla bak sen su ıse bende konyalıyım hatta nısanlım cumralı belkı bılırsın cumrayı ama norvecte yasıyorum konyaya gelın olacam
allah yardımcımız olsun ıstanbul cok buyuk sehır ve cok guzel ben bırgun gezebıldım ınternetten arastır kesın bısıler bulursun
denız kenarında veya havuz basında olursa cok romantık bı gece dugunu yapabılırsınız. narın gelınlık var duydum konyada cok meshurmus herkes ordan
alıyormus sende bı gıt oraya belki hosuna gıdenı bulursun
guzel bı tesaduf olmus bılıorum canım cumrayı.narin gelınlıgı bılıyorum canım konyanın eskı gelınlıkcılerındendır meshurdur.ama sımdı moda ulgen mıss defne madam burcu da cok guzel modeller var hepsını gezıcem bı ara sonra ıstanbuldakıler derken bsyler netlesır herlade.senın hazırlıklar ne alemde
mrb kızlar bende 2012 gelini olcam inşallah 8 yıllık sevgilimle 3 ay önce nişanlandık inşallah mayıs sonu haziran başı gibide düğünümüz olcak
evet canım haberdar edersın artık bızı
ben hıc gelınlıkcı bılmıyorumkı konyada bı narın gelınlıgı duydum herhalde oraya gıderım dırek
benım hazırlıklar elde var sıfır bu sene yaptırmaya basladık yatak oda takımnı pikeyı önem verıyorlarmıs konyada
yazın geldımı hersey esylar dugun ev hepsı bır ay ıcınde hall olur herhalde baska sansımız yok
aynen valla bız bıraz önce konustık ıkı ay sonra bende turkıyeye gelecem oda askerden ankaraya gelecek (ablamda ankarada yasıyor) beraber tatıl yapacaz 4 gun beraber olacaz cok heycanlıyım herseyı oturup konusacaz evlılıkle ılgılı zaten kafe ıcmeyı cok severım bol bol kafe ıcerız herhalde
senınkı gelıcekmı tatıle
YANLISLIKLA aradgnda bzde sohbt ettık hemn kapatmadk bıde bnmısı masllh cok sewıo konusmayı bı bsalıorz konusmaya 10 15 dk ama ne bıleuım ınsan bklıo aramasını. annemle konusmadm arıolar mı dıo eet dıorum soleyemıorum aramıolar dıe kuzenm de nısanlı damat tarafı sureklı arıo kuzenımı bnımkılerde hc aramynca kotu oluorum .esım edrnelı canım bnde bartndaım edrnede unı okumustm orada tanıstık .bugun amcamın ewını tasıdık gırıo cıkmk zornda kaldım
ne guzel ıste canın sıkılmaz cana yakın bır kaynanan varmıs
bence sen annenle konus annene anlat bu arada dedıgın sıteye gırıyorum sımdı :
ohhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhh. Nasıl yani cnm tatile derken anlamadım Haziran sonunda nişanlım izne geldi çeşmeye gitdik daha sonra geldik nişanımız oldu. ALLAHIN iznyle de 73 gün sonra teskere alıyoruz .Bellki süprz yapıp biyerlere götürür ama çeşme harıkaydı 8 aydır ızne gelemıyordu çeşmede buluştuk muhteşemdi ah ah
o heyecan anlatılamaz resmen. Gel be teskere geeeeeeeeeeeeeeeeeel
canım benım burdan haberlesırız ne sormak ıstersen konyada ne nerde hersye yardımcı olurum bır kactane daha gelıncılıkler var cok hos modern yerler onlarıda solerım adreslerını verırım.Konyalılar cok onem verır ceyıze ben hıc sevmıyorum bu olayı ama gercek bu hersyı en ınce ayrıntısına kadar ıncelerler aman dıkkat :) .Allahın ıznıyle hersy olur takma onemlı olan o yolda cabalamak
gır gır bayılacksın glınlıklere emn ol :) ama cnm ne bılım annm uzulur smdı neden olekı acaba dıe dur bakıım yarn bn bı arıım amaaan ewlnsen dert ewlenmesen dertt :))))
tamam canım sen ara evlılıgın ıste bu yönlerıde var
cok sagul canım benım valla cok ıyı oldu karsılasmamız ben cok bılmıyorum konyayı hanı dugun olacak konusuldu ama yenı yapılmaya basladı hersey
duydum bu sene dedıler cok önem verıyorlarmıs dıye bızde de tam tersı annemler ıhtıyacımı alır ama bende abartıyı sevmıyorum renga rengı sevmıyorum
öyle cok dantelı sevmıyorum bakalım. kaynananm cok tatlı bırı ama fena bıraz hıssedıyorum cok ıyı anlasırız kesın
sız nasıl tanısdınız?
wayyyy canına sız dırek olaya cesmeden gırmıssınız valla helal olsun
ben ankaraya gıdecem ablamın yanına oda gelecek ankaraya beraber kalacaz ama ankarada ıyı bı yer kıralıcaz yanlıs anlamyın lutfen kızlar sadece
guzel vakıt gecırecez anıtkabıre kocatepe camısıne felan gıder gezerız allah nasıp ederse. ne yapalım bız tatıl olarak ankarayla ıdare edıyoruz sımdılık
kavusmanıza cok az kalmıs allahın ızınıyle
sız bır tatılı daha hakk ettmısınız canım gelınce gıdın
2007de nısanlım iş için konyaya gelmıstı bı kozmetık fırmasında calıso nısanlım bende onların sattıgı bı urunle ılıglı sıkayet ıcın gıtmıstım o kozmetık fırmasına ıste orda sorumlu bırıyle konusrken nısanlım geldı bıraz cırkeflestım heralde dıkkatını cekmıs konu ne dıe falan derken yardımcı oldu falan fılan derken bugune geldık.insallah hep ole tatlı kalır kaynanan :) dıger yuzu cıkma. dedgın gıbı bende sevmıyorum ıncıgı cıncıgı ınsana lazım olan seyler ıhtıyacı olan seyler olmalı en mantıklısı bu bosa masraf dıgerı.siz nasıl tanıstınız pekı canım
aynen ole ama bıde gorumcemn dugunu war onn ıcın hazrlık yapıolr sanırım kosustrma halındeler
canım kız evlenmesı cok telaslı olur bızler kendımızden görelım
kesın bunun etkısı vardır bence sen ara sor nasıl gıdıyor dıye bak nasıl mutlu olurlar kesın
Yanlış anlaşılcak hiç bir şey yok tatlım Gerçekten rüya gibiydi 15 ay'ın acısı çıkıcak bakalım düğün salonu nikah günü falan ayarlanıcak zaman bulabilirsek artık belki görümceme gideriz ya da okul gezileriyle falan da olabilir.
amn
zaten buyuk asklar kavgayala baslayan asklardır dıye bosuna dememısler
sızınkı guzel bı tanısma olmus ömur boyu böyle ınsallah böyle mutlu olursunuz
sana katılıyorum sımdı kımse dantel felan kullanmıyorukı ne bılıyım o gördugum pıke takımları hep kalabalık bence
ben de turkıyede tanıstım ben bıraz turkıyede de okula gıttım bı ara turkıyeye tasındık ozaman tanısdık 17 yasındaydım
sonra buraya geldık tekrar derken öyle zorluklar yasadık dustuk kalktık ama bız kazandık aılelerımız hıc ıstemedı basta ama sımdı masllah cok
ıyıler
allah nasıp edersede dugunumuz seneye ramazan ayından önce olacak