2012' de yazın evlenecekler

İstanbulda değilim canım. burdada çok alternatifler var ama sizlere sormadan boşuna almak istemedim

anladım canım,düşündüğün mobilayalara uygun renkte hoş durabilecek modeller bulabilirsin,bende annemin ısrarları sonucu metalik gri bir takım aldım,beyaz düşünüyorum salon takımımı. bu arada tv ünitesini camekanlı olanlardan alacaksan onlara konuluyor,ama daha çok gümüşlük-vitrin-konsol tarzı takımlarda kullanılıyor bu takımlar

Kızlar nolur yardımcı oln kafayı yicem..
1hafta önce kolumda beze çktı ben 3kere kötü huyludan ameliyat olmştm buna dedim kaç zaman oldu sormuyon die
2 hafta önce ehliyet sınavnda resmen adamlar yusne bile bile bırakıldım bu hafta yine gircem sınava bu konu hakkında bile tek kelime etmedi..
hal hatır sorma huyu bitti..ben bi süre oruç tuttum geçen bitti hatta iyi doydum felan dedim allah kabul etsin dio
Bende bu kadar ilgisizlik yeter ayrılalım dedim dün.oda dio askerde kafam normal deil seni seviyom die hergn msjda atıyo ama bazı şeler gücüme gidiyo
atym ayın 6snda saat 8de arkmda buluşcam deyim onu hiç unutmas ama
delircem resmen naapcam ben

sağolun kızlar cevaplarınız için. sana gelince arkadaşım daha önce asker yolu bekleyip kazık yediğim için gözünüzü dört açın diyorum tüm asker yolu bekleyen arkadaşlarıma

canım ılk gıttıklerınde depresyona gırıyorlar
gercekten askere gıttıklerınde görduklerı baskı yuzunden pıskolojılerı bozuluyor ıstemedıklerı halde baskılara magruz kalıyorlar
kolay degıl özellıkle erkekler hep el ustunde tutulur askerde durum degsınce bosluga dusuyorlar
benım nısanlımda ılk gıttıgınde bıraz degısmıstı ama sımdı hersey normal cok sukur kafana takıp uzulme sakın
bellı bır zamndan sonra kendılerıne gelıyorlar

slm canlarım geçenlerde birisi adam&eve ile ilgili bi link vermişti 4 günlük kiralamıştı hatta varmı hatırlayanız o link lazım bana

adam&eve e bayılıyorum, ne değişik ne manyak yer, full karanllık bir restaurant ı bile var :92:
bir ara bizim balayı alternatiflerimizdendi ama sonra vazgeçtik niyeyse :97::97:

ama o ankaradaki linkini verdiğiniz yer ilginçmiş, daire gibi bişey kiralıyomuşsun galiba ve evet o duvat kağıdı olan oda çok hoş görünüyor

1 gündür giremedim 15 sayfa okudum ya.aklımda bikaç konu kaldı ilki kıskançlıktı benim kide kıskançtır akrep burcudurda kendileri hele ilk yıllarda abartırdı şimdi bana güvendiğinden herhalde güzel güzel gitceğim yeri söyleyince tamam der kıyafet konusundada aşırı kıskançtır ama ben artık 24 oldum birbirimizede alıştık hiç birbirimizi kızdırcak bişaey yapmıyoz ne giycemi bilirim bende oda. buarada benim kıskançlık krizlerimde olur arada bende fenayım yani...bide salon takımı meselesi vardı bizde aldık aşkım verdi parasının yarısını hatta 200 civarıydı bi takım olsun dedik boncuklu 16 parça hint işi deniyo sanırım bikaç kişide gördüm masaörtüsü falan gayet güzel duruyo bide annem dantel yapmış yeterde artar bile ama bence boncuklular dantelden daha güzel ve kullaışlı yinede almak şart değil

konyalılara mıydı bu malum 5 kızdan 4ü konyalı burda
olsun benim de kuzenimin eşi konyalı aslen , o yüzdeeen, iyidir şeker, senden?
sende uzaktan konyalı oluyorsun o zaman canım valla ne olsun yoğun bir gündü yorgunum ama hafta sonu geldiği içinde mutluyum:82: sende ne var ne yok canım. valla hamarat hatunsun vesselam. aman dikkat et bu hamaratlıkla koçiş göbişşş yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…