İstanbulda değilim canım. burdada çok alternatifler var ama sizlere sormadan boşuna almak istemedim
az parçalı, uygun fiyatlı, sade ama şık bişeyler bulabilirsin canımİstanbulda değilim canım. burdada çok alternatifler var ama sizlere sormadan boşuna almak istemedim
Kızlar nolur yardımcı oln kafayı yicem..
1hafta önce kolumda beze çktı ben 3kere kötü huyludan ameliyat olmştm buna dedim kaç zaman oldu sormuyon die
2 hafta önce ehliyet sınavnda resmen adamlar yusne bile bile bırakıldım bu hafta yine gircem sınava bu konu hakkında bile tek kelime etmedi..
hal hatır sorma huyu bitti..ben bi süre oruç tuttum geçen bitti hatta iyi doydum felan dedim allah kabul etsin dio
Bende bu kadar ilgisizlik yeter ayrılalım dedim dün.oda dio askerde kafam normal deil seni seviyom die hergn msjda atıyo ama bazı şeler gücüme gidiyo
atym ayın 6snda saat 8de arkmda buluşcam deyim onu hiç unutmas ama
delircem resmen naapcam ben
slm canlarım geçenlerde birisi adam&eve ile ilgili bi link vermişti 4 günlük kiralamıştı hatta varmı hatırlayanız o link lazım bana
ı ıh maalesef :100:
slm canlarım geçenlerde birisi adam&eve ile ilgili bi link vermişti 4 günlük kiralamıştı hatta varmı hatırlayanız o link lazım bana
canımm yok burası deildi ya karıştırmışım ben senin dediğinle 4 günlük kiraladım falan demişti linki veren 1+1 bi evdi hatta
sultandı canım onu söyleyende
Vogue 1+1 | Rental House Ankara
tşk ederim canımm evet burasıydı yatak odasına ve salona duvar kağıdı yaptırmayı düşünorumda o yüzden lazım oldu
İyi Akşamlar Uzaktan hemşehrilerimnasılsınız?
konyalılara mıydı bu malum 5 kızdan 4ü konyalı burda
olsun benim de kuzenimin eşi konyalı aslen , o yüzdeeen, iyidir şeker, senden?
İyi Akşamlar Uzaktan hemşehrilerimnasılsınız?
İyi aksamlar canım iyi cok şükür sende iyiisindir umarım