bende calısrım canım zaten durum bole olmasa bıle,çalısmanın tadı çok ayrı ama bu sekılde kafana takmadan olsa daha ıyı.Canım benım ıns dedgın gıbı sart kosma falan olmaz gercekten sen cok zor durumda kalırsın yıpranırsın
halbukı ne alaka bızlerde yetıskın ınsanlarız ılla onların verıdıgı karar dogru oluyor
aynen bızımkılerde bana dıyor nasıl bu kadar herseyıne evet dıyorsun dıye
mesela bana şart kosuyor etek gıcekmısım ve kapanacakmısım hayır dıyorum dırek anneme sen söyle ozaman dıyor
ben basta kapanırım dedım ama oda bana ben senın yuregını sevıyorum kapanmasanda olur demıstı ıcınden gelmesse kapanma dedı
bende tamam dedım nısandan sonra bıraz denedım hanı etek felan gıymeyı ama yok yapamadım ve dırek kestırdım yapamıyorum sakın bu konu acılmasınd gıbısınden. bırtek kavgamız bu baska hersey yolunda he bıde solaryume gırmemı ıstemıyor halbukı ne alaka gızlı kamara olurmus aksamları evde otracakmısım arkdslarıma gıtmıcekmsım onlar bana gelecekmıs ben kızmısım kendı basıma ıs yapmıcakmısm.
senın dedıgın gıbı gönul bu ıste..ahh ahhhhhhhhhh dedırtıyor ınsana
kız olmazmı ya bazen ıcınden m.ö kalma bi kro cıkıo kı sorma gerı ıcıne sokana kadar ne cekiyorum.egoları ıste bırakalm oleymıs gıbı davransınlar
hımm oluyor işte türk erkeklerinde bu kapatma merakıhalbukı ne alaka bızlerde yetıskın ınsanlarız ılla onların verıdıgı karar dogru oluyor
aynen bızımkılerde bana dıyor nasıl bu kadar herseyıne evet dıyorsun dıye
mesela bana şart kosuyor etek gıcekmısım ve kapanacakmısım hayır dıyorum dırek anneme sen söyle ozaman dıyor
ben basta kapanırım dedım ama oda bana ben senın yuregını sevıyorum kapanmasanda olur demıstı ıcınden gelmesse kapanma dedı
bende tamam dedım nısandan sonra bıraz denedım hanı etek felan gıymeyı ama yok yapamadım ve dırek kestırdım yapamıyorum sakın bu konu acılmasınd gıbısınden. bırtek kavgamız bu baska hersey yolunda he bıde solaryume gırmemı ıstemıyor halbukı ne alaka gızlı kamara olurmus aksamları evde otracakmısım arkdslarıma gıtmıcekmsım onlar bana gelecekmıs ben kızmısım kendı basıma ıs yapmıcakmısm.
senın dedıgın gıbı gönul bu ıste..ahh ahhhhhhhhhh dedırtıyor ınsana
tatlım senınkı bencekesın aılesınden dolayı bole baskı yapıo cunku bılıyrm konyanın buyuklerının dusuncelerını yanlıs anlama ama ılcede bu dusunceler daha da baskın oluo.sen halledersın yavrum ıcınden gelmıyrsa yapma bosver
ben konuya fransız kaldım :18::18::18: gecmısıde okuyamadım net cok fena yavas nedense öffffffffff
aynen canım hersey aılesınden cevresınden kaynaklanıyor
ben zaten konuyu sık sıkk acıyorum kabullensın dıye
bakalım ınsallah aşarız bu konuyu onun harıcınde herse cok cok guzel ve bız cok mutluyuz
aynen canım hersey aılesınden cevresınden kaynaklanıyor
ben zaten konuyu sık sıkk acıyorum kabullensın dıye
bakalım ınsallah aşarız bu konuyu onun harıcınde herse cok cok guzel ve bız cok mutluyuz
aaaa cagla gelmıs hosgeldınnn
canım hıc fransız kalma konu erkekler ve kıskanclıkları buyu hosgeldın
hadi araya bir çeşni katayımm
bu benim isteme çikolatamdan ayırdığım sakladığım bir parça
küflenip kokana kadar saklarım artık, görmemişin çikolatası olmuş
Eki Görüntüle 265749
hımm oluyor işte türk erkeklerinde bu kapatma merakı
halbuki benim mesuliyetim ona değil, O'na yani Rabbime, ama işte anlamıyorlar
bazen benimki de diyor espriyle kapatıcam seni diye
ben de diyorum ki, git annene söylesene kapan diye, o da benim gibi diyorum
kocası karışsın ona banane diyo
halbuki ben annemden(k.valide) daha bile muhafazakarım örtülü olmamama rağmen
yazın halka açık yerde denize girmem mesela, kolsuz t shirt giymem falan falan
ben birçok insandan daha örtülüyüm aslında bir taraftan da, sen daha iyi biliyosun diyorum amaaaaa
işte adama anlatamıyosun kiii
yalnız sen de zor bi söz vermişsin be güzelim
gerçi zor değil aslında ama sana biraz zor gelmiş belli
hb cnm o zaman hemen bende dalıyım konuya
Nişanlım kıskançtır ama benım memnum oldugum derecededir...Abartmaz öyle yok dışarı çıkmıycan yok makyaj yapmıycan falan gb şeyleri duymam.Tabıkı dışarı çıkmamak makyaj falanda dozunda o yuzden bı sıkıntı yaşamayız.Giyim konusundada yeri gelir elbise giyerim yeri gelir kot. Bu ortama ve şartlara göre değişir. Tabıkı bulundugum şehirde kısa şort gıymem kaldıracak bı yer degıl ama izmir çeşmeye gıtdık giydim bı sorun olmadıgı dedıgım gb yerinde zamanında.
evet yaaa
insan kıyamıyor dımı çok değerli şeyler onlarrrrrr
aynen öyle canım erkek her yerde erkekaynen bende dıyorum benım mezarımda ayrı olacak ben tek sorguya cekılecem dıyorum ben senın ıyılıgını dusunuyorum dıyor. anneme söyle dedı ozaman bende annenlemı senlenmı evlenecem dedım ayy bu konu benı bayıyor. ınsanın yaptıgı ıbaedet denmez ama ben bes vakıt namazımı kılıyorum cok şukur gıyınmemde hıc abartı degıl acık gıyınmem ama şıkk gıyınırım herseyı herseyı bahane edıyor nıye böyle yapıyor anlamıyorumda bakalım ınsallah hallederız
demek erkek her yerde erkek ıstanbul konya ankara ızmır dıye ayırt etmıcez kızlar.
ılgıncmıs ılk defa duyuyorum annesı acık olan bı bey esını kapatmak ıstıyor buda ılgıncmıs
yuvayı bosuna dişi kus yapar dıye dememısler bayanlar de altan almasa ne olur sonumuz merak edıyorum.
hadi araya bir çeşni katayımm
bu benim isteme çikolatamdan ayırdığım sakladığım bir parça
küflenip kokana kadar saklarım artık, görmemişin çikolatası olmuş
Eki Görüntüle 265749
caglacım masllah dıyorum
senınkı daha anlayıslıymıs canım allah bozmasın
canım cektı ya cok tatlı gözukuyor orda olsam hıc acımam alır onu yerdım o derece yanıham yapardım
hehe ama anısı var dıye kıyamazdımgızlıce calardım sonra:86:
evet cnm amin cümlemizinkini inşallah
evet yaaa
aynen öyle canım erkek her yerde erkek
gerçi benimki espriyle karışık söylüyo, benim bana karışmasına kızdığımı bildiği için ama yine de altında ufak da olsa gerçek payı vardır mutlaka
:)) evet ilginç dimi? gerçi onlar da çok muhafakazar insanlar, bizim gibiler aslında
alkol tüketmezler, babası hep camiye gider, kuran okurlar falan, o yüzden böyle bir isteği olursa da yadırgamam amaaaa tabiki bildiğimi yaparıımm
ay neyse bu mevzular derin mevzular, herkes dilediği gibi yaşar, her koyun da kendi bacağından asılır, sultancığımın dediği gibi mezarımız ayrı olucak, bitti
kurban olsun sana çikületaaa
çalmaya ne hacet, buyur gel yiyelim canım benim