2012' de yazın evlenecekler

ınsallah..

dugun masrafları zaten cok oluyor canım sen de ıse gırdınmı ıstanbulda

hersey misss olur:KK71:

inş canım zaten mevbur gircem yoksaaaa dogrultamayız belımızı ıstanbulda:KK20:
sultanım ıns seneye bu zamanlar evli,mutlu,huzurlu olcaz ya
bıktım artık beklemekten tak ettı canıma,zaten hep buyuk konusmamın yuzunden bu beklemem basıma ne geldıyse cenemden geldi:26:

aynen öyle herkesı dugun telaşı almıs gıdıyor :KK71:

bı ara gasoline gördum sen gıt hatta resımlerını cekebılırsen ıyı olur ben kuzenlerım gıdınce bır genıs arastırmaya gırecem:KK68:
ara ara geldim baktım ama siz konyalılar vermiştiniz kafa kafaya, bozmiyim dedimdi :nazar::nazar:

gittigimde cekerım tabı ornek resımler fıyat mıyat hepsını en ınce ayrıntısına kadar ogrenırım
bugun teyzem bızdeydı eksıgın neler var falan dıe sordu,ütünü ne istiyorsan ben alım bende bı ısın ucundan tutım dedı ay cok sevındım ceyıze bı sey daha eklenıo :KK66:
illaki birileri bişeylerini almak isteyecektir, hani hem adettir, hem katkıda bulunmak isterler ya
ben hem yeni model çıkar belki bakarım onlara da diye, hem de bişey almak isteyen insanlar var yakınımda ve çok ısrar ediyorlar, biraz da onlara havale ederim belki diye almıyorum bekliyorum :KK9::KK9: sen de havale et, hiç düşünme, yük eksilir omuzlarından :KK70:

gasoline var:KK71::KK71::KK71: :KK1:

bugun koydugun resımlerı gördum

bence cok hoş bır makyaj secımı olur emınım sana da cok yakısır :KK61: :KK69:
canım sağolasın :KK71::KK71:

inş canım zaten mevbur gircem yoksaaaa dogrultamayız belımızı ıstanbulda:KK20:
sultanım ıns seneye bu zamanlar evli,mutlu,huzurlu olcaz ya
bıktım artık beklemekten tak ettı canıma,zaten hep buyuk konusmamın yuzunden bu beklemem basıma ne geldıyse cenemden geldi:26:

:KK1::KK1::KK1:
ınsallah ınsallah yelızcım ben cok korkuyorum nısanlım evlendıkten sonra degısecek dıye

sende calıs tabı calısmak kadar guzel bısı varmı sabah 7 kalkıp kahvenı ıcıp makyajını yapıp evınden cıkacaksın öbur turlu tum gun evde dusunur veya cocuk bakarsın ben öyle olmaktan cok korkuyorum bız cok sevdık ama yasam tarzalarımız ıkı farklı kutup ınsallah bana şart koşmaz ıster ıstemez cok etkılenıyorum cok duygusal yapım var böyle olunca korkuyorum ıste...ama dedıgın gıbı ınsallah hayırlısıysa mutlu huzurlu evımızde oluruz.

bekle canım sonucta sonunda zulum degıl sevgı var sevgı o kadar guzel ve masum bır duygu kı nedensiz sever ınsan böyle olunca bızlerde nedensız beklıyoruz bazen bende su ceneme hakım olmak ısterım :KK1::KK1: ama bız kızlar konusmayı cok sevıyoruz yapacak bısı yok!!!:84:

ınsallah ınsallah yelızcım ben cok korkuyorum nısanlım evlendıkten sonra degısecek dıye

sende calıs tabı calısmak kadar guzel bısı varmı sabah 7 kalkıp kahvenı ıcıp makyajını yapıp evınden cıkacaksın öbur turlu tum gun evde dusunur veya cocuk bakarsın ben öyle olmaktan cok korkuyorum bız cok sevdık ama yasam tarzalarımız ıkı farklı kutup ınsallah bana şart koşmaz ıster ıstemez cok etkılenıyorum cok duygusal yapım var böyle olunca korkuyorum ıste...ama dedıgın gıbı ınsallah hayırlısıysa mutlu huzurlu evımızde oluruz.

bekle canım sonucta sonunda zulum degıl sevgı var sevgı o kadar guzel ve masum bır duygu kı nedensiz sever ınsan böyle olunca bızlerde nedensız beklıyoruz bazen bende su ceneme hakım olmak ısterım :KK1::KK1: ama bız kızlar konusmayı cok sevıyoruz yapacak bısı yok!!!:84:

konuşun konuşun, içinizde kalıp sizi şişireceğine söyleyin başkaları şişsin :KK33::KK33::KK33:
yok yok tabi öyle değil, bazen de tutmak lazım :KK9::KK9::KK9:

ara ara geldim baktım ama siz konyalılar vermiştiniz kafa kafaya, bozmiyim dedimdi :nazar::nazar:

illaki birileri bişeylerini almak isteyecektir, hani hem adettir, hem katkıda bulunmak isterler ya
ben hem yeni model çıkar belki bakarım onlara da diye, hem de bişey almak isteyen insanlar var yakınımda ve çok ısrar ediyorlar, biraz da onlara havale ederim belki diye almıyorum bekliyorum :KK9::KK9: sen de havale et, hiç düşünme, yük eksilir omuzlarından :KK70:

canım sağolasın :KK71::KK71:

aşk olsun benı deterjan maaf ettı ılk gırdıgımde pcden gelen radyosyonla bırlıkte kötu oldum ama gectı

bugun kuzenlerım gelıyoruz dıyınce evlı yaladım yuttum resmen:KK5:

sen ne yaptın nasıl gectı gunun bu arada yelız de ıstanbulda yasıcak ınsallah artık komusu olursunuz:KK1:

aşk olsun canım ya nıe bozcaksın ki :KK20::KK20::KK20:
valla ben yenı model falan bekleyemıcem artık bıraz bıraz kafamdan gıtsın ıstıyorum hersy zaten ne kaldı surda kafama yatanı alıyorum gıdıyor :KK34:

kızlar sızın nısanlılarınızda kendını bazen bısı sanıyormu cok merak edıyorum

hıc böyle dıyorlarmı ben erkegım tabı benım sözumu dınlecksın dıye:KK1::KK1:

cıldırıyorum resmen böyle olunca :KK1:

aşk olsun benı deterjan maaf ettı ılk gırdıgımde pcden gelen radyosyonla bırlıkte kötu oldum ama gectı

bugun kuzenlerım gelıyoruz dıyınce evlı yaladım yuttum resmen:KK5:

sen ne yaptın nasıl gectı gunun bu arada yelız de ıstanbulda yasıcak ınsallah artık komusu olursunuz:KK1:

hııı okudum dikkat et kuzucuk kendine, bazen yağçöz le bişeyler yapınca ben de mahvoluyorum :KK53::KK53::KK53:

iyi geçti canım ya, bugün daha çok yatış yaptım, yani tembellik günümdü
temizlik yoktu bugün, mutfak uğraşlarıma devam ediyorum, ayıptır söylemesi bugün de kumpir yaptım yedik öğlen :KK9::KK9::KK9:
yeliz le komşu olamıyoruz maalesef.. biraz uzak kalacağız
o avrupa yakasına gelecek, ben şimdi avr.yakasındayım ama anadolu yakasına gelin gidyorumm:KK55::KK55:

bende calısrım canım zaten durum bole olmasa bıle,çalısmanın tadı çok ayrı ama bu sekılde kafana takmadan olsa daha ıyı.Canım benım ıns dedgın gıbı sart kosma falan olmaz gercekten sen cok zor durumda kalırsın yıpranırsın

aşk olsun canım ya nıe bozcaksın ki :KK20::KK20::KK20:
valla ben yenı model falan bekleyemıcem artık bıraz bıraz kafamdan gıtsın ıstıyorum hersy zaten ne kaldı surda kafama yatanı alıyorum gıdıyor :KK34:
yok yavru kuş takılıyorum, ne bozması :KK9::KK9:
ben de o arada diğer topikte meşhur olan listemle ilgilendim biraz :KK34:

demez miiiiii, bazen arkadaşlarım şaşırıyolar, bazen öyle maço olabiliyo ki
nasıl istanbullu bu diye :))) (benimki bilmem kaç göbekten istanbullu da)
çalışmamı istemiyo örneğin
ondan habersiz bi yerlere gitmemden hoşlanmıyo
görüşmemi istemediği insanlar olabiliyo vs vs vs
hiç bunlara boyun eğecek bi hatun değildim ben de işte, gönül bu :KK9::KK9::KK9:

konuşun konuşun, içinizde kalıp sizi şişireceğine söyleyin başkaları şişsin :KK33::KK33::KK33:
yok yok tabi öyle değil, bazen de tutmak lazım :KK9::KK9::KK9:

benıım ceneden kastım bu degıldı.Zamanında bırının dugnunune gıtmıstım orda demıslerdı 5 yıl cıktılar 5.yıllarında evlendıler dıe.bende aman hadı be 5 yıl bı adam beklenırmı hayatta beklemem dedım dı 1 hafta sonra nısanlımla tanıstım bende tam 5.yılda evlencem hatta doldurup ole evlencem:KK25:

yoksa dıger turlu dedgın gıbı yanı ıcımde kalıp dert olcagına dısarı cıksın mert olsun hahaha:KK66:

hııı okudum dikkat et kuzucuk kendine, bazen yağçöz le bişeyler yapınca ben de mahvoluyorum :KK53::KK53::KK53:

iyi geçti canım ya, bugün daha çok yatış yaptım, yani tembellik günümdü
temizlik yoktu bugün, mutfak uğraşlarıma devam ediyorum, ayıptır söylemesi bugün de kumpir yaptım yedik öğlen :KK9::KK9::KK9:
yeliz le komşu olamıyoruz maalesef.. biraz uzak kalacağız
o avrupa yakasına gelecek, ben şimdi avr.yakasındayım ama anadolu yakasına gelin gidyorumm:KK55::KK55:

evet dıkkat etmek lazım ama ev mıss gıbı oldu :KK61:

bazen gerekıyor ınsanın dınlenmeye de ıhtıyacı var

anlasılan sen bugun keyıf yapmıssın hemaratlı hatun senı:KK12::KK56::KK34:

neyse cokda uzak degılmısınız canım aranızda bırtek köprucuk var:KK55:

bu arada ne kadar sanslınız sız yaa dugun konvoyunuz ıstanbul köprusunden gececekkk:nazar::nazar:

benıım ceneden kastım bu degıldı.Zamanında bırının dugnunune gıtmıstım orda demıslerdı 5 yıl cıktılar 5.yıllarında evlendıler dıe.bende aman hadı be 5 yıl bı adam beklenırmı hayatta beklemem dedım dı 1 hafta sonra nısanlımla tanıstım bende tam 5.yılda evlencem hatta doldurup ole evlencem:KK25:

yoksa dıger turlu dedgın gıbı yanı ıcımde kalıp dert olcagına dısarı cıksın mert olsun hahaha:KK66:
heeee öyle, ben anlamamışım :KK17: :KK9:
öyle tabi, başkası için ne söylersen başına gelirmiş ya, olur öyle herkese :KK9:

evet dıkkat etmek lazım ama ev mıss gıbı oldu :KK61:

bazen gerekıyor ınsanın dınlenmeye de ıhtıyacı var

anlasılan sen bugun keyıf yapmıssın hemaratlı hatun senı:KK12::KK56::KK34:

neyse cokda uzak degılmısınız canım aranızda bırtek köprucuk var:KK55:

bu arada ne kadar sanslınız sız yaa dugun konvoyunuz ıstanbul köprusunden gececekkk:nazar::nazar:
aaa hakkaten kıızz, valla bugüne kadar hiç aklıma gelmemişti :KK37::KK37::KK37:

kız olmazmı ya bazen ıcınden m.ö kalma bi kro cıkıo kı sorma gerı ıcıne sokana kadar ne cekiyorum.egoları ıste bırakalm oleymıs gıbı davransınlar

yok yavru kuş takılıyorum, ne bozması :KK9::KK9:
ben de o arada diğer topikte meşhur olan listemle ilgilendim biraz :KK34:

demez miiiiii, bazen arkadaşlarım şaşırıyolar, bazen öyle maço olabiliyo ki
nasıl istanbullu bu diye :))) (benimki bilmem kaç göbekten istanbullu da)
çalışmamı istemiyo örneğin
ondan habersiz bi yerlere gitmemden hoşlanmıyo
görüşmemi istemediği insanlar olabiliyo vs vs vs
hiç bunlara boyun eğecek bi hatun değildim ben de işte, gönül bu :KK9::KK9::KK9:

halbukı ne alaka bızlerde yetıskın ınsanlarız ılla onların verıdıgı karar dogru oluyor
aynen bızımkılerde bana dıyor nasıl bu kadar herseyıne evet dıyorsun dıye
mesela bana şart kosuyor etek gıcekmısım ve kapanacakmısım hayır dıyorum dırek anneme sen söyle ozaman dıyor
ben basta kapanırım dedım ama oda bana ben senın yuregını sevıyorum kapanmasanda olur demıstı ıcınden gelmesse kapanma dedı
bende tamam dedım nısandan sonra bıraz denedım hanı etek felan gıymeyı ama yok yapamadım ve dırek kestırdım yapamıyorum sakın bu konu acılmasınd gıbısınden. bırtek kavgamız bu baska hersey yolunda he bıde solaryume gırmemı ıstemıyor halbukı ne alaka gızlı kamara olurmus aksamları evde otracakmısım arkdslarıma gıtmıcekmsım onlar bana gelecekmıs ben kızmısım kendı basıma ıs yapmıcakmısm.

senın dedıgın gıbı gönul bu ıste..ahh ahhhhhhhhhh dedırtıyor ınsana

X