2012' de yazın evlenecekler

cok cok tsk ederım cok tatlısın:KK71:

sımdı zararlı olur dıye yıyemem ama yarın sabah acımıcam dolapta var onu yerım artık senınkı kadar ambalajı suslu degıl ama ıdare eder:KK47:

benımde gardolabımın uzerınde bes yıldır atmaya kıyamadıgım kurumus cıceklerım var

allahın ıznıyle evımız oldugunda onları vazonun ıcıne koycam böylelıkle eskı gunler hep bızımle olacak:KK69:
:KK71:
çikolatanın süsünden ne olurmuş, mühim olan tadu :KK9:
ayyy benim de karşımda şuan ters çevrilerek kurutulmuş 50 kırmızı gülüm vaarr, ben de saklıyorum ki evimize götüreyim diye...
ayrıca kutuda sakladığım, 10 yıllık bir tek kurumuş kırmızı gülüm var :KK16:

hammmmmmmmmm ham yapıcaz kız askerliği 383 günü yemişiz:KK1: sıra 69 günde gayrı
ooo hiç bişe kalmamış ya, 3 lokmada bilemedin 5 lokmada ham yaparsınız ya siz onu :KK56: :KK9:
aahh ahh ben de gençken 5,5 ay beklemiştim benimkini.. hey gidi günler... :KK60::KK60:

İnş gasoline kız hağla gençsin :KK9::KK9: BİDE GENÇKEN DİYO BAK HELE:KK60:
:KK9::KK9:
benimkine diyorum ki bazen,
anlatıcam diyorum torunlarıma dicem ki,
dedeniz benim gençliğimi yedi bitirdi, gençliğim çürüdü onu beklerken dicem diyorum,
o da ne çürümesi kızım diyo, nasıl tertemiz kullandıysam seni hala çıtırsın bak kimse yaşını tahmin edemiyo diyo, deli :)))
ben de diyorum ki, bak işte "sana rağmen" hala yaşımı göstermiyorum, şimdi 25-26 diyolar ya demek ki sen olmasan 18lik çıtır olucakmışım diyorum gülüyo deli :KK9::KK9:
ay yerim ben onu ya, özledim bak şimdi :KK9::KK9:

:KK71:
çikolatanın süsünden ne olurmuş, mühim olan tadu :KK9:
ayyy benim de karşımda şuan ters çevrilerek kurutulmuş 50 kırmızı gülüm vaarr, ben de saklıyorum ki evimize götüreyim diye...
ayrıca kutuda sakladığım, 10 yıllık bir tek kurumuş kırmızı gülüm var :KK16:

10 yıllıkmı sız bayadır 2012 beklıyorsunuz canım

10 yıl az degıl hemde hıc degıl YETER ARTIK ZAMAN ILERI DEMENIN ZAMANI GELDI...:KK47:

:KK9::KK9:
benimkine diyorum ki bazen,
anlatıcam diyorum torunlarıma dicem ki,
dedeniz benim gençliğimi yedi bitirdi, gençliğim çürüdü onu beklerken dicem diyorum,
o da ne çürümesi kızım diyo, nasıl tertemiz kullandıysam seni hala çıtırsın bak kimse yaşını tahmin edemiyo diyo, deli :)))
ben de diyorum ki, bak işte "sana rağmen" hala yaşımı göstermiyorum, şimdi 25-26 diyolar ya demek ki sen olmasan 18lik çıtır olucakmışım diyorum gülüyo deli :KK9::KK9:
ay yerim ben onu ya, özledim bak şimdi :KK9::KK9:

hahahhahahah.eminmki 18lik gbsindir şekerm :KK1:

yarın yine dişcideyim of busefer gerçek dolgum yapılcak sinirler alındı kanal tedavim bitiyor veee diş taşlarım alıncak of offfffffff yine iğne :18::18: uyuşukluguda 2 saat gtmıyor delı oluyorum

Son düzenleme:
şekerler, size doyum olmaz, ben artık ufaktan kaçayım
saat 2 buçuk olmuş, sabah çok uyumayı sevmiyorum da, öyle alışmak istmeiyorum,
eğer yarın yağmur yağmazsa keyfim de yeterse istediğim bi bardak takımı vardı, ona bakarım belkimmm

Son düzenleme:
yarın yine dişcideyim of busefer gerçek dolgum yapılcak sinirler alındı kanal tedavim bitiyor veee diş taşlarım alıncak of offfffffff yine iğne :18::18: uyuşukluguda 2 saat gtmıyor delı oluyorum

hımm az kalmıştır inş. canım ya, tekrar geçmiş olsun :KK71:

üptüm hepinizi gucaman gucaman :KK71::KK71:

şımdı sıra 50 lere geldı hehe gecmezmııı buda gecer :KK55:En Büyük TÜRKİYE

murat kekilliden buda gecerı dınle benden sana gelsın:KK69: tum asker bekleyenlere gelsın

hatta tum kavusmayı bekleyenlere gelsınnnn:92:
hemen açıp dınlıyorum cnm. inş tüm günler hepmz ıcın cok hzlı gecer
eğer yarın yağmur yağmazsa keyfim de yeterse istediğim bi bardak takımı vardı, ona bakarım belkimmm

ALLAH rahatlık versin canım görüşürüz öpüldün :KK70:

haklısın tamam allah rahatlık versın meleklerle uyu

tatlı uykular :KK70::KK71:

Son düzenleme:
hımm az kalmıştır inş. canım ya, tekrar geçmiş olsun :KK71:

üptüm hepinizi gucaman gucaman :KK71::KK71:

eh işte cnm 1,2gunluk tedvi kaldı cok tşk ederim bende gocaman öpüyom o zaman gucamanın yanında pek bi kaba oldu ama :KK1: idare et artık şekerim :KK37: ii uykular

X