çağlaaaaa, ticker ındaki cümleye bayıldımm
hammmmmmmmmm ham yapıcaz kız askerliği 383 günü yemişizsıra 69 günde gayrı
cok cok tsk ederım cok tatlısın
sımdı zararlı olur dıye yıyemem ama yarın sabah acımıcam dolapta var onu yerım artık senınkı kadar ambalajı suslu degıl ama ıdare eder
benımde gardolabımın uzerınde bes yıldır atmaya kıyamadıgım kurumus cıceklerım var
allahın ıznıyle evımız oldugunda onları vazonun ıcıne koycam böylelıkle eskı gunler hep bızımle olacak
ooo hiç bişe kalmamış ya, 3 lokmada bilemedin 5 lokmada ham yaparsınız ya siz onuhammmmmmmmmm ham yapıcaz kız askerliği 383 günü yemişizsıra 69 günde gayrı
bsy kalmamıs canım ya hemen ucsun gecsın gunler
inş su gb geçer şu 69 gün cnm ya amin
az kalmısss canım kurtuluyorsunuz gecenlerı 60 lara ınseydım bı dıyordun 69 olmus bıle
İnş gasoline kız hağla gençsinBİDE GENÇKEN DİYO BAK HELE
çikolatanın süsünden ne olurmuş, mühim olan tadu
ayyy benim de karşımda şuan ters çevrilerek kurutulmuş 50 kırmızı gülüm vaarr, ben de saklıyorum ki evimize götüreyim diye...
ayrıca kutuda sakladığım, 10 yıllık bir tek kurumuş kırmızı gülüm var
10 yıllıkmı sız bayadır 2012 beklıyorsunuz canım
10 yıl az degıl hemde hıc degıl YETER ARTIK ZAMAN ILERI DEMENIN ZAMANI GELDI...
benimkine diyorum ki bazen,
anlatıcam diyorum torunlarıma dicem ki,
dedeniz benim gençliğimi yedi bitirdi, gençliğim çürüdü onu beklerken dicem diyorum,
o da ne çürümesi kızım diyo, nasıl tertemiz kullandıysam seni hala çıtırsın bak kimse yaşını tahmin edemiyo diyo, deli :)))
ben de diyorum ki, bak işte "sana rağmen" hala yaşımı göstermiyorum, şimdi 25-26 diyolar ya demek ki sen olmasan 18lik çıtır olucakmışım diyorum gülüyo deli
ay yerim ben onu ya, özledim bak şimdi
hahhha geldi valla10 yıllıkmı sız bayadır 2012 beklıyorsunuz canım
10 yıl az degıl hemde hıc degıl YETER ARTIK ZAMAN ILERI DEMENIN ZAMANI GELDI...
hahahhahahah.eminmki 18lik gbsindir şekerm
5Olilere bi inseydimbi şekilde geçiyor işte canım
yarın yine dişcideyim of busefer gerçek dolgum yapılcak sinirler alındı kanal tedavim bitiyor veee diş taşlarım alıncak of offfffffff yine iğne :18::18: uyuşukluguda 2 saat gtmıyor delı oluyorum
hemen açıp dınlıyorum cnm. inş tüm günler hepmz ıcın cok hzlı gecerşımdı sıra 50 lere geldı hehe gecmezmııı buda gecer
murat kekilliden buda gecerı dınle benden sana gelsıntum asker bekleyenlere gelsın
hatta tum kavusmayı bekleyenlere gelsınnnn:92:
şekerler, size doyum olmaz, ben artık ufaktan kaçayım
saat 2 buçuk olmuş, sabah çok uyumayı sevmiyorum da, öyle alışmak istmeiyorum,
eğer yarın yağmur yağmazsa keyfim de yeterse istediğim bi bardak takımı vardı, ona bakarım belkimmm
şekerler, size doyum olmaz, ben artık ufaktan kaçayım
saat 2 buçuk olmuş, sabah çok uyumayı sevmiyorum da, öyle alışmak istmeiyorum,
eğer yarın yağmur yağmazsa keyfim de yeterse istediğim bi bardak takımı vardı, ona bakarım belkimmm
hımm az kalmıştır inş. canım ya, tekrar geçmiş olsun
üptüm hepinizi gucaman gucaman