2012' de yazın evlenecekler

bana da fikir verin kızlar yaaaaaaaaaaa..

şimdi sevgilim adanada ben konya.... istemeye geldiklerinde yemek falan yapacağız... peki söz o an mı olmalı yoksa ilk tanışmya mı gelirler snra mı istemeye gelirler...

nişan 15 tatilde olur düğünde ramazandan snra diorum ben ama bilemedm ki...:KK53::KK53::KK53::KK53:

canım benim şimdiden hayırlısı olsun. nişanlım izmir.de idi bende istanbul. ve git gel zor olacağından isteme söz nişan hepsini aynı anda çıkarttık. zaten bizim şartlarımızda bunu gerektirdi. hani nişanlım türkiye de olsa belki farklı olurdu ama iyi oldu uzatmanın anlamı yok. :KK52::KK51:

canım benim şimdiden hayırlısı olsun. nişanlım izmir.de idi bende istanbul. ve git gel zor olacağından isteme söz nişan hepsini aynı anda çıkarttık. zaten bizim şartlarımızda bunu gerektirdi. hani nişanlım türkiye de olsa belki farklı olurdu ama iyi oldu uzatmanın anlamı yok. :KK52::KK51:

iyi olmuş abi canım ne uzatcan olsun bitsin herşey daral gelir valla bana:KK53: biz ikimizde bursada olmamıza rağmen ben bidaha bidaha telaşe olmasın diye aynı gece istediler verdiler yüzükleride taktık bohçalarıda yaptık takılarıda taktılar bitti gitti ne o öyle önce isteme sonra söz sonra nişan işin cıvığı çıkar git gel giyin süslen hep koşuştur telaşe bana daral gelir istemem dedim hepsi bikerede oldu bitti artık düğünü düşünüyoruz bitek

aaayy kızlar topiğimizn adı konyaya gelen ve konyadan giden 2012 gelinleri olsun bende konyadayım suan adanaya gelin gidicem :KK70::KK70::KK70: yeliz nerde oturuosunuz???

bu arada bencede hulusi ve bayram bal ii kuaför açısındn cnm...

tatlım aydınlık evlerde oturuyorum ben sen nerdesın?

benim önce tanışmaya gelindi,1 sene sonra söz-nişan-isteme bir arada oldu. neden arada 1 sene vardı diye sorarsanız,sevgilim o zaman henüz okuyordu tanışmaya geldiklerinde.

aslında bende geldiklerinde olablr diye düşünüyorum ablamın da ankaradan geldiler ama babam şok oldu söz yüzüğü takıp gittiklerinde... :KK70:

ailelriniz tanışıyor muydu peki sizin??? bizimkiler tanışmıyorda??? bir de bak bak hemen verdiler demesinler sonra :KK70::KK70::KK70:

bana da fikir verin kızlar yaaaaaaaaaaa..

şimdi sevgilim adanada ben konya.... istemeye geldiklerinde yemek falan yapacağız... peki söz o an mı olmalı yoksa ilk tanışmya mı gelirler snra mı istemeye gelirler...

nişan 15 tatilde olur düğünde ramazandan snra diorum ben ama bilemedm ki...:KK53::KK53::KK53::KK53:

canım benımde tanısma isteme söz nısan birlikte oldu gıt gel olmasın dıye

iyi olmuş abi canım ne uzatcan olsun bitsin herşey daral gelir valla bana:KK53: biz ikimizde bursada olmamıza rağmen ben bidaha bidaha telaşe olmasın diye aynı gece istediler verdiler yüzükleride taktık bohçalarıda yaptık takılarıda taktılar bitti gitti ne o öyle önce isteme sonra söz sonra nişan işin cıvığı çıkar git gel giyin süslen hep koşuştur telaşe bana daral gelir istemem dedim hepsi bikerede oldu bitti artık düğünü düşünüyoruz bitek

aynen öyle canım benim mutluluğum için bile olsa böyle gelgitler yeniden aynı telaşeler hiç çekemezdim valla oldu da bitti derin bir oh çektim tek düşüncem evlilik şimdi:86: biz düğün düşünmüyoruz ama belli de olmaz canım. nikah en kestirmesi:KK60::KK60::KK60::KK60:

aslında bende geldiklerinde olablr diye düşünüyorum ablamın da ankaradan geldiler ama babam şok oldu söz yüzüğü takıp gittiklerinde... :KK70:

ailelriniz tanışıyor muydu peki sizin??? bizimkiler tanışmıyorda??? bir de bak bak hemen verdiler demesinler sonra :KK70::KK70::KK70:

valla bizimkiler tanışmıyordu. herkes birbirini nişanda tanıdı:KK69: ve isteme söz nişan hepsini çıkarttık:KK53:

merkez canm kesanıda bılırım ama kucuk ama guzl yer gorumcemde oraya geln oluo kesana yanı ne zamn dugun

Canım ben 1.5 sene kadar kardeşimin okulu nedeniyle Edirne'de yaşadım. Sonra o ünv.3.sınıfta İstanbul'a geçiş yaptı yine kavuştum İstanbuluma :KK1:Edirne'ye İstanbul'dan gittiğim için acayip sıkıldım. Keşan'da Edirne merkez gibi sıkıcı geliyor bana ama napalım kocam nerde ben orda değil mi?:KK31:

Düğün 14 Temmuz diye düşünüyoruz ama nasip,KPSS'ye gireceğim için 7Temmuzda,daha belli değil kesin düğün tarihi,senin ne zaman canım?

bulusalım tatlım tanısalım.bende beklerım.istanbula gıdıcem ben

bende yeni geldim aslında knyaya okul bitti ama seneye geri gidyorum :) banada yardım eder msn şeker kuaför makyaj konusunda.... geçen gün bayram balı keşfettim çok iyi bi yere benziodu....

bu arada hangi okulndan mezunsun lise üni??? tanıdık çkıomuşuz bir de :KK70:

Canım ben 1.5 sene kadar kardeşimin okulu nedeniyle Edirne'de yaşadım. Sonra o ünv.3.sınıfta İstanbul'a geçiş yaptı yine kavuştum İstanbuluma :KK1:Edirne'ye İstanbul'dan gittiğim için acayip sıkıldım. Keşan'da Edirne merkez gibi sıkıcı geliyor bana ama napalım kocam nerde ben orda değil mi?:KK31:

Düğün 14 Temmuz diye düşünüyoruz ama nasip,KPSS'ye gireceğim için 7Temmuzda,daha belli değil kesin düğün tarihi,senin ne zaman canım?

bnde uzunkoprude okudum unıyı snra mekezde calıstm 1 yıl kadr smdıde oraya geln oluorum ıns ama bn cok sewıorum merkezı skılıorum yanı herıstedıgını bulblıosun bnmde hazran sonu temmz bası artık gelırım dugunune yada ıste sende gelırsın :KK1::KK1: smdı cıkmm gerek canm grsrz yne ekle bnı ıstersen

X