• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

:46::46::46: ne güzel şekerim :27::27: face ekleyeyım nişanlımla ortak ama nasıl bulcam cnm seni asker hatunlarından bende deryaw eklı mesela orda varmsn?

hg balım :70:

hoşbulduk şeker. bende istiyorum görmek beni de beni de ekle :34::34::34:

iyi geceler baharcıımmmm:16:

naber canımcım? bugün benimkiyle atıştık biraz birşey diyemeden çıktım :41:

aha iyi insan ve bi suçlu daha geldi:23::23::23:
gül cemalinizi bi ben göremedim:26::26:

sürekli kaçırıyorum olanı biteni bende eksik kalmayayım dedim :46::46::46:

kızlar tupper doğru pahalıdır ama zaten her ürününü alcaz diye bişey yok.tupper da alınması gereken birkaç ürün var mesela dolap içi düzenleyici erzak saklama seti,peynir saklama kabı gibi.ben sadece bu ve birkaç ürününü daha almayı düşünüyorum çevremde de çok kullanan var tavsiye ederim...:))

Kızlar bu arada kayınvalıdemler yarın gelıyorlarmış babacıgımın bi işi çıktı malesef . Yarına milföy börek falanda yapıcam yemekten sonra çayın yanına ama neylı yapsam patateslimi peynırlımı?

bence sosisli yap,en güseli o oluyor ama işte herkes sevmeyebilir..en iyisi peynirli mesela ben patatesli börek sevmem:9::9:

çağlacım pınar seda lila pink onlarda varım senin onlarda varsa sölesinler msj attım şimdi ondan bida yollıyamıyom şimdi balbtb de ekliyo:9::9::9::9:

Kızlar bu arada kayınvalıdemler yarın gelıyorlarmış babacıgımın bi işi çıktı malesef . Yarına milföy börek falanda yapıcam yemekten sonra çayın yanına ama neylı yapsam patateslimi peynırlımı?

haa gelmediler mi? e hadi yarın süzülürsün sen de benim gibi :9:
canım normalde ben patatesli börekleri poğaçaları severim ama milföye nedense hep peynirli harçları yakıştırırım, özellikle yumuşak beyaz peynirle kaşarı karıştırırım mesela :112:

balbtn ekledin resim göremiyom ki:9:
yalnız varya 2012 hatunları essahtan taş:9:
sen neden atıştın kocişe:20:

canım normalde ben patatesli börekleri poğaçaları severim ama milföye nedense hep peynirli harçları yakıştırırım, özellikle yumuşak beyaz peynirle kaşarı karıştırırım mesela :112:
Peynırlı yapam o zaman kuzu
çağlacım pınar seda lila pink onlarda varım senin onlarda varsa sölesinler msj attım şimdi ondan bida yollıyamıyom şimdi balbtb de ekliyo:9::9::9::9:
tatlım kk dan pek kımse yok bende eskı asker hatunlarından var hürgenarellerden
bence sosisli yap,en güseli o oluyor ama işte herkes sevmeyebilir..en iyisi peynirli mesela ben patatesli börek sevmem:9::9:

hoşbulduk şeker. bende istiyorum görmek beni de beni de ekle :34::34::34:

naber canımcım? bugün benimkiyle atıştık biraz birşey diyemeden çıktım :41:

sürekli kaçırıyorum olanı biteni bende eksik kalmayayım dedim :46::46::46:

eklıyeyım tabı cnm ama özelden yada burdn yaz

hayrola kız..atışmayın bakiim öyle sizin gibi güsel bir çift atışmamalı:19:

ay sağol canımcım öle ufaktan birşeydi hallettik şeker:8::8::8:

balbtn ekledin resim göremiyom ki:9:
yalnız varya 2012 hatunları essahtan taş:9:
sen neden atıştın kocişe:20:

tucecim açtım görebilirsin artık :1: ya canlarım bizimki stresli uzakta ya naz yapıyor hassasta bu aralar neyse hallettik şimdi gül gibi geçiniyoruz:27::27::27:

Babamın işi çıktı tatlım yarın gelıcekler kısmetse. Çok güzel olur çıtır çıtır peynırlı tatliş oh mis:27:

Canlar beni bulamazsınız facede ortk arkimiz yok sanırım aramaya kapalı aramaya acık olan bı arkds bana özelden facesını atsın ve profıl fotosunu tarıf etsın ben de eklıyeyım sora zincrleme gdek :1: :1:

ay sağol canımcım öle ufaktan birşeydi hallettik şeker:8::8::8:

tucecim açtım görebilirsin artık :1: ya canlarım bizimki stresli uzakta ya naz yapıyor hassasta bu aralar neyse hallettik şimdi gül gibi geçiniyoruz:27::27::27:
oh neyse tatlım, Rabbim ağzınızın tadını bozmasın :nazar:

Back
X