• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

kaç zamandırr giremiyordum canlar nasılsınızz bir şey kaçırdım mı:1:
evet kuşum yaa, geçen gece geldin valla aklıma, niye gelmiyo bu kız dedim içimden, hakkaten kaç gündür niye yoksun kız :3:

tamam canım bebişi öp benim içiiin...
öpmem miii, bi öptüm bi kokladım, boncuk yaa, 3 aylık oldu maşallah, bi gülüyo gülüyo :))

kızlar bu tupperwareler amma pahalıymış yaaa...
daha önce ilgimi çekmemişti,şimdi bir topicte okuyunca bakayım dedim...
yazık valla,ne biliim belki gerçekten iyidir de plastiklere o kadar para veremem ben...çünkü gözümde alt tarafı plastik:9::9:
tabi bu benim fikrim:37:
:9: yazık dediğin o plastiklere ben ne paralar döktüümm biliyo musun :27::27:
ama benden yana helali hoş olsun valla, evde de yıllardır kullanıyoruz, çeyizimde de var epey, tabi annemin de biraz baskısıyla fazlaca var, o yüzden biz diyoruz ki bazen, benim çeyizi götürüp yerleştirdiğimizde kayınvalidem dicek ki kıza bak bi kamyon plastikle gelmiş :9::9::9::9::9:

yavruşuumm hoşgeldiinn :3::3:

Son düzenleme:
iyi geceler demicem çooook kızgınım size:19::19::19::19:
yapılırmı bu banaaaa yapılmaaaaaaz:20::20::20:
bensiz nası paylaşırsınız resim sedayı lilayı pinki ve pınarı faceden biliyom ama gazo,balbtb ve çağla ceza size ya beni faceden ekleyin yada resimlerinizi gösterin:9::9::9:

evet kuşum yaa, geçen gece geldin valla aklıma, niye gelmiyo bu kız dedim içimden, hakkaten kaç gündür niye yoksun kız :3:

ama benden yana helali hoş olsun valla, evde de yıllardır kullanıyoruz, çeyizimde de var epey, tabi annemin de biraz baskısıyla fazlaca var, o yüzden biz diyoruz ki bazen, benim çeyizi götürüp yerleştirdiğimizde kayınvalidem dicek ki kıza bak bi kamyon plastikle gelmiş :9::9::9::9::9:

yavruşuumm hoşgeldiinn :3::3:

canım yaa bakamadım hiç valla napıyımm evde vakit geçirmiyorum da yapacak bir şey yok depresyona giriyorum sanırım:1: tupperware ben hiç almadım vallaa çok pahalı anamm yiyeceği o kadar saklamasınn o paraya ben neler neler alırım:1:

kızlar iyigeceler felan yok size:20::20::20:
çok kızdım çağla,gazo ve balbtb bana ya yeniden resimlerinizi gösterin yada ekleyin faceden:9::9::9:
çatlatcakmısınız beni:9::9:
d,ğer kızların %90nı zte face hatunları hepsinin maşşallahı var:nazar::nazar:
2012 gelinleri bomba gibi:72:

napıyonussss gelinciklerrrr:51::51:
selam rosacım hoşgeldin takılıyoruz valla öyle...sen nasılsın?

hahahhahahahaa:9::9:.....
canım tabi memnunsan sorun yok ama ne biliim ben plastik falan sevmem çok,annemin ilgi alanı o dolaplar kapanmıyor,o nedenle hiç ilgimi çekmemişti daha önce tupperlar..ikea dan bi kaç saklama kabı aldım plastik o kadar daha da almam zati..

napıyonussss gelinciklerrrr:51::51:
iyi rosacım napalım, muhabbete geldik biz de :8:

iyi geceler demicem çooook kızgınım size:19::19::19::19:
yapılırmı bu banaaaa yapılmaaaaaaz:20::20::20:
bensiz nası paylaşırsınız resim sedayı lilayı pinki ve pınarı faceden biliyom ama gazo,balbtb ve çağla ceza size ya beni faceden ekleyin yada resimlerinizi gösterin:9::9::9:
aaa aşkol, valla bi gaza geldik ki sorma gitsin yaa, ama yine yaparız bi akşam, daha kalabalık oluruz, iyi olur o zaman cümbür cemaat reytingleri tavan yaparız :9::9:

canım yaa bakamadım hiç valla napıyımm evde vakit geçirmiyorum da yapacak bir şey yok depresyona giriyorum sanırım:1: tupperware ben hiç almadım vallaa çok pahalı anamm yiyeceği o kadar saklamasınn o paraya ben neler neler alırım:1:
:9: e o da bi tercih tabi :9:
niye depresyona giriyosun kız, çık gez, çalışmayan arkadaşlarınla buluş, git bi yerde bi bardak çay iç, değişiklik olur :10:

nasıl bilim ki bu zaman ayarlamalarınızı hep ben yokken ekşın va:47::47::47:
kızıyom valla...yokmu anam sizin face

selam rosacım hoşgeldin takılıyoruz valla öyle...sen nasılsın?

hahahhahahahaa:9::9:.....
canım tabi memnunsan sorun yok ama ne biliim ben plastik falan sevmem çok,annemin ilgi alanı o dolaplar kapanmıyor,o nedenle hiç ilgimi çekmemişti daha önce tupperlar..ikea dan bi kaç saklama kabı aldım plastik o kadar daha da almam zati..
:9: alma yavruşum tabi kullanmicaksan, ben de plastik sevmem almam da, gerek de kalmadı tabi tupperlardan ama bişey diyim miii
şimdi praktikerde carrefourda falan görüyorum, anacım o ne güzel renklerde şekillerde plastikler yapmışlar yaa, altı üstü bi leğen dimi? ama yok işte, ı ıh, altı üstü bi leğen gibi görünmüyor, o nasıl güzel morlar pembeler öyle, parlak parlak, insanın alıp içine oturası geliyo :9::9::9::9:

:9: alma yavruşum tabi kullanmicaksan, ben de plastik sevmem almam da, gerek de kalmadı tabi tupperlardan ama bişey diyim miii
şimdi praktikerde carrefourda falan görüyorum, anacım o ne güzel renklerde şekillerde plastikler yapmışlar yaa, altı üstü bi leğen dimi? ama yok işte, ı ıh, altı üstü bi leğen gibi görünmüyor, o nasıl güzel morlar pembeler öyle, parlak parlak, insanın alıp içine oturası geliyo :9::9::9::9:

aynı annemde böyle yaa:9: ayyy gel kız bunlara bakalım,ayyy bak neler çıkmış,aaayyyy ne güseeel...sonra babam arkadan seslenir,tamam gerek yok ev plastik dolu :9::9: annem çaktırmadan bir iki tane atar sepete yine de çünkü bilir babam kasada itiraz etmez:9::9:

nasıl bilim ki bu zaman ayarlamalarınızı hep ben yokken ekşın va:47::47::47:
kızıyom valla...yokmu anam sizin face

ekle anam ekle bura ekle face ekle ben çok geniş takılıyom artık önceden çok ürkektim şimdi bi rahatlama geldi:9::9::9::9:KK dan olmayan yok bende:9::9::9:
:46::46::46: ne güzel şekerim :27::27: face ekleyeyım nişanlımla ortak ama nasıl bulcam cnm seni asker hatunlarından bende deryaw eklı mesela orda varmsn?
İyi geceler gece kuşları :27::27::27::34::34::34::34:

hg balım :70:

aynı annemde böyle yaa:9: ayyy gel kız bunlara bakalım,ayyy bak neler çıkmış,aaayyyy ne güseeel...sonra babam arkadan seslenir,tamam gerek yok ev plastik dolu :9::9: annem çaktırmadan bir iki tane atar sepete yine de çünkü bilir babam kasada itiraz etmez:9::9:

hahhha biz kadın milleti :92::92::92::92:

Kızlar bu arada kayınvalıdemler yarın gelıyorlarmış babacıgımın bi işi çıktı malesef . Yarına milföy börek falanda yapıcam yemekten sonra çayın yanına ama neylı yapsam patateslimi peynırlımı?

Back
X