• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Asker hatunu hoşşşgeldin :70: :1:
ayyy üstüme alındım canım benden söz ediyorsun di mi:1: hoşbulduk güselimmm:16:
oo hazırlık var yani, akşam yemeğine falan mı geliyolarmış?
ben bugünkü niyetim ağır temizlik yapmaktı ama kahvaltıya yengem kuzenim falan inince, sohbet muhabbet, kayınvalidemle bayram için yaptığımız alışverişi merak etmişler onlara baktık falan derken 3te gittiler :9:

e ben de sadece evi toplayıp süpürebildim, biraz dinleniyim, duş alıcam ben de:51:

yarın da benimkinin ananesine kuran okutuyolarmış, annemle ben de yarın oraya gidicez, bakalım konu komşular beni süzceklermiş, merak ediyolarmış çok :9::9: ben de süzüm süzüm süzülürüm artık napiyim teze gelin olarak :60::60::60::60:

taze gelin süzül süzül:21::21:...
ya bende kayınvalideme gittiğimde arkadaşı gelmişti gelin hanım nasılsın dedi çok komiğime gitmişti.gelin hanım lafı ...

bakım kremi saçları açıyor ama biraz bekleyeceksin 2 dk falan sonra duştayken tara tarakla sonra durula yumuşacık oluyor.ama serumu daha iyi bence güselim...bir de selective diye bir marka var genelde kuaförlerde oluyor onun serumuda bana çok iyi gelmişti,saç dökülmeme..
AYOL BENİM SAÇIM NEDEN ÇOK ZOR AÇILDI KAÇ KEZ SUREYIM ŞEKER:27::27:
oo hazırlık var yani, ben bugünkü niyetim ağır temizlik yapmaktı ama kahvaltıya yengem kuzenim falan inince, sohbet muhabbet, kayınvalidemle bayram için yaptığımız alışverişi merak etmişler onlara baktık falan derken 3te gittiler :9:

e ben de sadece evi toplayıp süpürebildim, biraz dinleniyim, duş alıcam ben de:51:

yarın da benimkinin ananesine kuran okutuyolarmış, annemle ben de yarın oraya gidicez, bakalım konu komşular beni süzceklermiş, merak ediyolarmış çok :9::9: ben de süzüm süzüm süzülürüm artık napiyim teze gelin olarak :60::60::60::60:

olsun cnm başka zaman agır temızlık yaparsın artıkkk oh süzül süzül bi güzel gözleri gelin görsün :21::21: Bu arada ALLAH kabul etsin cnm.

ya bende kayınvalideme gittiğimde arkadaşı gelmişti gelin hanım nasılsın dedi çok komiğime gitmişti.gelin hanım lafı ...

evet kız sana didimm

oo hazırlık var yani, akşam yemeğine falan mı geliyolarmış?
ben bugünkü niyetim ağır temizlik yapmaktı ama kahvaltıya yengem kuzenim falan inince, sohbet muhabbet, kayınvalidemle bayram için yaptığımız alışverişi merak etmişler onlara baktık falan derken 3te gittiler :9:

GözLeri geLin görsünnn yavruuummm =))

Biz de yarın kayınvaLideciğime davetLiyiz annemLerLe oturmaya gidicesss (:

güsel lilacımı da görmüş oldum:16:,kızlar tescilliyelim topicimizi ve hatta ismini de değiştirelim 2012'nin güsel gelinleri topici olsun:9:
hepinizin maşallahı var kızlaaaaar...ayy tabi benim de hahhahahaha:9::9:

hhahha öyle ama kız, e artık gelin hanımsın :17:

AYOL BENİM SAÇIM NEDEN ÇOK ZOR AÇILDI KAÇ KEZ SUREYIM ŞEKER:27::27:

olsun cnm başka zaman agır temızlık yaparsın artıkkk oh süzül süzül bi güzel gözleri gelin görsün :21::21: Bu arada ALLAH kabul etsin cnm.
sağol canıımm amin, sana da akşama kolay gelsin :112:

GözLeri geLin görsünnn yavruuummm =))

Biz de yarın kayınvaLideciğime davetLiyiz annemLerLe oturmaya gidicesss (:
ay sağooll yavruşum yaa :17:
ay hadi bakalım git sen de süzül accuk :9:

güsel lilacımı da görmüş oldum:16:,kızlar tescilliyelim topicimizi ve hatta ismini de değiştirelim 2012'nin güsel gelinleri topici olsun:9:

:1::1:Bencede vaLLa 2012'nin güzeL geLinLeri oLsun hatta nazar boncugu fLn da koyaLım :1:
BuLabiLdikLerimi ekLiorum vaLLa :)

:9::9: bence deee :9::9:

(ay ne tevazu sahibi insanlarız biz böylee:27:)

Son düzenleme:
$5804.webp
.................

yavrularıımm, ben şimdilik kaçıyorum, sizleri de gucumen gucumen üpüyorum :54::54:

hadi baş baş :3::3:

Back
X