2012' de yazın evlenecekler

nar ayıklama kabı mı vay beee..güle güle kullan kuşum..nar sevmiyorum,yumurta sevmiyorum geriye kalan ne varsa seviyoruuuum,sonra da şişiyoruuummm

ben severim ama biri bana ayıklarsa bakalım işe yarayacak mı canımcım daha doğrusu kullanabilecek miyim sen sevmiyorsunda koçiş sevmiyor mu? :44:

çok şekermiş yaaa,aslında çok mantıklı bir seçim olur çünkü her banyo rengine uyar.bende mi bundan alsam acaba

Alll alll allll

canım çok renkli civil civil. eğer banyon belliyse ve uyuyorsa al derim

Canım bizim şu an kira olucak evimiz o yüzden uyması önemli değil bence o evden çıkıp başka eve girsem aldıgım takımı atmam lazım uymuyo diye ne gerek var begendıgım olsun benım olsunnn
Güzell dimii dayanamıcamm alcammm

banyo takımı çok şeker bende renkli şeyleri severim canımcım içine sindiyse beğendiysen ve senin güzel yüzünü düşürmüyorsa o zaman hemencik al :112::112::112::112:

ben severim ama biri bana ayıklarsa bakalım işe yarayacak mı canımcım daha doğrusu kullanabilecek miyim sen sevmiyorsunda koçiş sevmiyor mu? :44:
o seviyor yumurtayı özellikle böyykk ben ilkokul 1 den beri hiç haşlanmış yumurta yemedim...tavada da zar zor yiyorum ya peynirli olcak ya da sucuklu bende geçen gün tavada yumurta yapılırken yumurta şekillendiricileri varmış ondan gördüydüm kalp şeklinde çok beğendim ama ne bileyim ben sevmiyorum ya kociş de kalpsiz yesin dedim almadım hahahahaha

valla aklıma giriyorsun kız beğendim çoooooook

banyo takımı çok şeker bende renkli şeyleri severim canımcım içine sindiyse beğendiysen ve senin güzel yüzünü düşürmüyorsa o zaman hemencik al :112::112::112::112:

Ayyy almak istiyorum gerçekten geçen sene beğenmiştim bu takımı şeker gibii

valla aklıma giriyorsun kız beğendim çoooooook

Alalım o zamann kızz

Aminnn canımmmm Rabbim hepsini korusuunnn =((

Canımm çok güzeL bence de aL rengarenk insanı neşeLendirio =))) Bi de renkLi OLdugu ıcın her banyoya uyar kuLLanışLı yanii

Ayyy almak istiyorum gerçekten geçen sene beğenmiştim bu takımı şeker gibii

Alalım o zamann kızz

koçtaşta görmüştüm sanki bunları ama klozet kapağı ve banyo paspas takımıyla çok tatlı olmuş ya..onları bulabilir miyim bilmiyorum.
sadece banyo paspas takımı 75.90mış,pahalı geldi sanki yaaa..markafonide falan indirime girdiğinde daha uygun oluyor böyle şeyler:26:

Canımm çok güzeL bence de aL rengarenk insanı neşeLendirio =))) Bi de renkLi OLdugu ıcın her banyoya uyar kuLLanışLı yanii

Evet yaaa şeker gibiii çok tatlıı

Bakalım bi fiyat araştırması yapcam ben bugün

resimleerr tekrar pek yakında buradaaa

canım hayırlı olsun önceliklee, ne güzel belli olmuş, halletmişsiniz onu daa :13:
yalnız var ya ben pek salondan anlamam, çok hoşlanmam da, ama çok beğendim seninkini, girişi merdivenleri falan, tavan yüksek ferah.. inşallah rüya gibi bir akşam geçirirsin canım orada

Allah a emanet olsun hespii

kız çok ciciiii, eğer çok ağır yapılmış bir banyon olmazsa her türlü uyar valla, çok tatlı bir takımmış :13:
sen dayanamayıp alcak gibi görünüyosun bunu

cnm gözn aydın çok gzel salon valla oh hemde hesaplı
Hayırlı olsun cnm gulerek kullan orada olsam bakardım valla

Canım valla bugun ılk kullanımımı yaptım bakım kremı saclarımı hıc acmadı ama fena degıl sac dökülmesini engeller dıye aldım bakalım olmadı elseve alıcam bıoblasın serumunumu alayım kuzu?

Çoook teşekkür ederimm yaa snn yorumun önemLiydi bnm içinn
İnş hepimizin düğünüü rüya gibi oLurr

bakım kremi saçları açıyor ama biraz bekleyeceksin 2 dk falan sonra duştayken tara tarakla sonra durula yumuşacık oluyor.ama serumu daha iyi bence güselim...bir de selective diye bir marka var genelde kuaförlerde oluyor onun serumuda bana çok iyi gelmişti,saç dökülmeme..

Napıyım yavyuşum bi duş aldım geldim akşama sanırım kayınvalıdemler gelıcekmış ne yapsak dıye dusunmekteyım:18:

oo hazırlık var yani, akşam yemeğine falan mı geliyolarmış?
ben bugünkü niyetim ağır temizlik yapmaktı ama kahvaltıya yengem kuzenim falan inince, sohbet muhabbet, kayınvalidemle bayram için yaptığımız alışverişi merak etmişler onlara baktık falan derken 3te gittiler

e ben de sadece evi toplayıp süpürebildim, biraz dinleniyim, duş alıcam ben de

yarın da benimkinin ananesine kuran okutuyolarmış, annemle ben de yarın oraya gidicez, bakalım konu komşular beni süzceklermiş, merak ediyolarmış çok ben de süzüm süzüm süzülürüm artık napiyim teze gelin olarak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…