nar ayıklama kabı mı vay beee..güle güle kullan kuşum..nar sevmiyorum,yumurta sevmiyorum geriye kalan ne varsa seviyoruuuum,sonra da şişiyoruuummm
çok şekermiş yaaa,aslında çok mantıklı bir seçim olur çünkü her banyo rengine uyar.bende mi bundan alsam acaba
canım çok renkli civil civil. eğer banyon belliyse ve uyuyorsa al derim
Alll alll allll
Canım bizim şu an kira olucak evimiz o yüzden uyması önemli değil bence o evden çıkıp başka eve girsem aldıgım takımı atmam lazım uymuyo diye ne gerek var begendıgım olsun benım olsunnn
Güzell dimii dayanamıcamm alcammm
o seviyor yumurtayı özellikle böyykk ben ilkokul 1 den beri hiç haşlanmış yumurta yemedim...tavada da zar zor yiyorum ya peynirli olcak ya da sucukluben severim ama biri bana ayıklarsabakalım işe yarayacak mı canımcım daha doğrusu kullanabilecek miyim sen sevmiyorsunda koçiş sevmiyor mu? :44:
Alll alll allll
Canım bizim şu an kira olucak evimiz o yüzden uyması önemli değil bence o evden çıkıp başka eve girsem aldıgım takımı atmam lazım uymuyo diye ne gerek var begendıgım olsun benım olsunnn
Güzell dimii dayanamıcamm alcammm
banyo takımı çok şeker bende renkli şeyleri severimcanımcım içine sindiyse beğendiysen ve senin güzel yüzünü düşürmüyorsa o zaman hemencik al :112::112::112::112:
valla aklıma giriyorsun kız beğendim çoooooook
kızlar nişanlımla konuşuyordum da,askerde yazıcı o.
dedi ki akşam acemi birliklerinin usta yerleri belli oldu onları falan kaydettik dedi.
hakkari çukurca yüksekova şemdinli falan çıkanlar olmuş,çocukların moralleri bozuldu ağlayan falan oldu dedi..benimki de üzülmüş
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin,Allah'ım hep yanlarında olun inşallah
Ayyy almak istiyorum gerçekten geçen sene beğenmiştim bu takımı şeker gibii
Alalım o zamann kızz
Canımm çok güzeL bence de aL rengarenk insanı neşeLendirio =))) Bi de renkLi OLdugu ıcın her banyoya uyar kuLLanışLı yanii
koçtaşta görmüştüm sanki bunları ama klozet kapağı ve banyo paspas takımıyla çok tatlı olmuş ya..onları bulabilir miyim bilmiyorum.
sadece banyo paspas takımı 75.90mış,pahalı geldi sanki yaaa..markafonide falan indirime girdiğinde daha uygun oluyor böyle şeyler:26:
resimleerr tekrar pek yakında buradaaaHerkesee Günaydınnn
Dün gece yine coşmuşsunuz yaa uff bi türLü yakaLayamıorum uyuyorumm hep
ResimLerinizi de göremedimm yaaa
Bu aradaaaaaaaaaa
Sonunda saLonu tuttuk kızLar =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...
Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii
Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş
Eki Görüntüle 277475 Eki Görüntüle 277476 Eki Görüntüle 277477
Allah a emanet olsun hespiikızlar nişanlımla konuşuyordum da,askerde yazıcı o.
dedi ki akşam acemi birliklerinin usta yerleri belli oldu onları falan kaydettik dedi.
hakkari çukurca yüksekova şemdinli falan çıkanlar olmuş,çocukların moralleri bozuldu ağlayan falan oldu dedi..benimki de üzülmüş
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin,Allah'ım hep yanlarında olun inşallah
kız çok ciciiii, eğer çok ağır yapılmış bir banyon olmazsa her türlü uyar valla, çok tatlı bir takımmış :13:
cnm gözn aydın çok gzel salon valla oh hemde hesaplıHerkesee Günaydınnn
Dün gece yine coşmuşsunuz yaa uff bi türLü yakaLayamıorum uyuyorumm hep
ResimLerinizi de göremedimm yaaa
Bu aradaaaaaaaaaa
Sonunda saLonu tuttuk kızLar =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...
Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii
Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş
Eki Görüntüle 277475 Eki Görüntüle 277476 Eki Görüntüle 277477
Hayırlı olsun cnm gulerek kullan orada olsam bakardım vallaEki Görüntüle 277480
Eki Görüntüle 277479
kızlar tefal outlet beşiktaşta bu ikisi 399 olmuş bilginize babacıııım bana kapmış bitane 2 ütülü oldum
canım yeni buluş güzel yer iki katlı biliyorum orayı bizim orda gelin olcan
Merhabalar kızlaaar.Lilacım hayırlı olsun salonun güselmiş..Tuğçecim sen de güle güle kullan 2.ütünü de güselim
bende bioblas kullanıyorum canım başlarda çok iyiydi,ben 2 senedir kullanıyorum ama son zamanlarda hiç etkisini görmedim dökülüyor saçlarım bayağı yadeğiştirmeyi düşünüyorum bende.. bioblasın serumları var saça yapılan onlar daha iyi,elseve şampuan kullanıp o serumlardan haftada 1 uygularsan daha iyi sonuç alabilirsin bence,bende başlayacağım serumlara inşallah...
evet Sultancım ya babam ben uyumuşumdur diye modemi kapatmış internetten gitti birden sonra anladım ama açmaya üşendim yeniden geç oldu diyevedalaşamadık o nedenle....
yavruşuummm
resimleerr tekrar pek yakında buradaaa
canım hayırlı olsun önceliklee, ne güzel belli olmuş, halletmişsiniz onu daa :13:
yalnız var ya ben pek salondan anlamam, çok hoşlanmam da, ama çok beğendim seninkini, girişi merdivenleri falan, tavan yüksek ferah.. inşallah rüya gibi bir akşam geçirirsin canım orada
Canım valla bugun ılk kullanımımı yaptım bakım kremı saclarımı hıc acmadı ama fena degıl sac dökülmesini engeller dıye aldım bakalım olmadı elseve alıcam bıoblasın serumunumu alayım kuzu?
Napıyım yavyuşum bi duş aldım geldim akşama sanırım kayınvalıdemler gelıcekmış ne yapsak dıye dusunmekteyım:18:
Çoook teşekkür ederimm yaa snn yorumun önemLiydi bnm içinn
İnş hepimizin düğünüü rüya gibi oLurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?