2012' de yazın evlenecekler

canım benim çok teşekkür ederimo senin güzel bakan gözlerin

ay herşeyini beğeniyorum ben senin ya canım benim çok güzel ve temiz bir yüzün var

sağol güselim yaaa.nasıl görmek istersen öyle görürsün ama bende zilyon tane resim var beğenmekle bitiremezsin
evlilik teklifinize de bayıldım,zaten önceden anlatmıştın,resmi görünce çok beğendim..."evlenmezsen seni boğarım" hahahahah süper yaa

sağol canım benim...
sizde çok yakışmışsınız canım benim,Allah'ım ayırmasın

evet bir sürü resmin var benim ki istemiyor onlarca resim paylaşmamı evet canımcım güzel bir teklifti benim için çok heyecan vericiydi.

İyiyim canım sağoll
Evet hayırlısıyla 23.08.2012'de gelin oluyorumm
Çılgınlıklar lazım dimi

evet bir sürü resmin var benim ki istemiyor onlarca resim paylaşmamı evet canımcım güzel bir teklifti benim için çok heyecan vericiydi.
evet canım ya gerçekten heyecan verici olmuş hem dalış hem evlenme teklifi
Günaydınn güzelll gelinlerrr nasılsınızzz

günaydın canımcım,iyiyiz.sen nslsın

kızlar nişanlımla konuşuyordum da,askerde yazıcı o.
dedi ki akşam acemi birliklerinin usta yerleri belli oldu onları falan kaydettik dedi.
hakkari çukurca yüksekova şemdinli falan çıkanlar olmuş,çocukların moralleri bozuldu ağlayan falan oldu dedi..benimki de üzülmüş
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin,Allah'ım hep yanlarında olun inşallah

Offf yaaa Allahım yardımcılarıı olsunnn bütün askerlerimizinn
Sağ salim dönsünler evlerinee

canım çok renkli civil civil. eğer banyon belliyse ve uyuyorsa al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…