bende bioblas kullanıyorum canım başlarda çok iyiydi,ben 2 senedir kullanıyorum ama son zamanlarda hiç etkisini görmedim dökülüyor saçlarım bayağı yaKızlar şampuanımı değiştirdim BIOBLAS aldım arastırdım saç dökülmesini durduyor dıyorlar bakalım bı denıycem yarın eger işe yaramazsa ELSEVE deneyım dıyorum
tekrar grsmek dılegıle öpuldunuz canlarım bu arada sedoşş cıkmıs herhalde vedalasamadık :44:
neyse canım benım onada ıyı geceler...
hoscakalınız
Merhabalar kızlaaar.Lilacım hayırlı olsun salonun güselmiş..
Herkesee Günaydınnn
Dün gece yine coşmuşsunuz yaa uff bi türLü yakaLayamıorum uyuyorumm hep
ResimLerinizi de göremedimm yaaa
Bu aradaaaaaaaaaa
Sonunda saLonu tuttuk kızLar =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...
Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii
Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş
Eki Görüntüle 277475 Eki Görüntüle 277476 Eki Görüntüle 277477
ya herkes birbirlerini görmüş ben eksik kaldım
Günaydın canlarım
günaydın canım..... evet dün gece şenlik vardı gizem kalktı herkes resmini koydu birbirimizi gördük...belki ilerde yeni sürprizler olabiliiir
evet geçmişe biraz baktım canımcım bir tek sultanım duruyorduoda maşallah çok tatlı süprizlere açık da ben hep kaçırıyorum
ee sen neler yapıyorsun canım kurs nasıl gidiyor hazırlıklar
geçmiş olsun canım yaevet sultancım bir zamanlama hatası sonucunda orda kaldı,yarım saat geçtiği için silemedi resmini...biraz daha meraklanşöyle söyleyeyim topicimizin bütün kızları çok şirin ve güsel maşallaah
bende nezle grip arası birşey oldum canım,hastayım valla....kursa gittim işte bu hafta da..2 gündür ders çalışmadım,hastayım aklım almıyor bahanesinin arkasına saklanıyorumsen nasılsın güselim?
teşekkür ederim canımm,banyo yapmadan dışarı çıkamama gibi bir tikim olduğu için hasta oluyorum soğuk havalarda:2:geçmiş olsun canım yadikkat et kendine... sen bahane diyorsun ama kesin üstesinden gelirsin canımcım. akademik kariyerinde maşallah
bende yoğun iş temposundan pek giremiyorum girsemde ne olup bitiyor takip edemiyorum onun haricinde ah ahhh bende sevdiceğimi bekliyorum
teşekkür ederim canımm,banyo yapmadan dışarı çıkamama gibi bir tikim olduğu için hasta oluyorum soğuk havalarda:2:
inşallah gelirim canım üstesinden amiiiiiinnnn
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda tatlımmmmm
amin canım benim aminnn allah seni de sevdiğine kavuştursun tez zamanda
ssedoshum gönderdim istek :) avatarından tanıdım
ama gelmemiş kız kime gönderdin yanlışlıkla
aşkımla ben varım profil resmimde..kolsuz siyah body var üstümde...
ssedosuhhum hiçde söylediğin gibi değil. yüzün çok güzel maşallahama gelmemiş kız kime gönderdin yanlışlıkla
aşkımla ben varım profil resmimde..kolsuz siyah body var üstümde...
heh geldi şimcik harikasın valla yaaa...nasıl buldun kız onca insan içinde
ssedosuhhum hiçde söylediğin gibi değil. yüzün çok güzel maşallahveee kocişinle çok yakışıyorsunuz 41 kere maşallah :81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?