2012' de yazın evlenecekler

Merhabalar kızlaaar.Lilacım hayırlı olsun salonun güselmiş..Tuğçecim sen de güle güle kullan 2.ütünü de güselim

Kızlar şampuanımı değiştirdim BIOBLAS aldım arastırdım saç dökülmesini durduyor dıyorlar bakalım bı denıycem yarın eger işe yaramazsa ELSEVE deneyım dıyorum
bende bioblas kullanıyorum canım başlarda çok iyiydi,ben 2 senedir kullanıyorum ama son zamanlarda hiç etkisini görmedim dökülüyor saçlarım bayağı ya değiştirmeyi düşünüyorum bende.. bioblasın serumları var saça yapılan onlar daha iyi,elseve şampuan kullanıp o serumlardan haftada 1 uygularsan daha iyi sonuç alabilirsin bence,bende başlayacağım serumlara inşallah...
tekrar grsmek dılegıle öpuldunuz canlarım bu arada sedoşş cıkmıs herhalde vedalasamadık :44:

neyse canım benım onada ıyı geceler...

hoscakalınız

evet Sultancım ya babam ben uyumuşumdur diye modemi kapatmış internetten gitti birden sonra anladım ama açmaya üşendim yeniden geç oldu diye vedalaşamadık o nedenle....

hayırlı olsun canım

günaydın canım..... evet dün gece şenlik vardı gizem kalktı herkes resmini koydu birbirimizi gördük...belki ilerde yeni sürprizler olabiliiir

evet geçmişe biraz baktım canımcım bir tek sultanım duruyordu oda maşallah çok tatlı süprizlere açık da ben hep kaçırıyorum
ee sen neler yapıyorsun canım kurs nasıl gidiyor hazırlıklar

evet geçmişe biraz baktım canımcım bir tek sultanım duruyordu oda maşallah çok tatlı süprizlere açık da ben hep kaçırıyorum
ee sen neler yapıyorsun canım kurs nasıl gidiyor hazırlıklar

evet sultancım bir zamanlama hatası sonucunda orda kaldı,yarım saat geçtiği için silemedi resmini...biraz daha meraklan şöyle söyleyeyim topicimizin bütün kızları çok şirin ve güsel maşallaah
bende nezle grip arası birşey oldum canım,hastayım valla....kursa gittim işte bu hafta da..2 gündür ders çalışmadım,hastayım aklım almıyor bahanesinin arkasına saklanıyorum sen nasılsın güselim?

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine... sen bahane diyorsun ama kesin üstesinden gelirsin canımcım. akademik kariyerinde maşallah
bende yoğun iş temposundan pek giremiyorum girsemde ne olup bitiyor takip edemiyorum onun haricinde ah ahhh bende sevdiceğimi bekliyorum

teşekkür ederim canımm,banyo yapmadan dışarı çıkamama gibi bir tikim olduğu için hasta oluyorum soğuk havalarda:2:
inşallah gelirim canım üstesinden amiiiiiinnnn
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda tatlımmmmm

amin canım benim aminnn allah seni de sevdiğine kavuştursun tez zamanda

ama gelmemiş kız kime gönderdin yanlışlıkla
aşkımla ben varım profil resmimde..kolsuz siyah body var üstümde...
ssedosuhhum hiçde söylediğin gibi değil. yüzün çok güzel maşallah veee kocişinle çok yakışıyorsunuz 41 kere maşallah :81::81::81:

ayyy valla kesin kesin topicimiz seçilmiş
kız sende çok güselmişsin maşallah,avatarında resmin var ama bit gibi olduğundan tam seçilmiyorduşöyle normal boyutuyla gördüm de gözüm gönlüm açıldı tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…