ayyy valla kesin kesin topicimiz seçilmiş
kız sende çok güselmişsin maşallah,avatarında resmin var ama bit gibi olduğundan tam seçilmiyordu
şöyle normal boyutuyla gördüm de gözüm gönlüm açıldı tatlım benim
![]()
canım benim çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy valla kesin kesin topicimiz seçilmiş
kız sende çok güselmişsin maşallah,avatarında resmin var ama bit gibi olduğundan tam seçilmiyordu
şöyle normal boyutuyla gördüm de gözüm gönlüm açıldı tatlım benim
![]()
sağol canım benim...
sizde çok yakışmışsınız canım benim,Allah'ım ayırmasın![]()
ay herşeyini beğeniyorum ben senin ya canım benim çok güzel ve temiz bir yüzün var![]()
sağol canım benim...
sizde çok yakışmışsınız canım benim,Allah'ım ayırmasın![]()
sağol güselim yaaa.nasıl görmek istersen öyle görürsünama bende zilyon tane resim var beğenmekle bitiremezsin
evlilik teklifinize de bayıldım,zaten önceden anlatmıştın,resmi görünce çok beğendim..."evlenmezsen seni boğarım" hahahahah süper yaa![]()
Günaydınn güzelll gelinlerrr nasılsınızzz
günaydın pınarımiyiyim ben sen nasılsın? bu arada sabah erkenden geçmişe şöyle bir göz attım düğünün için yer tutulmuş. allahım çok mutlu olun inş. hayırlısı olsun çılgın gelin
![]()
İyiyim canım sağoll
Evet hayırlısıyla 23.08.2012'de gelin oluyorumm
Çılgınlıklar lazım dimi![]()
evet canım ya gerçekten heyecan verici olmuş hem dalış hem evlenme teklifievet bir sürü resmin varbenim ki istemiyor onlarca resim paylaşmamı
evet canımcım güzel bir teklifti benim için çok heyecan vericiydi.
![]()
Günaydınn güzelll gelinlerrr nasılsınızzz
günaydın canımcım,iyiyiz.sen nslsın![]()
kızlar nişanlımla konuşuyordum da,askerde yazıcı o.
dedi ki akşam acemi birliklerinin usta yerleri belli oldu onları falan kaydettik dedi.
hakkari çukurca yüksekova şemdinli falan çıkanlar olmuş,çocukların moralleri bozuldu ağlayan falan oldu dedi..benimki de üzülmüş
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin,Allah'ım hep yanlarında olun inşallah![]()
ne işin var kız o kadar?İyiyim canımm sağoll gece geç yatınca zor kalktım valla daha bi sürü işim varr napcam ben yaaa![]()
Offf yaaa Allahım yardımcılarıı olsunnn bütün askerlerimizinn
Sağ salim dönsünler evlerinee![]()
ne işin var kız o kadar?
evet yaa inşallah amiiiin![]()
Bi sürü taksit yatcak
Ondan sonra gidip banyo takımı ve yemek takımı bakcam
Sonra arkadaşım gelcekk
Ohoooo
evet canım ya gerçekten heyecan verici olmuş hem dalış hem evlenme teklifi
evet canımcım allah sana da güzel bir evlilik nasip etsinbir koşu migrosa gittim bir sürü şey indirime girmiş
nar ayıklama kabı aldım
![]()
günaydın canımcım,iyiyiz.sen nslsın![]()
nar ayıklama kabı mı vay beee..güle güle kullan kuşum..nar sevmiyorum,yumurta sevmiyorum geriye kalan ne varsa seviyoruuuum,sonra da şişiyoruuummm.........