Merhabalar kızlaaar.Lilacım hayırlı olsun salonun güselmiş..Tuğçecim sen de güle güle kullan 2.ütünü de güselim
değiştirmeyi düşünüyorum bende.. bioblasın serumları var saça yapılan onlar daha iyi,elseve şampuan kullanıp o serumlardan haftada 1 uygularsan daha iyi sonuç alabilirsin bence,bende başlayacağım serumlara inşallah...
evet Sultancım ya babam ben uyumuşumdur diye modemi kapatmış internetten gitti birden sonra anladım ama açmaya üşendim yeniden geç oldu diye
vedalaşamadık o nedenle....

bende bioblas kullanıyorum canım başlarda çok iyiydi,ben 2 senedir kullanıyorum ama son zamanlarda hiç etkisini görmedim dökülüyor saçlarım bayağı yaKızlar şampuanımı değiştirdim BIOBLAS aldım arastırdım saç dökülmesini durduyor dıyorlar bakalım bı denıycem yarın eger işe yaramazsa ELSEVE deneyım dıyorum

tekrar grsmek dılegıle öpuldunuz canlarım bu arada sedoşş cıkmıs herhalde vedalasamadık :44:
neyse canım benım onada ıyı geceler...
hoscakalınız![]()
evet Sultancım ya babam ben uyumuşumdur diye modemi kapatmış internetten gitti birden sonra anladım ama açmaya üşendim yeniden geç oldu diye