heheheeh sağol canım benim yaaa
efesler efsane yaa....ama 2-3 senedir falan içmiyorum eski resim onlarnişanlım Trakyalı ve içmeyi seviyor ama evlenince yasaklayacağım zaten sosyal içici ancak ortamda içer,öyle her gece değil.ama yine de içmesin ya da benim yanımda içsin içecekse
heheheeh sağol canım benim yaaa
efesler efsane yaa....ama 2-3 senedir falan içmiyorum eski resim onlarnişanlım Trakyalı ve içmeyi seviyor ama evlenince yasaklayacağım zaten sosyal içici ancak ortamda içer,öyle her gece değil.ama yine de içmesin ya da benim yanımda içsin içecekse
aaa kadir hasoğlunda okudun o zaman,komşumuz oluyordu o okulhadi yaaa, norveçe kadar gitmiş mi ünleri :)))
ben hayatımda hiç içmedim, ne bira ne başka bir alkol ama efes, okuldayken komşum olurdu kendisi
efes in merterdeki fabrikası bizim okulun yanındaydı, ne beddua etmişizdir bir onlaraa, o ekşi buğday kokusu mudur nedir, kendisi öyle kokmuyor ama yapım aşamasındaki o koku var yaaa, fabrikadan sabahları bir yayılırdı koku, ooffff, böööğğğ
iyi geceler canım,tatlı rüyalaaarGüzellerrrr ben uykuya gidiyorummm
O kadar iyi geldi resimlerinize bakmak böyle güzel sözleri duymak hepinizi çok seviyorumm
Ben yokken resim koymayın ama üzülürümm
İyi uykular tatlı rüyalar hepinizee rüyanızda koçişlerinizii görünnn
Yarın görüşürüzzzz güzelll gelinciklerrrrr
ıctırme tabı ıceceksınızde beraber ıcın karsılıklı
sen ayarlarsın dozunu nasılsa ıcmede yerıne ortamına göre degısıyor
ımce cnım sende cok azı belkı okey olabılır ortamında felan ama normal de alkol tuketmek yavas yavas sıgra gıbı bagımlılık yapabılır
canım iyi geceler, tatlı rüyalarrGüzellerrrr ben uykuya gidiyorummm
O kadar iyi geldi resimlerinize bakmak böyle güzel sözleri duymak hepinizi çok seviyorumm
ay yerim seni yaa, valla çok tatlısın kızkızlar bunlar kilomu daha net gösteren resimleeeer,tombişim napayım aaa
eveeetttDüğünlermiz olduktan sonrada ayrılmayalım emi kızlar buralardan
Güzellerrrr ben uykuya gidiyorummm
Tombişlik bence sana çok çok yakışmış şeker hemde evlenince verirsin kilo hiç merak etme
Tombişlik bence sana çok çok yakışmış şeker hemde evlenince verirsin kilo hiç merak etme
hadi yaaa, norveçe kadar gitmiş mi ünleri :)))
ben hayatımda hiç içmedim, ne bira ne başka bir alkol ama efes, okuldayken komşum olurdu kendisi
efes in merterdeki fabrikası bizim okulun yanındaydı, ne beddua etmişizdir bir onlaraa, o ekşi buğday kokusu mudur nedir, kendisi öyle kokmuyor ama yapım aşamasındaki o koku var yaaa, fabrikadan sabahları bir yayılırdı koku, ooffff, böööğğğ
yok canım orda okumadım, böbrek vakfı hastanesinin sokağında fabrikanın üst tarafında bir özel okul var, orada okudum :114:aaa kadir hasoğlunda okudun o zaman,komşumuz oluyordu o okulevet o kokuyu biliyorum arpa maltı kokusu
iyi geceler canım,tatlı rüyalaaar
evet kesinlikleeeanca beraber kanca beraber
5 Kilo vermişssin cnm zaten düğün esnasında da koşuşturmalar olucak oyuzden yıne verrsnhehhe sağol canım ya benim de tesellim oluyor işte nasılsa yakışıyor diyezaten rejimdeyim 5kilo verdim şimdilik,gelinlikle narin durayım di mi hahahah
ay senii gidiiiiiiiii
Güzellerrrr ben uykuya gidiyorummm
hadi yaa ne güzel, siz ne kadar kuzeyde kalıyodunuz kız, bayağı kuzeyde olmanız lazım, soğuktur kız bi de oralar, :18: bakim bi haritadan bakimben zaten sevmıyorum kokusunu cok kötu öfff daha baska bısı de demek ıstemıyorum bu konuda
kesın o kokan maltır ekstratıdır bugdayın fermentasyonunda olusturdugu koku ben bunu okulda görmustum halen unutmamısım vay canına.
desene sende zorlu bır okul dönemı gecırdın dıye bu konuda neyse canım yıllar gerıde kaldı
evet ya bu tax free lerde turkıyeden buraya gelecek olan norveclıler hep turkıye gumurgunde efes alıyorlar aynı sekılde burda da cok konusulur.
turkıyenın herseyı burda cok meshur herkes bayılıyor. mutlaka her on ınsandan altısı gıtmıstır ulkemıze.
heee öyle diyosuunn, pekiii5 Kilo vermişssin cnm zaten düğün esnasında da koşuşturmalar olucak oyuzden yıne verrsn
ama şimdi gasom durum şöyle kievlendıkten sonra iş güç sorumluluk artıcak koşturmacalar başlar yemekti temızlktı
Düğünlermiz olduktan sonrada ayrılmayalım emi kızlar buralardan
hadi yaa ne güzel, siz ne kadar kuzeyde kalıyodunuz kız, bayağı kuzeyde olmanız lazım, soğuktur kız bi de oralar, :18: bakim bi haritadan bakim
heee öyle diyosuunn, pekiii
hadi yaa ne güzel, siz ne kadar kuzeyde kalıyodunuz kız, bayağı kuzeyde olmanız lazım, soğuktur kız bi de oralar, :18: bakim bi haritadan bakim
heee öyle diyosuunn, pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?