2012' de yazın evlenecekler

Canım benimm sende çok güzelsin herşeyinlee bir ömür sevdiğinle mutlu ol inşallahh
Hepiniziii çok seviyorum kızlar harikasınız hepiniz kalbiniz gibi güzelsiniz Çookk çookk çokkk mutlu olunnnn

oyyyy nasılda güsel konuşur benim gasocuuuumm...
seninde gönlün ve yüzün çok güseeeel canım benimm...
inşallaah canım hepimizin yüzü gülsün her daim inşallah...

amın canım..
sende öylesın gasolınım cok temız mutavazı bır stılın var kı konusmalarında da bı bellı kalbın yuzune yuzun kalbıne yansımıs.

bende herkese ayrı ayrı hayran kaldım supersınız

Canlarım beğendinizmi ay yerim ben sizi sizde kalbinizde pırlanta gb
beğenmek ne demek, 3.resmine dibim düştü benim, çok beğendim artiiissttt

Canım benimm sende çok güzelsin herşeyinlee bir ömür sevdiğinle mutlu ol inşallahh
Hepiniziii çok seviyorum kızlar harikasınız hepiniz kalbiniz gibi güzelsiniz Çookk çookk çokkk mutlu olunnnn

oyyyy nasılda güsel konuşur benim gasocuuuumm...
seninde gönlün ve yüzün çok güseeeel canım benimm...
inşallaah canım hepimizin yüzü gülsün her daim inşallah...

muuucccckkkkkk

şimdi sizleri gözümde canlandırıp konuşabilirim,öncesinde tahmin etmeye çalışıyordum
bi tek pınarcımın dış mekan nişan resimlerini görmüştüm onu biliyordum

ben peki sizin tahmin ettiğiniz gibi mi çıktım?

seni de kocaman kocaman öperim yanacıklarından kuzucum benim

ozaman kesın al bı suru tarıf var nette cesıt cesıt yaparsın afıyetle yersınız canım hatta kendın daha guzelını yaparsın emınım

valla sen ilk hani bahsetmiştin ya accuk kiloluyum diye, kiiiii hiç abarttığın kadar değilsin söyliyim yada hiç belli etmiyosun :), işte o zamandan bu yana aynen böyle güzel cici bir kız olarak düşünmüştüm, yanılmamışım şahsen ben :13:

accuk olsa iyi aslında bayağı kiloluyum canımda hepsi göbeğimde ve kollarımda toplanmış tabi bunlar yakın resimler olduğundan bedenim çok fazla belli olmamış dur 2 tane resim ekleyeyim
bu arada teşekkür ederim güselim benim

heheheh öyle oluyor demı artık

cok sırınsın sedoşum hatta yuzunde extra bır sempatıklık var allah eksık etmesın cokta guzelsın masllah

efeslerde gözumden kacmadı burdakı ınsanlar turkıye dedımı efes cok guzel dıyorlar ne kadar meshur bı bıramız varmıs

ama ben hıc ıcmıyorum karsı degılım bızden de ıcenler var ama ben nedense hıc heves etmedım ıcmedım.

heheheeh sağol canım benim yaaa
efesler efsane yaa....ama 2-3 senedir falan içmiyorum eski resim onlarnişanlım Trakyalı ve içmeyi seviyor ama evlenince yasaklayacağım zaten sosyal içici ancak ortamda içer,öyle her gece değil.ama yine de içmesin ya da benim yanımda içsin içecekse

hadi yaaa, norveçe kadar gitmiş mi ünleri :)))
ben hayatımda hiç içmedim, ne bira ne başka bir alkol ama efes, okuldayken komşum olurdu kendisi
efes in merterdeki fabrikası bizim okulun yanındaydı, ne beddua etmişizdir bir onlaraa, o ekşi buğday kokusu mudur nedir, kendisi öyle kokmuyor ama yapım aşamasındaki o koku var yaaa, fabrikadan sabahları bir yayılırdı koku, ooffff, böööğğğ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…