• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

oooo sen ne taraftasın kuzum yaa, burası bildiğin kutuplar gibiii
hani baltık denizinin oralarda olduğunu biliyodum da, ben norveçin kuzeye doğru bu kadar uzun bir yüzeyi olduğunu bilmiyodum:26:
ay ölürüm herhalde ben orda :1:

Son düzenleme:
ınsallah canım gırerız konsurz zaten dugun anılarımızı paylasırız öyle öyle devam edeer:123::1:

bu arada benım şafak197:72: senınde ıyıce azalıyor artık:72::72::nazar:

evet cnm olmassa baska bi topic acarız artık 2012 gelınlerine ..
Maşallah şafagına kız 1ooleride gördün oh :nazar:
Bizim şafak 48 MUĞLA:72::72::72:

Kızlar şampuanımı değiştirdim BIOBLAS aldım arastırdım saç dökülmesini durduyor dıyorlar bakalım bı denıycem yarın eger işe yaramazsa ELSEVE deneyım dıyorum

canım bısı dıyımmı sana benım sacımda uzun ben sacıma arada bunu yapıyorum ve ınan acayıp faydasını göruyorum

zeytınyag yumarta sarısı ve sarımsagı ıyıce öv zengın karısımı yap. sacının dıplerınden agrı sur 20 dk bekle hıc dökulmuyor hem dogal bısı. tamam kokabılır

en fazla 3 gun suruyor benımkı ama cok memnunum ben guzel kokulu sprey kullanıyorum sacıma hıc bellı bıle olmuyor kokusu.

oww hemde ne kuzey canım stavanger bak bak hosuna gıdebılır buralar:61. evler kucuk kucuk zaten cok sırın butun evler ahsaptır nerdeyse ınsallah begenrsın buraları:10:
hımm baktım da yaşadığın şehre neyse iyi bari norveç in güneyindeymişsin :9: eminim öyledir canım, filmlerde ve tvlerde de öyle gösteriyolar zaten kuzey ülkelerini:114:

canım bısı dıyımmı sana benım sacımda uzun ben sacıma arada bunu yapıyorum ve ınan acayıp faydasını göruyorum

zeytınyag yumarta sarısı ve sarımsagı ıyıce öv zengın karısımı yap. sacının dıplerınden agrı sur 20 dk bekle hıc dökulmuyor hem dogal bısı. tamam kokabılır

en fazla 3 gun suruyor benımkı ama cok memnunum ben guzel kokulu sprey kullanıyorum sacıma hıc bellı bıle olmuyor kokusu.

yapayım cnm pekı bnyodan sonramı öncemi ne zaman yapıcam ya kokusu gıtmesse cnm gercı evdeyım cok cıkmıyorum ben de sprey alayım

oooo sen ne taraftasın kuzum yaa, burası bildiğin kutuplar gibiii
hani baltık denizinin oralarda olduğunu biliyodum da, ben norveçin kuzeye doğru bu kadar uzun bir yüzeyi olduğunu bilmiyodum:26:
ay ölürüm herhalde ben orda :1:

yaaa gasolınım sogukta kışları daglardan öyle bır ses gelıyorkı bazen cok korkuyorum ama sureklı sonbahar havası var burda öyle sesız ve her yer öyle dogalkı ben cok severek yasıyorum burda.

evet cnm olmassa baska bi topic acarız artık 2012 gelınlerine ..
Maşallah şafagına kız 1ooleride gördün oh :nazar:
Bizim şafak 48 MUĞLA:72::72::72:

aynen canım cok guzel olur:61:

senınde baya azıldı canım cok az kaldı sedosla konustuk aramızda ılk teskereyı sen alcaksın ınsallah hadı bakalım darsı bıze:72::72::1:

aynen canım cok guzel olur:61:

senınde baya azıldı canım cok az kaldı sedosla konustuk aramızda ılk teskereyı sen alcaksın ınsallah hadı bakalım darsı bıze:72::72::1:

evet cnm ya ınankı bazen hıc ınanamıyorum bıle önce ben başı çekcem sora sırayla inş hepmz kavscaz

yapayım cnm pekı bnyodan sonramı öncemi ne zaman yapıcam ya kokusu gıtmesse cnm gercı evdeyım cok cıkmıyorum ben de sprey alayım

bencede yap canım memnun kalırsın ınsallah

senın sacının dökulmesının nedenı bence cok uzun saclıların var uzun sacılıların prtoteıne cok ıhıtyacı oluyormus bu yuzden dökulmeler yasanabılıor bende de

adet olmadan oluyor dökulme onun harıcınde cok az dökulur sacım cok sukur ıyım böyle.

yaaa gasolınım sogukta kışları daglardan öyle bır ses gelıyorkı bazen cok korkuyorum ama sureklı sonbahar havası var burda öyle sesız ve her yer öyle dogalkı ben cok severek yasıyorum burda.
ne güzel ne mutlu sana, şimdi gıgıl görsellerden yazdım şehrin adını baktım da, evlere bayıldımmm
kimi sokaklar arnavut kaldırımı, evler yanyana kutu gibi ve bembeyazz
bazı caddelerde sokaklardaki evlerde yanyana dizilmişler yine kutu gibi ama renkli renkli çok tatlıı
bir de deniz haricinde şehrin içinde göller var galiba, çok güzel görünüyorlarr:21:
ben de severdim belki de, ben o soğukta ölürüm hani onu demek istemiştim :1:
güneş olmadan yaşayamıyorum da azcık ben :1::1:

edit : bu arada ne sesi geliyo kız? çığ gibi bişey mi? hani kar kütlelerinden mi geliyo ki?

Son düzenleme:
evet cnm ya ınankı bazen hıc ınanamıyorum bıle önce ben başı çekcem sora sırayla inş hepmz kavscaz

ınan canım ınan butun o saydıgınz şafaklar gerıde kalıyor :72:
ınsallah hepımız kavusurz caglacım başı sen cekıyorsun sonra sedos var:nazar: ben sonlarda gıbıyım ama olsun beklemek guzel ama ıyı avutuyorum kendımı:1::1::1:

cagla canım ınanırmısın saat ondan berı burdayım artık gözlerım cıkacak:1:

ben kocaman öpuyorum canım görsmek dılegıle cıkıyım gecen guzel olsun hoscakal :3:

ınsallah hepımız kavusurz caglacım başı sen cekıyorsun sonra sedos var:nazar: ben sonlarda gıbıyım ama olsun beklemek guzel ama ıyı avutuyorum kendımı:1::1::1:

ben kocaman öpuyorum canım görsmek dılegıle cıkıyım gecen guzel olsun hoscakal :3:

görüşürüz sultanımm :)

bu arada ben de yatayımm, bu gece yine takıldım kaldım size, erken yatacaktım güüyaa :20:
çok öpüyorum, cümleten iyi geceler :3::3:

ne güzel ne mutlu sana, şimdi gıgıl görsellerden yazdım şehrin adını baktım da, evlere bayıldımmm
kimi sokaklar arnavut kaldırımı, evler yanyana kutu gibi ve bembeyazz
bazı caddelerde sokaklardaki evlerde yanyana dizilmişler yine kutu gibi ama renkli renkli çok tatlıı
bir de deniz haricinde şehrin içinde göller var galiba, çok güzel görünüyorlarr:21:
ben de severdim belki de, ben o soğukta ölürüm hani onu demek istemiştim :1:
güneş olmadan yaşayamıyorum da azcık ben :1::1:

edit : bu arada ne sesi geliyo kız? çığ gibi bişey mi? hani kar kütlelerinden mi geliyo ki?

öyle canım senın o renklı renklı denız kenarında görudgun ahsap evler buranın gece mekanları baskada yoktur yazları orası renga renk olur bızım evde buraya 15 dk uzaklıkta cok kucuk hatta köy kasaba gıbı buyuk bır sehır degıl. ben bu yuzden ahşap evı cok sevıyorum ınsallah konyada yasaken burayı özlemem cok uzulurum ozaman:44: ama zaten bızımkıler burda her sene gelcem nasılsa allah nasıp ederse.

sızde ınsallah gelırsınız buralara tatıle cok guzel gasolınım emınım sen burada bıraz kalsan cok seversın kesın :61: gunesı yok ama sömıneyle ıdare edersın artık:16::16: hehehe

canım benım gasolınım ben cıkıyım dayanamıyorum artık cok durmak ıstıyorum dermanım kalmadı gecen guzel olsun allah rahatlık versın gösmek dılegıle:3:

bencede yap canım memnun kalırsın ınsallah

senın sacının dökulmesının nedenı bence cok uzun saclıların var uzun sacılıların prtoteıne cok ıhıtyacı oluyormus bu yuzden dökulmeler yasanabılıor bende de

adet olmadan oluyor dökulme onun harıcınde cok az dökulur sacım cok sukur ıyım böyle.

ne güzel cnm az dökuluyors valla evet uzun o yuzdende oluyor.Senin şafagında aydınlanıyor hem 460dan basladık ohoooo sımdı 1oolerdesın masallah.Hadı öptm cnm grsrz
o da olacak inşallah çağlaamm :70:
buraya kadar nasıl geçtiyse, bundan sonrası daha hızlı geçicek Allah ın izniyle:114:
o zaman da bugünleri yâd edeceğiz inş. :112:

inş cnm benım ya öpüyorum iyi uykular :70:

Kızlar bı 2olere 1olara düşsseydım valla uçucam

ınsallah canım duseceksın allahın ıznıyle ve bızde burda kutlarız artık hehehe:1::1:

hep beraber yasarız o sevıncı :24:

tekrar grsmek dılegıle öpuldunuz canlarım bu arada sedoşş cıkmıs herhalde vedalasamadık :44:

neyse canım benım onada ıyı geceler...

hoscakalınız:3::3:

Herkesee Günaydınnn :16:

Dün gece yine coşmuşsunuz yaa uff bi türLü yakaLayamıorum uyuyorumm hep :25:
ResimLerinizi de göremedimm yaaa
:25::25:

Bu aradaaaaaaaaaa
Sonunda saLonu tuttuk kızLar =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...

Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii :nazar::64::64::64:

Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş :34::1:
$IMGP3457.webp$IMGP3463.webp$IMGP3464.webp

$imagesCAYVUGIK.webp
Eki Görüntüle 277479
kızlar tefal outlet beşiktaşta bu ikisi 399 olmuş bilginize babacıııım bana kapmış bitane 2 ütülü oldum:16::16::16:

canım yeni buluş güzel yer iki katlı biliyorum orayı bizim orda gelin olcan:9::9:

Back
X