Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Speedy-gonzales bu bölümün moderatörü rica ederizz ona siler belkimmm
hepinize ayrı ayrı bütün samimiyetimle söylüyorum,
sultanım, çağlam, sedoşum, pınarımm
içiniz gibi yüzünüz de çok temiz, güzel..
Güzel yüzleriniz, gözleriniz hep gülsün inşallah canlarım hatunlarım beniimm![]()
![]()
Güzel yüzleriniz, gözleriniz hep gülsün inşallah canlarım hatunlarım beniimm![]()
![]()
![]()
beğenmek ne demek, 3.resmine dibim düştü benim, çok beğendim artiiisstttCanlarım beğendinizmi ay yerim ben sizisizde kalbinizde pırlanta gb
![]()
Canım benimm sende çok güzelsin herşeyinlee bir ömür sevdiğinle mutlu ol inşallahh
Hepiniziii çok seviyorum kızlar harikasınız hepiniz kalbiniz gibi güzelsiniz Çookk çookk çokkk mutlu olunnnn
![]()
oyyyy nasılda güsel konuşur benim gasocuuuumm...
seninde gönlün ve yüzün çok güseeeel canım benimm...
inşallaah canım hepimizin yüzü gülsün her daim inşallah...![]()
Canlarım beğendinizmi ay yerim ben sizisizde kalbinizde pırlanta gb
![]()
amın canım..
sende öylesın gasolınım cok temız mutavazı bır stılın var kı konusmalarında da bı bellıkalbın yuzune yuzun kalbıne yansımıs.
bende herkese ayrı ayrı hayran kaldım supersınız![]()
Taaa taa taa tammmm
Assolistimiz geldiiii
Çok güzelsin canımm maşallahh nazar değmesinnn
Hepiniz harikasınız kızlar yaaa seçmişler bu topiği resmennn
İnşallahhh canımmm
Alayım bendee yaaa bayılıyoruz bizz![]()
şimdi sizleri gözümde canlandırıp konuşabilirim,öncesinde tahmin etmeye çalışıyordum
bi tek pınarcımın dış mekan nişan resimlerini görmüştüm onu biliyordum
ben peki sizin tahmin ettiğiniz gibi mi çıktım?![]()
Teşekkür ederim canlarım bi arada size mezunyet balo fotolarımı koyarım
valla sen ilk hani bahsetmiştin ya accuk kiloluyum diye, kiiiii hiç abarttığın kadar değilsin söyliyim yada hiç belli etmiyosun :), işte o zamandan bu yana aynen böyle güzel cici bir kız olarak düşünmüştüm, yanılmamışım şahsen ben :13:
şimdi sizleri gözümde canlandırıp konuşabilirim,öncesinde tahmin etmeye çalışıyordum
bi tek pınarcımın dış mekan nişan resimlerini görmüştüm onu biliyordum
ben peki sizin tahmin ettiğiniz gibi mi çıktım?![]()
seni de kocaman kocaman öperim yanacıklarından kuzucum benim![]()
evet bekliyoruuuuuz bir ara,zaten resim bakmaya bayılıyorum bir de resimlerde sizler gibi güsellikler ve merak ettiğim insanlar olunca daha da mutlu oldum![]()
heheheh öyle oluyor demı artık
cok sırınsın sedoşum hatta yuzunde extra bır sempatıklık var allah eksık etmesın cokta guzelsın masllah
efeslerde gözumden kacmadıburdakı ınsanlar turkıye dedımı efes cok guzel dıyorlar ne kadar meshur bı bıramız varmıs
ama ben hıc ıcmıyorum karsı degılım bızden de ıcenler var ama ben nedense hıc heves etmedım ıcmedım.
Canımsın çok sağol![]()
sende pek cicisin aşkışınlada pek yakışmışssınız vallahi
![]()
hadi yaaa, norveçe kadar gitmiş mi ünleri :)))heheheh öyle oluyor demı artık
cok sırınsın sedoşum hatta yuzunde extra bır sempatıklık var allah eksık etmesın cokta guzelsın masllah
efeslerde gözumden kacmadıburdakı ınsanlar turkıye dedımı efes cok guzel dıyorlar ne kadar meshur bı bıramız varmıs
ama ben hıc ıcmıyorum karsı degılım bızden de ıcenler var ama ben nedense hıc heves etmedım ıcmedım.