2012' de yazın evlenecekler

öyle yapıyım artık yanlıslık oldu derım eger olurda gun gelır karsıma cıkarsa ama ben yarın guzel bır msj yazacam sıtedekı görevlılerın bırıne umarım benı anlayısla karsılarlar ve sılerler resmımı ınsallah neyse bunda da bı hayır vardır allah buyuk ınsallah kötu bısı olmaz.

aynen öylee sultancım ya, aradaki bir sayfada bir resim, hiç dikkat çekmez işte, sıkma canını sen

evet canım ınsallah hall olur olmassada yapacak bısı yok malesef tecrube oldu ılk defa bı resım koydum facebookumda bıle resmım yok nısanlım cok önem verıyor eger sılınmesse resmım bunu nısanlıma demelıyım onun haber olması lazım. o bıldıkten sonra ıcım rahat olur ozaman.

bak sen baaak, çağla bu işlerden anlıyoo
bekliyo ki reyting tavan yapsıınnn
biz sazan gibi koyduk kabak gibi bir kerede resimleri
o öyle yapmıyooo
çakaaaallll

yok be yavrukuşum bişey olmaz Allahın izniyle.mesela benim facebookta zebil gibi resmim var milyon tane..Allah korusun birşey olmaz Allah'ın izniyle..hem kötü sapık bir resim değil ki gayet normal bir resim kıyafetin falan da üsturuplu,kötü bişeyde kullanmazlar merak etme

söylersin tabi yaa, neticede çok özel bir poz falan değil,
kızlar çok ısrar ettiler, çöktüler boğazıma, bırakmadılar yakamı, ben de benim gibi bir güzellikten mahrum kalmalarını istemedim, gönlüm razı olmadı dersin, olur biter

amın canım
gıdersınız canım ınsallah nasıl olsa daha cok beraber vaktınız olcak .sen waffel makınesı aldınmı ceyızıne ben aldım cok sevıyorum waffele
ama sadce recelle sevıyorum

Taaa taa taa tammmm
Assolistimiz geldiiii
Çok güzelsin canımm maşallahh nazar değmesinnn

Hepiniz harikasınız kızlar yaaa seçmişler bu topiği resmennn

amın canım
gıdersınız canım ınsallah nasıl olsa daha cok beraber vaktınız olcak .sen waffel makınesı aldınmı ceyızıne ben aldım cok sevıyorum waffele
ama sadce recelle sevıyorum

İnşallahhh canımmm
Alayım bendee yaaa bayılıyoruz bizz

ınsallah canım ınsallah bısı olmaz ben alısık olmaıdgım ıcın tedırgın oldum bırden cnım benım ya valla ıcımı rahatlattın.

yanı dogru erkek gıbı gıyınmısım efendı efendı ıyı barı normal bı resım koymusum neyse neyse allaha emntımdır resmım.

destegın ıcın cok sagul canım benım

öyle derım canım kendısının de basına böyle bısı gelmıstı bende ozaman onunla cok dalga gecmıstım buyuk konusmıcakmısım demek

hepinize ayrı ayrı bütün samimiyetimle söylüyorum,
sultanım, çağlam, sedoşum, pınarımm
içiniz gibi yüzünüz de çok temiz, güzel..
Güzel yüzleriniz, gözleriniz hep gülsün inşallah canlarım hatunlarım beniimm

yok canım korkma Allahın izniyle....mujaaaaaaks üzülürmüşteeee..üzülme kuzum üzülmeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…