• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

hepinize ayrı ayrı bütün samimiyetimle söylüyorum,
sultanım, çağlam, sedoşum, pınarımm
içiniz gibi yüzünüz de çok temiz, güzel..
Güzel yüzleriniz, gözleriniz hep gülsün inşallah canlarım hatunlarım beniimm :16::16::16: :70:

Canım benimm sende çok güzelsin herşeyinlee bir ömür sevdiğinle mutlu ol inşallahh :nazar::16:
Hepiniziii çok seviyorum kızlar harikasınız hepiniz kalbiniz gibi güzelsiniz Çookk çookk çokkk mutlu olunnnn :16::16::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Güzel yüzleriniz, gözleriniz hep gülsün inşallah canlarım hatunlarım beniimm :16::16::16: :70:

oyyyy nasılda güsel konuşur benim gasocuuuumm...
seninde gönlün ve yüzün çok güseeeel canım benimm...:nazar:
inşallaah canım hepimizin yüzü gülsün her daim inşallah...:16:

amın canım..
sende öylesın gasolınım cok temız mutavazı bır stılın var kı konusmalarında da bı bellı :nazar: kalbın yuzune yuzun kalbıne yansımıs.

bende herkese ayrı ayrı hayran kaldım supersınız:21::21:

Canlarım beğendinizmi ay yerim ben sizi:1::1: sizde kalbinizde pırlanta gb:nazar:
beğenmek ne demek, 3.resmine dibim düştü benim, çok beğendim artiiissttt :9::9:

Canım benimm sende çok güzelsin herşeyinlee bir ömür sevdiğinle mutlu ol inşallahh :nazar::16:
Hepiniziii çok seviyorum kızlar harikasınız hepiniz kalbiniz gibi güzelsiniz Çookk çookk çokkk mutlu olunnnn :16::16::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyyy nasılda güsel konuşur benim gasocuuuumm...
seninde gönlün ve yüzün çok güseeeel canım benimm...:nazar:
inşallaah canım hepimizin yüzü gülsün her daim inşallah...:16:

muuucccckkkkkk :54::54::54::54::54::54::54:

şimdi sizleri gözümde canlandırıp konuşabilirim,öncesinde tahmin etmeye çalışıyordum:9:
bi tek pınarcımın dış mekan nişan resimlerini görmüştüm onu biliyordum:32:

ben peki sizin tahmin ettiğiniz gibi mi çıktım?:9::9:

amın canım..
sende öylesın gasolınım cok temız mutavazı bır stılın var kı konusmalarında da bı bellı :nazar: kalbın yuzune yuzun kalbıne yansımıs.

bende herkese ayrı ayrı hayran kaldım supersınız:21::21:

seni de kocaman kocaman öperim yanacıklarından kuzucum benim :54::54:

Taaa taa taa tammmm
Assolistimiz geldiiii :16:
Çok güzelsin canımm maşallahh nazar değmesinnn :nazar::nazar:

Hepiniz harikasınız kızlar yaaa seçmişler bu topiği resmennn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallahhh canımmm
Alayım bendee yaaa bayılıyoruz bizz :16:

ozaman kesın al bı suru tarıf var nette cesıt cesıt yaparsın afıyetle yersınız canım hatta kendın daha guzelını yaparsın emınım:34:

şimdi sizleri gözümde canlandırıp konuşabilirim,öncesinde tahmin etmeye çalışıyordum:9:

valla sen ilk hani bahsetmiştin ya accuk kiloluyum diye, kiiiii hiç abarttığın kadar değilsin söyliyim yada hiç belli etmiyosun :), işte o zamandan bu yana aynen böyle güzel cici bir kız olarak düşünmüştüm, yanılmamışım şahsen ben :13:

valla sen ilk hani bahsetmiştin ya accuk kiloluyum diye, kiiiii hiç abarttığın kadar değilsin söyliyim yada hiç belli etmiyosun :), işte o zamandan bu yana aynen böyle güzel cici bir kız olarak düşünmüştüm, yanılmamışım şahsen ben :13:

accuk olsa iyi aslında bayağı kiloluyum canımda hepsi göbeğimde ve kollarımda toplanmış:9: tabi bunlar yakın resimler olduğundan bedenim çok fazla belli olmamış dur 2 tane resim ekleyeyim:9:
bu arada teşekkür ederim güselim benim:16:

heheheh öyle oluyor demı artık:1:

cok sırınsın sedoşum hatta yuzunde extra bır sempatıklık var allah eksık etmesın cokta guzelsın masllah:nazar:

efeslerde gözumden kacmadı :1::1: burdakı ınsanlar turkıye dedımı efes cok guzel dıyorlar ne kadar meshur bı bıramız varmıs

ama ben hıc ıcmıyorum karsı degılım bızden de ıcenler var ama ben nedense hıc heves etmedım ıcmedım.

cok sırınsın sedoşum hatta yuzunde extra bır sempatıklık var allah eksık etmesın cokta guzelsın masllah:nazar:

efeslerde gözumden kacmadı :1::1: burdakı ınsanlar turkıye dedımı efes cok guzel dıyorlar ne kadar meshur bı bıramız varmıs

ama ben hıc ıcmıyorum karsı degılım bızden de ıcenler var ama ben nedense hıc heves etmedım ıcmedım.

heheheeh sağol canım benim yaaa:16:
efesler efsane yaa....ama 2-3 senedir falan içmiyorum eski resim onlar:1:nişanlım Trakyalı ve içmeyi seviyor ama evlenince yasaklayacağım zaten sosyal içici ancak ortamda içer,öyle her gece değil.ama yine de içmesin ya da benim yanımda içsin içecekse:9::9:

hadi yaaa, norveçe kadar gitmiş mi ünleri :)))
ben hayatımda hiç içmedim, ne bira ne başka bir alkol ama efes, okuldayken komşum olurdu kendisi :9:
efes in merterdeki fabrikası bizim okulun yanındaydı, ne beddua etmişizdir bir onlaraa, o ekşi buğday kokusu mudur nedir, kendisi öyle kokmuyor ama yapım aşamasındaki o koku var yaaa, fabrikadan sabahları bir yayılırdı koku, ooffff, böööğğğ :25::25::25:

Son düzenleme:
Back
X