• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

sultancım çok üzülme yaa resmin çok belli olmuyor rengi değişik ya ondan,hem nişanlın buraya girecek değil ya nasıl görsün.bi de hangi deli oturup ilk sayfadan itibaren 2012'de yazın evleneceklerin topicini okur ki:26: okusa da okuyan bir erkek olmaz herhalde...ne biliim üzülme işte kuşum yaaa:14:

öyle yapıyım artık yanlıslık oldu derım eger olurda gun gelır karsıma cıkarsa ama ben yarın guzel bır msj yazacam sıtedekı görevlılerın bırıne umarım benı anlayısla karsılarlar ve sılerler resmımı:nazar: ınsallah neyse bunda da bı hayır vardır allah buyuk ınsallah kötu bısı olmaz.

sultancım çok üzülme yaa resmin çok belli olmuyor rengi değişik ya ondan,hem nişanlın buraya girecek değil ya nasıl görsün.bi de hangi deli oturup ilk sayfadan itibaren 2012'de yazın evleneceklerin topicini okur ki:26: okusa da okuyan bir erkek olmaz herhalde...ne biliim üzülme işte kuşum yaaa:14:
aynen öylee sultancım ya, aradaki bir sayfada bir resim, hiç dikkat çekmez işte, sıkma canını sen :70:

canım istersen mesaj at ama silmiyorlar biliyorum, topiğin çok eskileri bile bu yasak ilk başladığı zaman farkedemeyip zor duruma düştüler, hatta konular açtılar resimlerin albümüm silinsin başlığıyla falan ama nafile.. :50:
silmiyorlar
ama sen istiyorsan yine de şansını denemek için mesaj at canım :70:

evet canım ınsallah hall olur olmassada yapacak bısı yok malesef tecrube oldu ılk defa bı resım koydum facebookumda bıle resmım yok:20: nısanlım cok önem verıyor eger sılınmesse resmım bunu nısanlıma demelıyım onun haber olması lazım. o bıldıkten sonra ıcım rahat olur ozaman.

bak sen baaak, çağla bu işlerden anlıyoo
bekliyo ki reyting tavan yapsıınnn
biz sazan gibi koyduk kabak gibi bir kerede resimleri
o öyle yapmıyooo
çakaaaallll
:23::23::23:

öyle yapıyım artık yanlıslık oldu derım eger olurda gun gelır karsıma cıkarsa ama ben yarın guzel bır msj yazacam sıtedekı görevlılerın bırıne umarım benı anlayısla karsılarlar ve sılerler resmımı:nazar: ınsallah neyse bunda da bı hayır vardır allah buyuk ınsallah kötu bısı olmaz.

yok be yavrukuşum bişey olmaz Allahın izniyle.mesela benim facebookta zebil gibi resmim var milyon tane..Allah korusun birşey olmaz Allah'ın izniyle..hem kötü sapık bir resim değil ki gayet normal bir resim kıyafetin falan da üsturuplu,kötü bişeyde kullanmazlar merak etme:16:

evet canım ınsallah hall olur olmassada yapacak bısı yok malesef tecrube oldu ılk defa bı resım koydum facebookumda bıle resmım yok:20: nısanlım cok önem verıyor eger sılınmesse resmım bunu nısanlıma demelıyım onun haber olması lazım. o bıldıkten sonra ıcım rahat olur ozaman.
söylersin tabi yaa, neticede çok özel bir poz falan değil,
kızlar çok ısrar ettiler, çöktüler boğazıma, bırakmadılar yakamı, ben de benim gibi bir güzellikten mahrum kalmalarını istemedim, gönlüm razı olmadı dersin, olur biter :9:

Çok sağol canım benimmmm :16::16:
Seninde fotoları bekliyoruzzz :10:

Çok sağol canım benimmm hepimiz koçişlerimizle mutlu olalımmmm :nazar::nazar:
Waffle canım koçişim gelsede gitsek gene bayırlıyoruz biz waffle yemeğe ama o yokken gitmek gelmiyo içimden :5:

Çok sağoll canım benimmmm
2012 gelinleri bomba gibi geliyooooo :10:

Ayyy canımmm benimmm :16:
Tabiii yaa bi topik seçilmişşşş maşallahhhh :nazar::nazar:
amın canım:nazar:
gıdersınız canım ınsallah nasıl olsa daha cok beraber vaktınız olcak .sen waffel makınesı aldınmı ceyızıne ben aldım cok sevıyorum waffele
ama sadce recelle sevıyorum:61:

Taaa taa taa tammmm
Assolistimiz geldiiii :16:
Çok güzelsin canımm maşallahh nazar değmesinnn :nazar::nazar:

Hepiniz harikasınız kızlar yaaa seçmişler bu topiği resmennn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amın canım:nazar:
gıdersınız canım ınsallah nasıl olsa daha cok beraber vaktınız olcak .sen waffel makınesı aldınmı ceyızıne ben aldım cok sevıyorum waffele
ama sadce recelle sevıyorum:61:

İnşallahhh canımmm
Alayım bendee yaaa bayılıyoruz bizz :16:

yok be yavrukuşum bişey olmaz Allahın izniyle.mesela benim facebookta zebil gibi resmim var milyon tane..Allah korusun birşey olmaz Allah'ın izniyle..hem kötü sapık bir resim değil ki gayet normal bir resim kıyafetin falan da üsturuplu,kötü bişeyde kullanmazlar merak etme:16:

ınsallah canım ınsallah bısı olmaz ben alısık olmaıdgım ıcın tedırgın oldum bırden cnım benım ya valla ıcımı rahatlattın.

yanı dogru erkek gıbı gıyınmısım efendı efendı ıyı barı normal bı resım koymusum neyse neyse allaha emntımdır resmım.

destegın ıcın cok sagul canım benım:29:

söylersin tabi yaa, neticede çok özel bir poz falan değil,
kızlar çok ısrar ettiler, çöktüler boğazıma, bırakmadılar yakamı, ben de benim gibi bir güzellikten mahrum kalmalarını istemedim, gönlüm razı olmadı dersin, olur biter :9:

öyle derım canım kendısının de basına böyle bısı gelmıstı bende ozaman onunla cok dalga gecmıstım buyuk konusmıcakmısım demek:1:

hepinize ayrı ayrı bütün samimiyetimle söylüyorum,
sultanım, çağlam, sedoşum, pınarımm
içiniz gibi yüzünüz de çok temiz, güzel..
Güzel yüzleriniz, gözleriniz hep gülsün inşallah canlarım hatunlarım beniimm :16::16::16: :70:

Taaa taa taa tammmm
Assolistimiz geldiiii :16:
Çok güzelsin canımm maşallahh nazar değmesinnn :nazar::nazar:

Hepiniz harikasınız kızlar yaaa seçmişler bu topiği resmennn
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sende çok güselsin canım,hepimiz harikayız yani,harikasınız deme sadece bize:9:
maşallah hepimize:nazar: 2012 yazı yıkılacaaaaak yehuuuuu:32::21:[/COLOR][/FONT][/B]

ınsallah canım ınsallah bısı olmaz ben alısık olmaıdgım ıcın tedırgın oldum bırden cnım benım ya valla ıcımı rahatlattın.

yanı dogru erkek gıbı gıyınmısım efendı efendı ıyı barı normal bı resım koymusum neyse neyse allaha emntımdır resmım.

destegın ıcın cok sagul canım benım:29:

yok canım korkma Allahın izniyle....mujaaaaaaks üzülürmüşteeee..üzülme kuzum üzülmeee....

Back
X