• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

heheheeh sağol canım benim yaaa:16:
efesler efsane yaa....ama 2-3 senedir falan içmiyorum eski resim onlar:1:nişanlım Trakyalı ve içmeyi seviyor ama evlenince yasaklayacağım zaten sosyal içici ancak ortamda içer,öyle her gece değil.ama yine de içmesin ya da benim yanımda içsin içecekse:9::9:

:9: yasakla gitsin yaa, hiç içmesin en güzeli :1:

Güzellerrrr ben uykuya gidiyorummm :10:
O kadar iyi geldi resimlerinize bakmak böyle güzel sözleri duymak hepinizi çok seviyorumm :16:
Ben yokken resim koymayın ama üzülürümm :5:
İyi uykular tatlı rüyalar hepinizee rüyanızda koçişlerinizii görünnn :16:
Yarın görüşürüzzzz güzelll gelinciklerrrrr :3:

heheheeh sağol canım benim yaaa:16:
efesler efsane yaa....ama 2-3 senedir falan içmiyorum eski resim onlar:1:nişanlım Trakyalı ve içmeyi seviyor ama evlenince yasaklayacağım zaten sosyal içici ancak ortamda içer,öyle her gece değil.ama yine de içmesin ya da benim yanımda içsin içecekse:9::9:

ıctırme tabı ıceceksınızde beraber ıcın karsılıklı :7:

sen ayarlarsın dozunu nasılsa ıcmede yerıne ortamına göre degısıyor:1:

ımce cnım sende cok azı belkı okey olabılır ortamında felan ama normal de alkol tuketmek yavas yavas sıgra gıbı bagımlılık yapabılır

hadi yaaa, norveçe kadar gitmiş mi ünleri :)))
ben hayatımda hiç içmedim, ne bira ne başka bir alkol ama efes, okuldayken komşum olurdu kendisi :9:
efes in merterdeki fabrikası bizim okulun yanındaydı, ne beddua etmişizdir bir onlaraa, o ekşi buğday kokusu mudur nedir, kendisi öyle kokmuyor ama yapım aşamasındaki o koku var yaaa, fabrikadan sabahları bir yayılırdı koku, ooffff, böööğğğ :25::25::25:
aaa kadir hasoğlunda okudun o zaman,komşumuz oluyordu o okul:9: evet o kokuyu biliyorum arpa maltı kokusu:9:
O kadar iyi geldi resimlerinize bakmak böyle güzel sözleri duymak hepinizi çok seviyorumm :16:
iyi geceler canım,tatlı rüyalaaar:16::16:
ıctırme tabı ıceceksınızde beraber ıcın karsılıklı :7:

sen ayarlarsın dozunu nasılsa ıcmede yerıne ortamına göre degısıyor:1:

ımce cnım sende cok azı belkı okey olabılır ortamında felan ama normal de alkol tuketmek yavas yavas sıgra gıbı bagımlılık yapabılır

evet kesinlikleee:9:anca beraber kanca beraber:9:

canım iyi geceler, tatlı rüyalarr :3:

kızlar bunlar kilomu daha net gösteren resimleeeer,tombişim napayım aaa:9::9:
ay yerim seni yaa, valla çok tatlısın kız :1:
aman canım yaa, sağlığının bozulmamasına dikkat et, daha fazla alma, iç organlarını kontrol ettir arada, gerisini salla gitsin :36::32::33::34:

Düğünlermiz olduktan sonrada ayrılmayalım emi kızlar buralardan:nazar::nazar::nazar:
eveeettt :46::46::46: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :9:

Görüşürüz fıstık:27::27::27:
İyi uykular :70:

hadi yaaa, norveçe kadar gitmiş mi ünleri :)))
ben hayatımda hiç içmedim, ne bira ne başka bir alkol ama efes, okuldayken komşum olurdu kendisi :9:
efes in merterdeki fabrikası bizim okulun yanındaydı, ne beddua etmişizdir bir onlaraa, o ekşi buğday kokusu mudur nedir, kendisi öyle kokmuyor ama yapım aşamasındaki o koku var yaaa, fabrikadan sabahları bir yayılırdı koku, ooffff, böööğğğ :25::25::25:

ben zaten sevmıyorum kokusunu cok kötu öfff daha baska bısı de demek ıstemıyorum bu konuda

kesın o kokan maltır ekstratıdır bugdayın fermentasyonunda olusturdugu koku ben bunu okulda görmustum halen unutmamısım vay canına.

desene sende zorlu bır okul dönemı gecırdın dıye bu konuda neyse canım yıllar gerıde kaldı :nazar:

evet ya bu tax free lerde turkıyeden buraya gelecek olan norveclıler hep turkıye gumurgunde efes alıyorlar aynı sekılde burda da cok konusulur.

turkıyenın herseyı burda cok meshur herkes bayılıyor. mutlaka her on ınsandan altısı gıtmıstır ulkemıze.

aaa kadir hasoğlunda okudun o zaman,komşumuz oluyordu o okul:9: evet o kokuyu biliyorum arpa maltı kokusu:9:

iyi geceler canım,tatlı rüyalaaar:16::16:

evet kesinlikleee:9:anca beraber kanca beraber:9:
yok canım orda okumadım, böbrek vakfı hastanesinin sokağında fabrikanın üst tarafında bir özel okul var, orada okudum :114:

hehhe sağol canım ya benim de tesellim oluyor işte nasılsa yakışıyor diye:9: zaten rejimdeyim 5kilo verdim şimdilik,gelinlikle narin durayım di mi hahahah:9::9:
5 Kilo vermişssin cnm zaten düğün esnasında da koşuşturmalar olucak oyuzden yıne verrsn
ay senii gidiiiiiiiii:23::23::23:

ama şimdi gasom durum şöyle ki:9: evlendıkten sonra iş güç sorumluluk artıcak koşturmacalar başlar yemekti temızlktı:1::1:

aynen canım cok guzel bı geceydı farklı bır geceydı:nazar:
tamam canım allah rahatlık versın tatlı uykular görmsek dılegıle gule gule hoscakal:3:

ben zaten sevmıyorum kokusunu cok kötu öfff daha baska bısı de demek ıstemıyorum bu konuda

kesın o kokan maltır ekstratıdır bugdayın fermentasyonunda olusturdugu koku ben bunu okulda görmustum halen unutmamısım vay canına.

desene sende zorlu bır okul dönemı gecırdın dıye bu konuda neyse canım yıllar gerıde kaldı :nazar:

evet ya bu tax free lerde turkıyeden buraya gelecek olan norveclıler hep turkıye gumurgunde efes alıyorlar aynı sekılde burda da cok konusulur.

turkıyenın herseyı burda cok meshur herkes bayılıyor. mutlaka her on ınsandan altısı gıtmıstır ulkemıze.
hadi yaa ne güzel, siz ne kadar kuzeyde kalıyodunuz kız, bayağı kuzeyde olmanız lazım, soğuktur kız bi de oralar, :18: bakim bi haritadan bakim :1:

5 Kilo vermişssin cnm zaten düğün esnasında da koşuşturmalar olucak oyuzden yıne verrsn

ama şimdi gasom durum şöyle ki:9: evlendıkten sonra iş güç sorumluluk artıcak koşturmacalar başlar yemekti temızlktı:1::1:
heee öyle diyosuunn, pekiii :1::1:

Kızlar şampuanımı değiştirdim BIOBLAS aldım arastırdım saç dökülmesini durduyor dıyorlar bakalım bı denıycem yarın eger işe yaramazsa ELSEVE deneyım dıyorum

hadi yaa ne güzel, siz ne kadar kuzeyde kalıyodunuz kız, bayağı kuzeyde olmanız lazım, soğuktur kız bi de oralar, :18: bakim bi haritadan bakim :1:
heee öyle diyosuunn, pekiii :1::1:

oww hemde ne kuzey canım stavanger bak bak hosuna gıdebılır buralar:61. evler kucuk kucuk zaten cok sırın butun evler ahsaptır nerdeyse ınsallah begenrsın buraları:10:

Back
X