2012' de yazın evlenecekler

aslında dogru :44:

var bırtane yemek defterım ıcıne herseyı yazıyorum kara gun dostu olsun dıye ne olur ne olmaz

ögrenırım ya yavas yavas bısı olursada annemı ararım

kızlar bu kpss cok kötu bı suru yılınızı okula verıyorsunuz sonra sırf kpss kazanamıyorsunuz dıye ıse gıremıyorsunuz

sonra bır sure dershane bıde cogu kısı ataması olmadan evlenemıyor cagla allah yardımcın olsun canım hatta kızlar sızde hazırlanıyorsanız

hepınzın yardımcısı olsun

o kpss derdi bende de var ekım de baslıcam bende
Aynen cnm ya ekım yada kasım bakalım aslında tam karar veremedım

amin cnm amin. evimizi kociş geçindircek artık ben bi süre ev hanımı kalıcam kocişe yemekler hazırlarım bı yandanda kk da olurum he cunku sınavım eylulde .Biz düğünü temmuz düşünüyoruz eğer çok sıkılrsam özele adım atcam gb

kızlar ya cok şanslısınız evlendıgınızde calısma sansınız olacak
cunku ben calısamıcam malesef
ınsallah önumuzdekı sınavda kazanırsınız

Son düzenleme:

öğretmensin galiba brans ne canım

ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiiiartıkk benimdee çeyizimm varrrrrr

ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiiiartıkk benimdee çeyizimm varrrrrr
sana da hayırlı olsun diyim de öyle gideyim mademm
oohhh şimdi senden mutlusu yoktur, çeşit çeşit yeni cicileerr
o setten mi aldın kızz?
resimlerini falan koy da görelim, ben de yarın bakarım artıkın :)

kızlar ya cok şanslısınız evlendıgınızde calısma sansınız olacak
cunku ben calısamıcam malesef
ınsallah önumuzdekı sınavda kazanırsınız
Olsun cnm sende artık kocişini beklersin amin inş kazanırız
öğretmensin galiba brans ne canım
yok cnm işletme bölümüm.ales de denıycem inş.
hatunlar ben kaçarr
çok öpüldünüzz
iyi geceleerrrr

öpüldün cnm sende görüşürüz ıyı uykular

gule gule kullan canım bernardoyu herkes övuyor ıyı bı yerden almıssın hayırlı ugurlu olsun resımlerını koyma sansın varsa bızı cok sevındırırsın

evett canımmm ama seti değiştirdimm ...şimdi bende kaçıyorumm yarın görüşürüss ayrıntılarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…