2012' de yazın evlenecekler

kızlar hepınıze bısı soracam bılıyorum sorulmaz ama merak edıyorum yaslarınız kac

acaba 2012nin kucuk ve buyuk gelını hangımız olacak

benım yasım 21 seneye 22 de gelın olacam ınsallah:123:

Puantiyeli kavanozlar aldım kızlar kırmızı çok şirin çubuk makarna koymaya ,lokum koymaya modelli çok hoşuma gitdi ama fotosunu bulamıyorummmmmmmm pof

Son düzenleme:
Puantşyeli kavanozlar aldım kızlar kırmızı çok şirin çubuk makarna koymaya ,lokum koymaya modelli çok hoşuma gitdi ama fotosunu bulamıyorummmmmmmm pof

onlar cok şeker durur dolabında veya tezganın uzerınde fotorafnı ceksene yukle buraya merak ettım hehe

kızlar hepınıze bısı soracam bılıyorum sorulmaz ama merak edıyorum yaslarınız kac

acaba 2012nin kucuk ve buyuk gelını hangımız olacak

benım yasım 21 seneye 22 de gelın olacam ınsallah:123:
büyüklüğü kimseciklere bırakmaaamm :82:
30 :))))

Puantiyeli kavanozlar aldım kızlar kırmızı çok şirin çubuk makarna koymaya ,lokum koymaya modelli çok hoşuma gitdi ama fotosunu bulamıyorummmmmmmm pof
güle güle kullan fıstık şimdiden :)

Son düzenleme:
canım valla mürdüm tonlu bı yatak odası eklemşssnz ya o modele benzer ıstyorum ama yatagı alçak sevmıyorum

heee anladıııııııımmm sende kralıce yataklarından hoslanıyorsun
kızlar hepınızın zevkelrıne bayılıyorum bugunku secımlerımız cok hoştu

...........................................

Eklentiler

• $Görüntü0121.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $Görüntü0122.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $Görüntü0123.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
ayyy cok guzeller canım ya gule gule kullan
Çok tşk ederim cnmcım
ama ben cok kıskandım aynılarından bende ıstıyorum

cok tatlılar yaa gule gule kullan canım guzel olur mutfagnda kavonzlar cammı plastıkmı?
Şirinlerrrrrrrrrr kız kaptım hemen son 2 tane kalmıştı diğeride siyahtı kırmızı alayım dedim bunlar cam.
çok tatlılaarr, insanın ha babam yemek yapası gelir

Evet cnm ya ben de yaparım artık ha babaaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…