2012' de yazın evlenecekler

yemek demısken ben fazla yemek yapmasını bılmıyorum:44:

herhalde bır yemek kursuna gıderım evlendıkten sonra.

ben üni.yi şehir dışında okurken yalnızdım, o zaman kendime göre yapıyodum bişeyler
evde de şimdi şimdi yapmaya başlıyorum
ama bilirim ne zaman ne konur, soğan kavur salça domates koy sebze koy suyunu baharatını at pişsin falan
hani ne hangi sırayla pişer çat pat biliyorum
mesela bugüünn kaşarlı patates püreli köfte çanağı yaptım, pilav yaptım, sabah da şeftalili pasta yapmıştım
hangi topicti hatırlayamadım bugün gündüz resim de koymuştum hatta tarif de vermiştim :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Şirinlerrrrrrrrrr kız kaptım hemen son 2 tane kalmıştı diğeride siyahtı kırmızı alayım dedim :KK1: bunlar cam.

cam olması cok ıyı olmus agır durur mutfaganda hem gıdalarına da zarar vermez plastık maddelerın ıcınde kansorojen bulunuyormus

buda ılerısı ıcın cok tehlıkelıymıs kızlar

kırmızı cok guzel bır secım olmus hem renk verır mutfagana canım :KK61:

öğrenirsin kıızz, benim kuzenim de bilmezdi, yapıyo şimdi mis gibi
hele ki şimdi internet var, bakıbakıverirsin yapıyapıverirsin, bi bakmışsın öğrenmiş alışmışsın :KK70:

ben üni.yi şehir dışında okurken yalnızdım, o zaman kendime göre yapıyodum bişeyler
ama bilirim ne zaman ne konur, soğan kavur salça domates koy sebze koy suyunu baharatını at pişsin falan
mesela bugüünn kaşarlı patates püreli köfte çanağı yaptım, pilav yaptım, sabah da şeftalili pasta yapmıştım
hangi topicti hatırlayamadım bugün gündüz resim de koymuştum hatta tarif de vermiştim :KK9::KK9::KK9::KK9:
Oooooo marifetli hatun seni:KK23::KK23:
Şirinlerrrrrrrrrr kız kaptım hemen son 2 tane kalmıştı diğeride siyahtı kırmızı alayım dedim :KK1: bunlar cam.

cam olması cok ıyı olmus agır durur mutfaganda hem gıdalarına da zarar vermez plastık maddelerın ıcınde kansorojen bulunuyormus

buda ılerısı ıcın cok tehlıkelıymıs kızlar

kırmızı cok guzel bır secım olmus hem renk verır mutfagana canım :KK61:

Evet cnm mutfaga kırmızı agırlık verıcem inş

all iştee bak sen ne guzel bılıyorsun:nazar:

ben cheessecaki guzel yapıyorum ama nedense bır turlu özguven yok korkuyorum nısanlımın cevresı cok fazla kesın yemege gelırler

hadı beceremessem rezıl olurum:KK1::KK1:

elınde ınternet varya kuşum yap dene yavas yavas.ne ıstıosan bul dene :KK76:

denemıyor degılım ınternete bakıyorum ıste tarıf tutmayınca heves meves kalmıyor ınsanda

kafaya koydum kesın uygulumalı kursa gıtmelıyım

bazen uzman tv bakıyorum orda gösterıyorlar yapılan pastaları yemeklerı

kızlar ben de öalışmıyorum okul bu yıl btdı aöfye gecıs yaptım özel bir yere gırdım yok dedım özel bana göre değil :KK1: 2 gun dayanabıldm

Evet cnm mutfaga kırmızı agırlık verıcem inş[/QUOTE]

cok sıcak bır mutfagan olacak anlasılan:KK1:

mutfakta oturup kahve ıcmesıne baylıyorum :KK68:

sen de bol bol keyıf yaparsın mutfagaında :KK68::KK68:

yok canım çalışmıyorum, birkaç ay önce işi bıraktım

e tamam işte, kolay yollu bi yemek yap bakalım evdekilere, bi bismillah de başla bakalım :KK56::KK56:

evde kımsecık yokkı kız kardesımle yasıyorum annemler turkıyedeler bende norvecteyım onlar bı ay sonra gelecek

böyle olunca pızza sıparıs etmesını cok sevıyorum:KK1::KK1:

yada yarı pısmıs etler oluyor yarı haslanmıs sebzeler onları alıyorum ve bes dk da hall edıyorum

ama öyle degıl evlılık annem dıyor adam senden dogru durust yemek bekler dıyor

cogu zamanda arkadaslarla dısarda yıyıyoruz böyle olunca eve gelınce bısı yapasım gelmıyor.

özel sektör zordur :KK53::KK53: rahat olacağın yer sayısı çok azdır :26:
Evetttttttttt bi hayli zormuş cnm ya
Evet cnm mutfaga kırmızı agırlık verıcem inş

cok sıcak bır mutfagan olacak anlasılan:KK1:

mutfakta oturup kahve ıcmesıne baylıyorum :KK68:

sen de bol bol keyıf yaparsın mutfagaında :KK68::KK68:[/QUOTE]

ayyy evet cnm yaaaaaa fincan takımlarınıda gunluge kırmızı alırım belki .

evde kımsecık yokkı kız kardesımle yasıyorum annemler turkıyedeler bende norvecteyım onlar bı ay sonra gelecek

böyle olunca pızza sıparıs etmesını cok sevıyorum:KK1::KK1:

yada yarı pısmıs etler oluyor yarı haslanmıs sebzeler onları alıyorum ve bes dk da hall edıyorum

ama öyle degıl evlılık annem dıyor adam senden dogru durust yemek bekler dıyor

cogu zamanda arkadaslarla dısarda yıyıyoruz böyle olunca eve gelınce bısı yapasım gelmıyor.
hımmm ama artık bişey yapasın gelsin kuzucum :KK9:
niye biliyo musun? şimdi yapmasan da olur, çünkü nasılsa öğreniceksin, nasılsa yapıcaksın, herkes nasıl öğreniyosa sen de öyle yapa yapa öğreniceksin
ha şimdiden üç beş bişeyler yapmaya başlarsan evlendiğin günden itibaren bir de ne yemek pişiricem nasıl pişiricem stresini yaşamamış olursun
yoksa herkes evlendiğinde yemek yapmayı biliyor değil :KK34:

hem kardeşinle yalnızsan daha kolay yapman, 2 kişicik, erkek de olmayınca daha az stresli olur yemek yapması :KK9:

eğer özel sektör için benden bu kadar arkadaş diyosan, neden olmasın, mantıklı :KK34:

cnm sadece 2 gun calıştım ama bana göre değil gb ama cok ıyı bı yer olursa tabıkı neden olmasın bakalım bı yandan kpss odaklanıcam dershaneye karar veremedım

X