2012' de yazın evlenecekler

yok az önce yelize de dediğin gibi inş.evlenince de istemezler,çünkü kardeşi daha ufak,diyorum ki ya derlerse "oğlum kardeşin dershaneye gidecek siz verin",yok "ünv.okuyacak siz verin". bilmiyorum valla off offff:18:

öyle bısı yaparlarsa sen kestırıp at bızde gecınmeye calısıyoruz dersın canım madem nısanlın o kadar borcu ödedı zamanında onu okuttular dıye aynı seyı
kucuk kardese de yapsınlar oda ılerde calısır aıleye destek olur ama herseyde yenı yuva kuracak olanlardan beklenmez ya :KK47:

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım cok sagolun.Allah bole sorunlar yasayanların yardımcısı olsun yasamayanlara da bole sorunlar yasatmasın ıns

öyle bısı yaparlarsa sen kestırıp at bızde gecınmeye calısıyoruz dersın canım madem nısanlın o kadar borcu ödedı zamanında onu okuttular dıye aynı seyı
kucuk kardese de yapsınlar oda ılerde calısır aıleye destek olur ama herseyde yenı yuva kuracak olanlardan beklenmez ya :KK47:

valla ne biliim tatlım ya durum ortada,böyle olunca aklıma 894798473928q7489264 şey geliyor:26:

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım cok sagolun.Allah bole sorunlar yasayanların yardımcısı olsun yasamayanlara da bole sorunlar yasatmasın ıns

kesinlikle yelizcime katılıyorum,çok zor kızlar..Allah sizlere yaşatmasın,bizede çare ihsan eylesin Rabbim..

amın canımm duzelır duzelır bırtek sende olmuyor böyle sorunlar emın ol herkesın kendı ıcınde farklı farklı sorunları oluyor

bunlar cözulmıcek sorunlar degıl allah beterınden korusun:nazar:

canım benim neymiş bu adam ya sevmemekte bin kere haklısın valla düşüncesiz işte inşallah evlenincede gelip sizden para istemez nasıl bi babalıkki bu daha o size destek olup vercene alıyomuş yer gök aşk var foxta ordaki havvanın babası gibi aynen paragöz:KK53: bence siz evlenin ve kurtulun onlardan ben bile sinir oldum ya ama emin ol senin nişanlın çok iyi bi baba olur çünkü böyle adamların çocukları tam tersi olur kendi çektiğini sanada çocuklarınada çektirmez mükemmel bi baba olur
havvanın babası haaa :KK60::KK60::KK60: ilahi kız nerden geldi aklına :KK60:

cok sagol tatlım sımdı susuyorum ama eevlenınce bole asla durmam nısanlanana kadar durdum adamın ıhıtyacı vardır falan fılan ınsanlık halı dedım ama 3 yıl oldu ve benım dugunume 9 ay var adam hala bole.allah sıze vermesın canlarım cok zor gercekten
zaten canım benim evlendiğinizde kazancınız üzerinde de kocan üzerinde de sen de gerçek anlamda söz sahibi olacaksın, o yüzden şimdiki kadar sıkıntı yaşamazsın inş. :KK70:

Selam kızlar ben de geldimmmmmmmm :KK52: kayınvalıdemlerdeydık bugünnnnnnn 1 saat olmadı eve geleli hemen damladım buraya .Şafağımızda 71 oldu çok şükür hasret sona ericek inş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ooo hoşgeldin çağlacım :KK71: neler yaptın bakalım, yedirip içirdi mi kayınvaliden sana, iyi baktı mı :))

amin canım benim :KK70:

hoşgeldın canımın ıcı:KK71:

:nazar:sen kayınvalıdenle sohbet et bol bol :KK68:
evet cnm valla yedik içtik sohbetımızı etdık geldık:KK1:

Canım çok üzüldüminş bı an önce dogru yolu bulur kayınpedern sen skma canını

Hb gasolncim valla yedik içtik iyi baktı ben de hizmetimi esırgemedım tabıkı:KK1:

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüminş bı an önce dogru yolu bulur kayınpedern sen skma canını[/QUOTE]

sagol tatlım,hosgeldın sende:KK34:

Canım çok üzüldüminş bı an önce dogru yolu bulur kayınpedern sen skma canını

sagol tatlım,hosgeldın sende:KK34:[/QUOTE]
hb cnmmmmm
evet cnm valla yedik içtik sohbetımızı etdık geldık:KK1:

senı beklemedım degıl bugun cok guzel yatak oda takımları perdeler koyduk sayfamıza onlara bı bak derım hosuna gıdebılr belkı:KK61:

amaninnnnnnnnnn hemen bakmalıyımmmmm şeker :KK1:

kızlar iyi geceler,öpüyorum hepinizi:KK16:
sohbetiniz bol olsun demeyeceğim,sonra okuyunca kıskanıyorum kaçırmışım diye:KK1::KK1:sizde yatın uyuyun en iyisi:90::90:

kızlar iyi geceler,öpüyorum hepinizi:KK16:
sohbetiniz bol olsun demeyeceğim,sonra okuyunca kıskanıyorum kaçırmışım diye:KK1::KK1:sizde yatın uyuyun en iyisi:90::90:

allah rahatlık versın tatlı uykular:KK31:

merak etme eger bısıler kacıracak olursan yarın özetını gecerız :KK1:

bende öptumm:KK71::KK71::KK71:

X