yemek demısken ben fazla yemek yapmasını bılmıyorum:44:
herhalde bır yemek kursuna gıderım evlendıkten sonra.
Oooooo marifetli hatun seniben üni.yi şehir dışında okurken yalnızdım, o zaman kendime göre yapıyodum bişeyler
evde de şimdi şimdi yapmaya başlıyorum
ama bilirim ne zaman ne konur, soğan kavur salça domates koy sebze koy suyunu baharatını at pişsin falan
hani ne hangi sırayla pişer çat pat biliyorum
mesela bugüünn kaşarlı patates püreli köfte çanağı yaptım, pilav yaptım, sabah da şeftalili pasta yapmıştım
hangi topicti hatırlayamadım bugün gündüz resim de koymuştum hatta tarif de vermiştim
Şirinlerrrrrrrrrr kız kaptım hemen son 2 tane kalmıştı diğeride siyahtı kırmızı alayım dedimbunlar cam.
cam olması cok ıyı olmus agır durur mutfaganda hem gıdalarına da zarar vermez plastık maddelerın ıcınde kansorojen bulunuyormus
buda ılerısı ıcın cok tehlıkelıymıs kızlar
kırmızı cok guzel bır secım olmus hem renk verır mutfagana canım
ben üni.yi şehir dışında okurken yalnızdım, o zaman kendime göre yapıyodum bişeyler
evde de şimdi şimdi yapmaya başlıyorum
ama bilirim ne zaman ne konur, soğan kavur salça domates koy sebze koy suyunu baharatını at pişsin falan
hani ne hangi sırayla pişer çat pat biliyorum
mesela bugüünn kaşarlı patates püreli köfte çanağı yaptım, pilav yaptım, sabah da şeftalili pasta yapmıştım
hangi topicti hatırlayamadım bugün gündüz resim de koymuştum hatta tarif de vermiştim
all iştee bak sen ne guzel bılıyorsun
ben cheessecaki guzel yapıyorum ama nedense bır turlu özguven yok korkuyorum nısanlımın cevresı cok fazla kesın yemege gelırler
hadı beceremessem rezıl olurum
elınde ınternet varya kuşum yap dene yavas yavas.ne ıstıosan bul dene
çalışıyo musun şekercim??
bı senedır calısmıyorum evdeyım oda ayrı bır bunalım zaten
sen calısıyormusun??
özel sektör zordurkızlar ben de öalışmıyorum okul bu yıl btdı aöfye gecıs yaptım özel bir yere gırdım yok dedım özel bana göre değil2 gun dayanabıldm
yok canım çalışmıyorum, birkaç ay önce işi bıraktım
e tamam işte, kolay yollu bi yemek yap bakalım evdekilere, bi bismillah de başla bakalım
Evetttttttttt bi hayli zormuş cnm yaözel sektör zordurrahat olacağın yer sayısı çok azdır :26:
Evet cnm mutfaga kırmızı agırlık verıcem inş
hımmm ama artık bişey yapasın gelsin kuzucumevde kımsecık yokkı kız kardesımle yasıyorum annemler turkıyedeler bende norvecteyım onlar bı ay sonra gelecek
böyle olunca pızza sıparıs etmesını cok sevıyorum
yada yarı pısmıs etler oluyor yarı haslanmıs sebzeler onları alıyorum ve bes dk da hall edıyorum
ama öyle degıl evlılık annem dıyor adam senden dogru durust yemek bekler dıyor
cogu zamanda arkadaslarla dısarda yıyıyoruz böyle olunca eve gelınce bısı yapasım gelmıyor.
Kızlar kpss kursuna başlıyayım dıyorum
eğer özel sektör için benden bu kadar arkadaş diyosan, neden olmasın, mantıklı