2012' de yazın evlenecekler

yok az önce yelize de dediğin gibi inş.evlenince de istemezler,çünkü kardeşi daha ufak,diyorum ki ya derlerse "oğlum kardeşin dershaneye gidecek siz verin",yok "ünv.okuyacak siz verin". bilmiyorum valla off offff:18:

öyle bısı yaparlarsa sen kestırıp at bızde gecınmeye calısıyoruz dersın canım madem nısanlın o kadar borcu ödedı zamanında onu okuttular dıye aynı seyı
kucuk kardese de yapsınlar oda ılerde calısır aıleye destek olur ama herseyde yenı yuva kuracak olanlardan beklenmez ya

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım cok sagolun.Allah bole sorunlar yasayanların yardımcısı olsun yasamayanlara da bole sorunlar yasatmasın ıns

valla ne biliim tatlım ya durum ortada,böyle olunca aklıma 894798473928q7489264 şey geliyor:26:

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım cok sagolun.Allah bole sorunlar yasayanların yardımcısı olsun yasamayanlara da bole sorunlar yasatmasın ıns

kesinlikle yelizcime katılıyorum,çok zor kızlar..Allah sizlere yaşatmasın,bizede çare ihsan eylesin Rabbim..

amın canımm duzelır duzelır bırtek sende olmuyor böyle sorunlar emın ol herkesın kendı ıcınde farklı farklı sorunları oluyor

bunlar cözulmıcek sorunlar degıl allah beterınden korusun

havvanın babası haaa ilahi kız nerden geldi aklına

zaten canım benim evlendiğinizde kazancınız üzerinde de kocan üzerinde de sen de gerçek anlamda söz sahibi olacaksın, o yüzden şimdiki kadar sıkıntı yaşamazsın inş.

Selam kızlar ben de geldimmmmmmmm kayınvalıdemlerdeydık bugünnnnnnn 1 saat olmadı eve geleli hemen damladım buraya .Şafağımızda 71 oldu çok şükür hasret sona ericek inş
ooo hoşgeldin çağlacım neler yaptın bakalım, yedirip içirdi mi kayınvaliden sana, iyi baktı mı :))

amin canım benim

hoşgeldın canımın ıcı

sen kayınvalıdenle sohbet et bol bol
evet cnm valla yedik içtik sohbetımızı etdık geldık

Canım çok üzüldüminş bı an önce dogru yolu bulur kayınpedern sen skma canını

Hb gasolncim valla yedik içtik iyi baktı ben de hizmetimi esırgemedım tabıkı

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüminş bı an önce dogru yolu bulur kayınpedern sen skma canını[/QUOTE]

sagol tatlım,hosgeldın sende

Canım çok üzüldüminş bı an önce dogru yolu bulur kayınpedern sen skma canını

sagol tatlım,hosgeldın sende[/QUOTE]
hb cnmmmmm

kızlar iyi geceler,öpüyorum hepinizi
sohbetiniz bol olsun demeyeceğim,sonra okuyunca kıskanıyorum kaçırmışım diyesizde yatın uyuyun en iyisi:90::90:

sohbetiniz bol olsun demeyeceğim,sonra okuyunca kıskanıyorum kaçırmışım diyesizde yatın uyuyun en iyisi:90::90:

hhaahha sedoşum birazdan ben de aynı cümleleri kurucam galiba
sana iyi geceleerrr

allah rahatlık versın tatlı uykular

merak etme eger bısıler kacıracak olursan yarın özetını gecerız

bende öptumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…