2012' de yazın evlenecekler

dizi gibi hikaye:)

Canım eğer uyku seti kullanmıycaksan bı kac tane al ama uyku setı kullanıcam dersen yorgan çok almana gerek yok. Ben 2 tane uyku seti alıcam 2,3 tanede yorgan toplam 5 tane gayet iyi bence

Canım eğer uyku seti kullanmıycaksan bı kac tane al ama uyku setı kullanıcam dersen yorgan çok almana gerek yok. Ben 2 tane uyku seti alıcam 2,3 tanede yorgan toplam 5 tane gayet iyi bence
şu an 2 uyku seti 3 yorgan almış durumdayım yeterli o zaman 5 olmuş işte

Ohhhhhhh o zman sorun yok Ben çok çeşit bulamıyorum sanki uyku setinde TAÇ'a baktım çeşit az ama sarev fena değil burda yok artık netden alırım olmzsa

Ohhhhhhh o zman sorun yok Ben çok çeşit bulamıyorum sanki uyku setinde TAÇ'a baktım çeşit az ama sarev fena değil burda yok artık netden alırım olmzsa
uyku seti olayında bende aynı sorunu yaşadım netten sipariş verdim dediğin gibi soleyin çeşitlerine bakmanı öneririm hoş desenleri

günaydınnn kızlar......herkese çok mutlu bir gün olmasını diliyorum.......:93:

ayy canım benim çok teşekkür ederimmm

hoşgeldin canımm

iyi geceler canım rüyanda kimi göreceğini bilirsin sen
kız bilmem miiiii

ohh kaseleri güle güle kullan şekerr
neeee kelebek miiiiii, nyuuuuuuuuuuuuu balım kooooooşşşşşşşşş

teşekkür ederim canım öyle bir heyecan bir heyecan sormayın Allah herkese hayırlısını nasip etsin
hayırlı olsuunn ve hoşgeldin şeker :112:

gülerek kullan cnm emınımkı guzel bi modeldir. Cam bardak setleride çok hoşuma gitmişti
ayyy eğer karacadan yemek takımı alacak olsaydım yanına kendi deseninden bardak takımını kesin alırdım :114:
bu arada bardak takkımı benim karacadan şüphe duymadan alabileceğim 2 şeyden biridir, anacım çok güzeller yaa

maşallah yeter tabi ya bir de tek kişilik alırsın gelen misafire tamamdır bence

ben de 2 elyaf var, 2 de yün yorgan var, ben çok üşürüm de

Aaaaaaaaa biri kelebek mi dediiiiiiiiii

bugün sadece okullar tatil dimi?? :26:
resmi daireler açıktır heralde :26:

telefon geldi, ben teyzeme kahvaltıya gidiyoruumm

görüşürüz fıstıklar

aman kış geldi üşüyorum yaa allahım günah yazmasın onun yarattığı herşey güzeldirde ben bu kışı hiç sevmiyorum ...

dün akşam aşkımla konuştuk..bana dediki sana çok güveniyorum sen benim eşim olucaksın namusum şerefim dedi bana çok seviyorum dedi birde ben bi kelime söyledim oda senin her tepkini her hareketini çok seviyorum aşığım dedi bebekimm..keyfim yoktu kendime geldim akşam

aldığım pijamalarıda beğendi ailem..bi iç çamaşırları kaldı hayırlısı ile onlarıda alayım bohçam tamam olucak ...

8 kasıma ne kaldıki şurda 1 ay 2 gün yalnız kızlar sevgilim bayramın 2.günü gelicek ve biz yüzük takı bakıcazda bayramın 2,günü açık olurmuki kuyumcular ..bigün gidip sormam lazım daha pasta yaptırıcam ayy çok heyecanlı kendi kendime çoşuyorum bazen

Günaydın canımmmm nasılsınn

iyiyim üşüyorum ama olsun..herşey çok güzel gidiyor mutluyum huzurluyum ...sen nasılsın senin nsıl gidiyor ne zaman düğün belli mi yaz topiğindeyiz yazındır heralde...bizde akşam konuştuk sen ne zman istersen dedi kendisi mayıs sonu haziran başında düşünüyor bende haziran başında isterim bakalım halasının kızının düğününe denk getirmeden bi tarih alıcaz ama hala inanamıyorum evlencek olma fikrine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…