- 23 Eylül 2011
- 6
- 0
Biz birbirimizi ilk 6-8-2009 tarihinde bir piknikte gorduk.
Akrabalik var. Piknikten sonra o beni face e ekledi, muhabbet felandi derken bugunlere geldik.
Gecen senede istemeye gelmislerdi babam vermemisti.
Bu senede 2ci geldiklerinde verdi. Nisan/soz de 6-7-2011 tarihinde oldu.
Inan hic kasten o gune denk getirmeyi dusunmemistik, hatta salonu 7-7 de tutulacakti ama o gun
bir program var diye 6-7 ye alinmisti. Guzel bir tevafuk oldu anliycan.
Nisanlim Ankarada oturuyor bende maalesef Hollandada yasiyorum
Evlendikden sonrada ankarada yasamayi dusunuyoruz
Hayirlisi bakalim.
Siz nasil tanistiniz? Ayni sehirdemisiniz?
doğrudur tabi aman bi kere alıcaksın zaten içine sinsin aldıgın bol bol düşün :)
bende ilk ordan başlamıştım benim kafama takılan da su yorgan mevzusu ne kadar alsam karar veremedimHaklısın valla şimdilik yatak odasını diziyorum nevresim takımları falan
şu an 2 uyku seti 3 yorgan almış durumdayım yeterli o zaman 5 olmuş işteCanım eğer uyku seti kullanmıycaksan bı kac tane al ama uyku setı kullanıcam dersen yorgan çok almana gerek yok. Ben 2 tane uyku seti alıcam 2,3 tanede yorgan toplam 5 tane gayet iyi bence
şu an 2 uyku seti 3 yorgan almış durumdayım yeterli o zaman 5 olmuş işte
uyku seti olayında bende aynı sorunu yaşadım netten sipariş verdim dediğin gibi soleyin çeşitlerine bakmanı öneririm hoş desenleriOhhhhhhh o zman sorun yokBen çok çeşit bulamıyorum sanki uyku setinde TAÇ'a baktım çeşit az ama sarev fena değil burda yok artık netden alırım olmzsa
uyku seti olayında bende aynı sorunu yaşadım netten sipariş verdim dediğin gibi soleyin çeşitlerine bakmanı öneririm hoş desenleri
ben bakmıyım daha güzellerini görürüm falan içim giderbakayım bakalım birde soleye. Sarev de guzel
ben bakmıyım daha güzellerini görürüm falan içim gider
öyle gönül istiyo ki en güzeli olsun :)benımde o huyum vardr cnm bazen dıyorumkı almıyım son zamanlara bırakayım
kız bilmem miiiiiayy canım benim çok teşekkür ederimmm
hoşgeldin canımm
iyi geceler canım rüyanda kimi göreceğini bilirsin sen
ohh kaseleri güle güle kullan şekerrhoşbuldum canlarım..bugün paşaylaydımçerezlik ve 2 tane salata yada cips amaçlı kullanabileceğim kase aldım kelebek tutkunlarına duyurulur bernardoda yeni kelebek serileri gördüm çok cicilerdi ayrıca mudodada var kelebekli çerezlikler ve kaseler onlarda çok hoştu sayfalar baya bi ilerlemiş yarın okurum artık hepsini her geceki gibi 2012 yaz gelinciklerine maşallaaahhhhh
hayırlı olsuunnteşekkür ederim canım öyle bir heyecan bir heyecan sormayın Allah herkese hayırlısını nasip etsin
ayyy eğer karacadan yemek takımı alacak olsaydım yanına kendi deseninden bardak takımını kesin alırdım :114:gülerek kullan cnm emınımkı guzel bi modeldir. Cam bardak setleride çok hoşuma gitmişti
maşallah yeter tabi yaşu an 2 uyku seti 3 yorgan almış durumdayım yeterli o zaman 5 olmuş işte
günaydın fıstıkgünaydınnn kızlar......herkese çok mutlu bir gün olmasını diliyorum.......:93:
hoşbuldum canlarım..bugün paşaylaydımçerezlik ve 2 tane salata yada cips amaçlı kullanabileceğim kase aldım kelebek tutkunlarına duyurulur bernardoda yeni kelebek serileri gördüm çok cicilerdi ayrıca mudodada var kelebekli çerezlikler ve kaseler onlarda çok hoştu sayfalar baya bi ilerlemiş yarın okurum artık hepsini her geceki gibi 2012 yaz gelinciklerine maşallaaahhhhh
günaydınnn kızlar......herkese çok mutlu bir gün olmasını diliyorum.......:93:
Günaydın canımmmm nasılsınn