2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın kızlar yenı gelenlere hosgeldın dıyeyım. hepbırlıkte guzel bır hamılelık donemı gecırırız ınsaAllah:KK34:

gunaydın arkadaslar kalp atısını duyduk :) dun aksam doktora gittik hersey yolunda ınsallah bu sefer ona kavuscam kaybedenler uzulmeyın bende yasadım aynılarını 3 kez ama yılmadım yıkılmadım sebebını arastırdım ama umudumu yitirmedim hiç şimdi insallah uzun yolculuga cıktım :)

günaydın ağustos anneleri...

aranıza yeni katılıyorum
bende ağustos annesi olucam inş. bebişe birşey olmassa...
hcg değerim çok düşük şimdi pazartesi son kez daha bakıcaz normal sevide artış var mı diye. satın 31. gününde 30, 32. gününde 56,84 çıktı. burdan hcg değerlerine bakmaya çalıştım ama genelde benimkine göre yüksek değerlere sahipsiniz. bat den önce öğrenmişssiniz. birincide de düşük yapınca stres yapıyo insan.

iş yerinde ki arkadaşlarımdan bir tanesi bebişe fetih ve rahman süresi okunmasının iyi olacağına söyledi. bu bütün bebişlere okunmalıymış.

allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip eder inş, sevgiler...

günaydın ağustos anneleri...

aranıza yeni katılıyorum
bende ağustos annesi olucam inş. bebişe birşey olmassa...
hcg değerim çok düşük şimdi pazartesi son kez daha bakıcaz normal sevide artış var mı diye. satın 31. gününde 30, 32. gününde 56,84 çıktı. burdan hcg değerlerine bakmaya çalıştım ama genelde benimkine göre yüksek değerlere sahipsiniz. bat den önce öğrenmişssiniz. birincide de düşük yapınca stres yapıyo insan.

iş yerinde ki arkadaşlarımdan bir tanesi bebişe fetih ve rahman süresi okunmasının iyi olacağına söyledi. bu bütün bebişlere okunmalıymış.

allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip eder inş, sevgiler...

hoşgeldin canım
bende 13 haftalık hamileyim o sureleri duydum okumak gerekiyormuş
hayırlısı olsun allah kucağımıza almayı sağlıkla nasip etsin inşallah :)
bu gün cinsiyetini öğrendik %90 erkek dedi :) uçuyorum şuan ikili tarama testide yaptırdık cuma sonuçlarını alıcaz kısmetse :)

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
bende 13 haftalık hamileyim o sureleri duydum okumak gerekiyormuş
hayırlısı olsun allah kucağımıza almayı sağlıkla nasip etsin inşallah :)
bu gün cinsiyetini öğrendik %90 erkek dedi :) uçuyorum şuan ikili tarama testide yaptırdık cuma sonuçlarını alıcaz kısmetse :)

hayırlı olsun canım oğluşun. çok sevindim. tarama sonucunda sıkıntısızca ulaşır eline inş.

bende istiyorum, bende istiyorum:) :KK3:

hayırlı olsun canım oğluşun. çok sevindim. tarama sonucunda sıkıntısızca ulaşır eline inş.

bende istiyorum, bende istiyorum:) :KK3:

allah sana da nasip etsin en kısa zamanda hamilenin duası kabul olurmuş bak :)
herşey normal görünüyor bir tek yaramazlığı dışında kıpır kıpır mubarek :)

Herkese merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum özelden msj yazamadığım için buradan yazıyorum öncelikle rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim s.a.t 02 kasım yarın kalp atışlarını duyacağız inşaallah acaba benimle tarihi tutan arkadaşlar varmı benimki bir hafta geriden takip ediyorda şuan 7 haftalık olması gerekirken 6 + 2 olacak cevap yazarsanız sevinirim

Benimde sat 3 kasım ve doktora gıttıgımde banada doktor 1 hafta gerıden gelıyor dedı.. aynı zamanlardayız ben yavasda olsa kalp atısını duydum ama cars gunu tekrardan cagırdı ve o zaman daha guclu duymamız gerektıgını söyledi

Sevgili anne adayları aranıza yeni katıldım. 5 haftalık hamişim. 2 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam. bulantılarım da başladı :KK43:((

bu arada özelden msj atamıyorum listeye beni de eklerseniz sevinirim.
yaşadığım şehir: VAN
yaşım :25
SON SAT: 18 KASIM
tahmini doğum zamanı :24 AĞUSTOS
kilo: 65

Sevgili anne adayları aranıza yeni katıldım. 5 haftalık hamişim. 2 ay önce düşük yapmıştım inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam. bulantılarım da başladı :KK43:((

hoşgeldin cnm :KK3: rabbım sağlıcakla kucagımıza almayı nasip eder inşallah
bende ocak ayında düşük yapmıstım şimdi tkr hamileyim inşallah bu kez alırız bebişlerimizi kucaklarımıza :KK16:

kızlar beni listeden silebilirsiniz kaybettim bebeğimi düştü bugün ve kürtaj oldum..8ayda ikinci kürtajım....

Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm.Hakkında hayırlısı buymuş demek ki.İnşallah tez vakitte sağlıklı olarak tekrar yaşarsın annelik sevincini.

hoşgeldin cnm :KK3: rabbım sağlıcakla kucagımıza almayı nasip eder inşallah
bende ocak ayında düşük yapmıstım şimdi tkr hamileyim inşallah bu kez alırız bebişlerimizi kucaklarımıza :KK16:

naber cicim nasılsın? Kalp atışlarını dinlemeye ne zaman gideceksin?:KK19:

çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip olur. benim eşim doktor. dün ultrasonla baktı ve keseyi tam göremedik. 18 kasım son sat tarihimdi. bu tarihlarde olup keseyi gören var mı???

kızlar benide dahil edin :KK34:
bende 6 haftalık hamileymişim..:nazar::KK49:
allah nasip ederse bende ağustos annesi olucam..:KK1:
p.tesi dr gidicem beta hcg 8507 di 2 gün önce artık kalp atışlarını duyarım heralde..

satım 1 kasım
yaşım 24
yaşadıpım yer Sİnop
başlangıç kilom 79
tahmini doğum 6 ağustos

buğün doktora gittim kalp atışı yok dedi. kese var,bebek var ama kalp atışı yok. sat 29 ekim. bu durum normal mi.. 7 ay öncede düşük yaptım. bana yardım edin. bu sefer de mi bebeğimi kaybedeceğim..

X