2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte bu güzel bir haber günde 1 tane içiyordum zaten daha da iştahla içerim artık.çok teşekkürler canım...:KK54:
rica ederim yazın günde 3 tane içilmeliymiş terden dolayı

inşallah bir daha yaşamazsın çok zor diyorlar düşüğü.. bizimki sürpriz oldu ama iyi de oldu bir bakıma... doğuma hemen hemen 3 yaşına girmiş olcak kızım... gerçekten rabbim biliyor zaten zamanını ...

çok iyi olmuş hemde.

kızlar müsaadenizle ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.malum kocişle ilgilenme vakti bebişler geldikten sonra pabuçları dama atılacak bir süre:KK34: öpüyorum hepiniz kendinize dikkat edin...

görüşürüz tatlı hoşçakal

hıı ilk defa duydum.... bende sevmem ama içmeye çalışıcaz artık minik kuzuzlar için... tavsiye için teşekkürler:KK34:

yanına al pc başıda yudum yudum gidiyor :)))

çayı ve kahveyii günde ne kadar içiyosunuz :)

ben çok sewerim ama korkumdan içmiyorum. bir yere gittiysem 1 bardak açık çay içiyorum veya bir kahve .. önceleri çaydanlıkla içerdim :KK1::KK1: kahveyide çok severim ama bebeğim için içmiyorum akşamlarıda süt içiyorum kahvaltıda portakal suyu içiyorum içine 1 yemek kaşığı pekmez direkt kan yapıyormuş bende doktor gibiyim maşallahh:nazar::nazar::nazar::KK36::KK36::KK36:

slm kızlar....
nihayet miniğimin kesesini gördüm bugün.. ama daha çok küçük 2.5 mm cik... 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı... o güne kadar nasıl sabretcem bilmiyorum...:KK50:

gözün aydın canım :nazar: biraz zor gececek ama gececek :KK34:

kızlar merhaba aranıza bugün katıldım hamile olduğumu yeni öğrendim sizlere bişey sorucambugün devlet hastanesindeki kadın doğumcu tahlili yaptı evet hamilesiin ama daha yeni 15 gün sonra gel dedi ve elevit adında bi hap yazdı ne kaç haftalık olduğunu söyledi nede hcg değerimi ben özel hastanedeki bi doktora gidicem acaba ne zaman gitmeliyim tahminen bebeğim 3 veya 4 haftalık keseyi görmek için ne kadar beklemeliyim lütfen cevap verin bana :)

hayırlı olsun canım hoşgeldin :nazar:
hcg değerin 1500 ve üzeri olduğunda kese görülebiliyor, ondan önce gitme boşuna

bi kese gördüm sanki :KK70:

:KK9::KK9::KK9: :nazar:
çok teşekkür ederim demmir_can Allah razı olsun...inşallah herkesin bebişi sağlıklı annişi de sağlıklı olsun...dediğin gibi mide bulantısı bir hamileyi en mahfeden şey tüm enerjiyi morali bitiriyor.senin de mide bulantıların en az minimum seviyeye insin hatta aaa ben hamileyim ondan midem bulandı diyecek kadar azalsın en kısa zamanda...

inşallah canım.. kimsenin hamileliği burnundan gelmesiiinnnn

hcg sonucum 129 internetten öğrendim doktor bey lütfedip söylemedi bile

canım 2 günde 2 ye katlaması lazım değerin, ona göre hesaplayıp 1500 üzeri olduğunda git bence

elevit süper bir vitamin ilk hamileliğimde kullanmıştım folic ten tut bir sürü vitamin var içinde doğumdan sonra bile 6 ay kullandım sütün kalitesini arttırıyor saçlarımın dökülmesini bile önlemişti :)

valla bence de çok iyi, üstelik prospektüsünde bulantıya da iyi geldiği yazıyor, acaba ondan mı bulantım yok:26:

Son düzenleme:
Bulantıyı hiç beklemeyin ben olsam beklemem tecrübelerime dayanaraktan dua ediyorum midem bulanmasın diye. Çok rezil bişe bende çok şiddetli olur günde 10 defa kustuğumu bilirim serumlarr :KK37::KK37: irenç yaniii

selam hanımlar bugün ilk defa doktora gittim 5+0 olmuş. Dr vajinal muayene dedi bende karından baktıracağım diye içtim suyu içtim suyu patlayacaktım bir de çok ama çok heyecanlıydım. DR baktı kese mese yok görünmüyor tabi ben korkudan ölüyordum tuvalete git rahatlada gel dedi. Wc gittim 15-20 dk sonra tekrar baktı mesane çok dolu olunca kapatmış. Mercimeğimi gördükkkkk :KK36::KK36: çok rahatladım 2 hafta sonraya randevu verdi ilk doğumdan sonra 2 tane düşük yaptığım için. progestan verdi günde iki tane. aspirin verdi yarım içilecek. ve Folidoce verdi hem folik asit hemde vitaminmiş benden haberler böyle çok şükür yarabbimm.. Sizler nasılsınız :KK6:

öncellikle hayırlı olsun aynı şeyi bende yasadım:)bende 5 haftalık hamileyim.ben 2 ocakta gıdecem testler varmıs onları yaptırcam.umarım kalp atışlarınıda duyarız:)

özelden mesaj gönderemiyorum benide listeye ekler misiniz lütfen.

sat: 24.11.2011
tahmini doğum tarihi: 30 ağustos
başlangıç kilosu: 49

kızlar beni listeden silebilirsiniz kaybettim bebeğimi düştü bugün ve kürtaj oldum..8ayda ikinci kürtajım....

özelden mesaj gönderemiyorum benide listeye ekler misiniz lütfen.

sat: 24.11.2011
tahmini doğum tarihi: 30 ağustos
başlangıç kilosu: 49

Blue'cum yaşını da yaz bir zahmet şekerim yarın melek bakar inşallah bakmazsa yollarız özelden

kızlar beni listeden silebilirsiniz kaybettim bebeğimi düştü bugün ve kürtaj oldum..8ayda ikinci kürtajım....

ladybugg şu an sana ne söylesem ne desem bir anlamı yok...ama çok üzüldüm ne söyleyeyim bilemiyorum da...Allah sana ve eşine bol sıhhat sağlık versin ve en yakın zamanda inşallah yine güzel haber alırız.Biz hep buralarda olacağız bize ihtiyaç duyarsan eğer unutma...

Allahım sabırlar versin kardeşim, tekrar hayırlı evlatlar nasip etsin dikkat et kendine, bi arkadaşımda senin durumundaydı 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan 4 buçuk aylık, dua edelim inş.senin için moralini yüksek tut canım...

Son düzenleme:
X