2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım hepimizinkini inşallah:nazar: Ama insan hamile olduğunu kalp atışlarını duyunca anlıyo müthiç bi ses müthiş bir duygu .:emir_bebek:

ben keseyi görene kadar hamile olduğuma inanmıyordum gördüm farkına vardım:) kalp atışlarını duyunca herhalde ayaklarım yerden kesilir:):)

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun.sağsalim sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah bebişin.bana doktor sadece folik asit ilacı folbiol verdi.mide bulantım yok çok şükür.neden sesini dinlettirmedi anlayamadım?

İlk hamileliğimde hemen dinlettirmişti doktorum..Bu hastaneye yakın diye gitmiştim sanırım ultrason cihazı eski ondan 2 hafta sonra kendi hastaneme gidicem orda dinlerim artık

İlk hamileliğimde hemen dinlettirmişti doktorum..Bu hastaneye yakın diye gitmiştim sanırım ultrason cihazı eski ondan 2 hafta sonra kendi hastaneme gidicem orda dinlerim artık

hakkında hayırlısı canım.geç olsun güç olmasın.pıt pıtlarını da duyalım,gülüşlerini de görelim bebeklerimizin hepimiz inşallah.:KK55:

gözün aydın canım, inşallah böyle sağlıkla büyümeye devam eder bıdığın :nazar::nazar:
benim doktorum da dinletmedi sadecegösterdi, ama kullanılan ultrason aletiyle ilgili değildi benim doktorumun tutumu bu şekilde, sen onun için mi değiştirmeyi düşünüyosun?

yok hayatım dinlettirmedi diye değil .Benim ilk doğumumu yaptığım hastaneden çok memnun kaldım çok güzel ilgilendiler doktorum gitti o hastaneden ama bütün doktorlar çok iyi bütün arkadaşlarım aynı yerde doğum yaptı o yüzden o hastaneme gitmek istiyorum.

yok hayatım dinlettirmedi diye değil .Benim ilk doğumumu yaptığım hastaneden çok memnun kaldım çok güzel ilgilendiler doktorum gitti o hastaneden ama bütün doktorlar çok iyi bütün arkadaşlarım aynı yerde doğum yaptı o yüzden o hastaneme gitmek istiyorum.

anladım canım, tabi içine sinen bir hastane ve doktorla devam etmek de çok önemli

kızlar birşey sormak istiyorum... Bu karın şişince çatlak oluşumunu önlemek için yağlar vs. sürüyolar ya şimdiden başlamak mıu gerek cildi nemlendirmeye yoksa daha erken mi sizce?? daha önce doğum yapmış arkadaşlar ne dersiniz bu konuda?? bana arkadaşlarım şimdiden başlaman lazım diyorlar ama kararsız kaldım...

evet ya simdiden baslayin yaziyo bircok yerde.. napmamiz lazim ki ??

kızlar birşey sormak istiyorum... Bu karın şişince çatlak oluşumunu önlemek için yağlar vs. sürüyolar ya şimdiden başlamak mıu gerek cildi nemlendirmeye yoksa daha erken mi sizce?? daha önce doğum yapmış arkadaşlar ne dersiniz bu konuda?? bana arkadaşlarım şimdiden başlaman lazım diyorlar ama kararsız kaldım...

evet şimdiden sürmeye nemlendirmeye başlasan iyi olur özellikle banyodan sonra ben bademyağı sürmüştüm pek ihmal etmemeye çalıştım ama doğuma 2 hatfa kala tamamen gerilince yinede çatladı kenarları 2 şer çizgi oldu. Ama sadece karnını değil kalca bacaklarını ve göğüslerinide yağlaman gerekiyor buralarda çatlayabiliyo.

kızlar bende geldim 3-4haftalık hamileyim doktor doğumu 28 ağustosta dedi allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize :)

.........................................................

evet yaa gerçekten çok güzell, ben gecen sene orda rahim filmi çektirmiştim, ozaman odada yatmıştım 1-2 saat, demiştim ben kesinlikle burda doğum yapıcam :KK1: ama kısmet dediğin gibii
hhahha ne tesaduf bende 6 ay once fılan rahım fılmı cektrıdım orda bnde 1 2 saat yattım anestezılı cektırdım ben ama allahım nasıp et de dogumuma geleyım demıstımmm bakk nasıp olduu
ben de progestan kullanıyorum vajinal 200mg günde 3 tane
ben agızdan alıyorum ama felekat ettı benı o happ hamılelıgıme sevınemıyorum hep bı mutsuzluk var mutsuzluk yapıomus bu hap vajınal almak ıcın farklı bı kutu mu nasıl yoksa aynısını ıstedıgın yolddan alabılıyomusun

bence de şimdiden sürmeye başlamak lazım benim birazcık karnım kaşınmaya başladı hemen kakao yağı aldım ama sabun gibi olandan. ama şöyle bişey var vücudun yatkınsa çatlak oluşumuna en pahalı kremi de sürsen olan olur. benim allaha şükür ilk doğumumdan hiç izim çatlağım yok ama ben kaşındıkça sabah akşam sürdüm aldığım kremden ama benim annemde de hiç yoktu genetik biraz da

X