2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum özelden msj yazamadığım için buradan yazıyorum öncelikle rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim s.a.t 02 kasım yarın kalp atışlarını duyacağız inşaallah acaba benimle tarihi tutan arkadaşlar varmı benimki bir hafta geriden takip ediyorda şuan 7 haftalık olması gerekirken 6 + 2 olacak cevap yazarsanız sevinirim

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin ben 5+0 senden küçük ama seninle aynı olan arkadaşlar var birinci sayfadaki listeden takip edebilirsin onlarda mesaj atarlar zaten. tekrar hoşgeldin..

Herkese merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum özelden msj yazamadığım için buradan yazıyorum öncelikle rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim s.a.t 02 kasım yarın kalp atışlarını duyacağız inşaallah acaba benimle tarihi tutan arkadaşlar varmı benimki bir hafta geriden takip ediyorda şuan 7 haftalık olması gerekirken 6 + 2 olacak cevap yazarsanız sevinirim

prensez aramıza hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun sana yakın bir arkadaş daha vardı sanırım ama şu an kimdi hatırlayamıyorum zaten o okuyunca bende seninle aynıyım diye ortaya çıkar:KK1: listeye mi adını yazdırmak istiyorsun?

hoşgeldin canım, hayırlı olsun, yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah..
ben 8+2 yim, ilk doktor randevumda 4 gün geride çıkmıştı usgde, bir hafta sonra arayı kapattı ve şimdi gününde gidiyor,
seninki de ileride mutlaka kapatır arayı sakın takma bunu kafana

mrb cnm hoşgeldin :KK3:

ben sadececanım bişey istediğinde atıyodum bebişimin üstüne, dur artık her haltı atayım :KK9:
ayy zavallı bebeğim şimdiden nelere alet oluyo:KK53:

sederk canım sakin ol, bak böyle paniklersen allah korusun bişey olur, daha çok başındasın görünmemesi normal canım, ben de ilk gittiğimde görünmemişti kan değerim 980 küsürdü.
anca2 gün sonra göründü, hcg 1500 üzeri olması lazım..

üstelik allah korusun ama hepimizin de bebeklerinin başına gelecek bişey varsa buna engel olmamız mümkün değil ki, biz sağlıkla gelmeleri için dua edip bekliycez..
ama stres yapmak, olumsuz şeyler düşünmek yok hiçbir zaman:KK20:

cnm kusuruma bakma internet gitti oyuzden yazamadım
sonrada yemek işlerimi halletım
:KK9: he valla bebişlerin üstüne atıp duruyoruz napalım böyle nazımız geçiyo suçumuz yok bizim :KK9::KK9:

cnm kusuruma bakma internet gitti oyuzden yazamadım
sonrada yemek işlerimi halletım
:KK9: he valla bebişlerin üstüne atıp duruyoruz napalım böyle nazımız geçiyo suçumuz yok bizim :KK9::KK9:

rica ederim tatlım ne demeekkk.. ben de hala gazımla uğraşıyorumm:KK52::KK52::KK52:
valla bebişler şimdiden bizden kıymetli :emir_bebek::emir_bebek:

rica ederim tatlım ne demeekkk.. ben de hala gazımla uğraşıyorumm:KK52::KK52::KK52:
valla bebişler şimdiden bizden kıymetli :emir_bebek::emir_bebek:

:KK9::KK9: haha çıkaramadınmı yoksam hala :KK52::KK52:
sen kayısı felen ye kuzum belkim çıkarırsın aa dur dur kurufasulye yada nohut felen ye cnmcım
sorma kıymetlıler valla kıskansammı ne :KK9:

hsgeldin canım. hayırlı olsun bebişin. benden 3 gun sonra senın adet tarıhın, 31 ekimdi benim. kalp atışlarını duydum ben geçen hafta hersey yolunda ama 3 gun gerı dedı bana da dktorum o zman. üzerinde durmadım ben. geç döllenme olabiliyo,zamanla aradaki farkı kapatabiliyo yada muhtemel doğum tarihi geç oluyo yanı çok muhım degıl geriden gelmesi. takma kafana :)

:KK9::KK9: haha çıkaramadınmı yoksam hala :KK52::KK52:
sen kayısı felen ye kuzum belkim çıkarırsın aa dur dur kurufasulye yada nohut felen ye cnmcım
sorma kıymetlıler valla kıskansammı ne :KK9:

ayy onlar daha fena gaz yapar :KK60::KK60:

valla ben de eşime diyorum seni artık gözüm görmüyor benim bebeğim var diyorum nasıl bozuluyo :KK9:
sonra bide gönlünü almakla uğraşıyorum, çok alıngan oluyor bunlar da ayol :KK52:

prensez aramıza hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun sana yakın bir arkadaş daha vardı sanırım ama şu an kimdi hatırlayamıyorum zaten o okuyunca bende seninle aynıyım diye ortaya çıkar:KK1: listeye mi adını yazdırmak istiyorsun?

hoşbulduk arkadaşım evet evet bende listeye yazdırmak istiyorum adımı ama özelden msj atamıyorum daha yeniyim :)

ayy onlar daha fena gaz yapar :KK60::KK60:

valla ben de eşime diyorum seni artık gözüm görmüyor benim bebeğim var diyorum nasıl bozuluyo :KK9:
sonra bide gönlünü almakla uğraşıyorum, çok alıngan oluyor bunlar da ayol :KK52:

:KK9::KK9: bizimkiside üle valla hemen yuzune bi korku ifadesi düşüyo
sanki benı sallamıycakmısın bebiş dogunca der gibi :KK60: :KK60:
iyi ya işte kuzum çıkarırsın rahat rahat gazı içinde kalıp mideni bulandırcagına rahatlarsın cnmcım :KK9:

:KK9::KK9: bizimkiside üle valla hemen yuzune bi korku ifadesi düşüyo
sanki benı sallamıycakmısın bebiş dogunca der gibi :KK60: :KK60:
iyi ya işte kuzum çıkarırsın rahat rahat gazı içinde kalıp mideni bulandırcagına rahatlarsın cnmcım :KK9:

valla içerde müthiş bir imalat var, ben çıkardıkça yenileri üretiliyor :KK1:
en iyisi bir tablet almak artık sabahtan beri eziyete dönüştü yaa

hoşgeldin canım, hayırlı olsun, yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah..
ben 8+2 yim, ilk doktor randevumda 4 gün geride çıkmıştı usgde, bir hafta sonra arayı kapattı ve şimdi gününde gidiyor,
seninki de ileride mutlaka kapatır arayı sakın takma bunu kafana

hoşbulduk teşekkür ederim ben geçen hafta cuma gittim keseyi ve yolk kesesini gördük 5+2 demişti doktor bişey daha sorsam sizin bulantılarınız başladımı bende henüz bişey yokta sadece kasık ağrısı var bi yarın olsa da tıp tıpları duysam çok rahatlayacağım siz duymuşsunuzdur değilmi allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağllıkla

hoşbulduk arkadaşım evet evet bende listeye yazdırmak istiyorum adımı ama özelden msj atamıyorum daha yeniyim :)

canım hangi şehirdesin kaç yaşındasın son adet tarihin bebişin tahmini doğum tarihin kese göründü mü kalp atışı duydun mu yaz da özel mesaj atalım melek'e :KK34:

hoşbulduk teşekkür ederim ben geçen hafta cuma gittim keseyi ve yolk kesesini gördük 5+2 demişti doktor bişey daha sorsam sizin bulantılarınız başladımı bende henüz bişey yokta sadece kasık ağrısı var bi yarın olsa da tıp tıpları duysam çok rahatlayacağım siz duymuşsunuzdur değilmi allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağllıkla

amin canım.. inşallahh..

ben gecen hafta gördüm kalp atışlarını çok şükür, kasık ağrısı dersen bende de oluyor, bazen hafif arada da sert vuruyor valla ve genelde sol tarafımda..
bulantı konusunda ben de şimdiye kadar fazla bulantı yaşamadım, bazen çok ekşime oluyor midemde, son günlerdede gaz problemim çok arttı, o biraz arttıyor mide rahatsızlığımı

canım hangi şehirdesin kaç yaşındasın son adet tarihin bebişin tahmini doğum tarihin kese göründü mü kalp atışı duydun mu yaz da özel mesaj atalım melek'e :KK34:

canım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum ben ankaradayım 05.08.1981 doğumluyum 75 kiloyum s.a.t 02 kasım tahmini doğum tarihini doktor henüz söylemedi ama nette 8 ağustos hesaplıyor kese ve yolk kesesi göründü yarın kalp atışını inşaallah duyucaz

hımm ozaman öyle yap cnmcım zor valla
:KK9:doğurana kadr nelerle karşılaşcaz bakalım

aman kötü şeylerle karşılaşmayalım da herşeye razıyız ve hazırızz:KK49::KK49::KK49:
ama ben ilk haftalardaki korkularımı baya baya yendim çok şükür, yavaş yavaş hamile moduna girmeye başladım :KK9:

Son düzenleme:
amin canım.. inşallahh..

ben gecen hafta gördüm kalp atışlarını çok şükür, kasık ağrısı dersen bende de oluyor, bazen hafif arada da sert vuruyor valla ve genelde sol tarafımda..
bulantı konusunda ben de şimdiye kadar fazla bulantı yaşamadım, bazen çok ekşime oluyor midemde, son günlerdede gaz problemim çok arttı, o biraz arttıyor mide rahatsızlığımı

teşekkür ederim canım banada aynı şekilde oluyor hatta sol tarafım ayağıma vuruyor arada ya bende korkuyorum diğer bebeğim karnımda öldü 7 haftasında acaba bulantım bi anormallikmi varda olmuyor diye korktum çok sağol inşaallah hepimizinki yolunda gider sağlıklı olur

canım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum ben ankaradayım 05.08.1981 doğumluyum 75 kiloyum s.a.t 02 kasım tahmini doğum tarihini doktor henüz söylemedi ama nette 8 ağustos hesaplıyor kese ve yolk kesesi göründü yarın kalp atışını inşaallah duyucaz

Rica ederim...yarın güzel haberlerle gel kalp atışını da ekleterek mesaj atalım Melek'e gerçi o arada girip bakıyor yeni istekler varsa ekliyor eğer eklememişse yarın kalp atışıyla ekletelim inşallah:KK54: güzel haberlerini bekliyoruz :KK54:

X