hoşgeldinn aramıza canım... Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin...
selamllaarr saygılarrr efendimmmmmm sanırım ben bu topiğide uyuyorumm girebilidiğim kadar giricemm raabbım nasıp eder de o gunlerı gorursek bende agustos annesı olucamm hemde galıbaa tam da bayramaa yanı gunler oyle gosterıoo nasıpp bebısım karnımda suan benımlle yaa cok sukurr sat ım 12 kasımdı doktorlara gore 5-3 um ama bana gore 4 haftalıkım ben daaha bence neyse bısı sorucam elevıt kullanıorum bıde progestan verdı onu kullanıyorum bıde folk asıt baska da bısı kullanmıyorum sız neler kullanıyorsunuz bıde kasıklarıma ağrılar ğiriyo ıkı gundur sızde de var dımııı
canım hoşgeldin hayrlı olsn bebeğin sağlıkla bereketle gelsn
hoşgeldin aramıza
selamllaarr saygılarrr efendimmmmmm sanırım ben bu topiğide uyuyorumm girebilidiğim kadar giricemm raabbım nasıp eder de o gunlerı gorursek bende agustos annesı olucamm hemde galıbaa tam da bayramaa yanı gunler oyle gosterıoo nasıpp bebısım karnımda suan benımlle yaa cok sukurr sat ım 12 kasımdı doktorlara gore 5-3 um ama bana gore 4 haftalıkım ben daaha bence neyse bısı sorucam elevıt kullanıorum bıde progestan verdı onu kullanıyorum bıde folk asıt baska da bısı kullanmıyorum sız neler kullanıyorsunuz bıde kasıklarıma ağrılar ğiriyo ıkı gundur sızde de var dımııı
canıııım çok teşekkür ederim hoşbuldum 1er 2şer haftayla hepimiz doğuracağız sağlıklı bir şekilde inşallah
hoşgeldin canım hayırlı olsun
canım çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun
inşallah inşallahhh
hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebişin..
ben de sadece elevit kullanıyorum ama seni anlamadım yani hem elevit hem de ayrıca bir folik asit mi kullanıyosun
ahahah aynen kızzz nerden nereyeeeeeehaykolikkkkkk
aynı topike düştük
hayırlı olsun canım
canım doktor bana sadece folikasit için folbiol verdi benim kasıklarımda ağrı değil de sağ boşluğum dünden beri ağrıyor sanırım gece uyurken ters bir hareket yaptım senin düşük problemin filan mı oldu Allah korusun neden progestan kullanıyorsun.?
bende hem elevit hem folikasit kullanıyorum..
handancım senin de ilk bebişin mi?
aaaa ama elevitte zaten 0.8 mg folik asit var, çok fazla olmuyor mu, başka ne alıyosun?
canım dediğin gibi tedbir amaçlı vermiştir inşallah kalp sesini duyarsın hayırlı haberlerini alırız o zamana da...
walla ne bılım doktor verdı kullanıom bıdde sey sorucam bursalısın galıba hangı doktora gıdıyorsun ya
canım dediğin gibi tedbir amaçlı vermiştir inşallah kalp sesini duyarsın hayırlı haberlerini alırız o zamana da...
sen duydunmu kalp atıslarını ilk aylarda sadece doktor duyuyomus dogru muu
eee vardır bir bildiği, ben jimerde türkan hanıma gidiyorum, sen de mi bursadasın?
aaaa ama elevitte zaten 0.8 mg folik asit var, çok fazla olmuyor mu, başka ne alıyosun?
bende jımere gıdıyorum nuray hanıma allah allah bu ılacları veren de o neyse sen nekadarlık hamışsın dogun ne zaman kısmetsee
eee vardır bir bildiği, ben jimerde türkan hanıma gidiyorum, sen de mi bursadasın?