- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
başka bişi almıyorum..canmm eleviti iiyi oluyo kullanmam c vitamini filanda var kışı rahat atlatırım inş
anladım canım, bol bol meyve de ye sen yine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka bişi almıyorum..canmm eleviti iiyi oluyo kullanmam c vitamini filanda var kışı rahat atlatırım inş
8+1 im canım, satımla uyumlu gidiyor bakalım şimdilik 1 ağustos görünüyor..
valla bana sadece elevit verdi, başka da bişey vermedi.. memnun musun nuray hanımdan, türkan hanım süpper bir doktor
cok yogunnnn tabı ama memnunum ya ama dogum cok pahalıymıs dıye duydum eger pahalı gelyosa 7. aydan sonra baska hastaneye sevk edebılıolarmıs onu bı arastırmam lazım
evet 3000-3500 gibi şimdilik doğum fiyatları, türkan hanımı bırakmak istemiyorum bakalım ozamana kadar ne olur
herkese iyi akşamlar kızlar... çok üşüyorum... bir an önce bitsin şu mesai diye dua ediyorum... bi de yemek derdi var offf off... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize...
herkese iyi akşamlar kızlar... çok üşüyorum... bir an önce bitsin şu mesai diye dua ediyorum... bi de yemek derdi var offf off... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize...
kısmet walla hastane cok guzel ama cok begenıyorumm hdı bakalım nasıppp
iyi akşamlar canım, sıkı giyin üşütme sakınnn
bugun kasiklarim agriyo boyle hafif hafif kizlar bi de cok uykum var bugun ..
bugun kasiklarim agriyo boyle hafif hafif kizlar bi de cok uykum var bugun ..
iyi akşamlar canım kalın giyin Allah korusun bir de idrar yolları enfeksiyonu belası çıkmasın başına... sende kendine dikkat et bebişine de ...
anladım canım, bol bol meyve de ye sen yine de
ben de bundan korktum bugün... meylim vardır idrar yolları enfeksiyonuna... Allah korusun yine de hepimizi...
yok vitamin alıyorum diye ihmal etmiyorm meyvemi filan elimin altında sürekli bişiler hem çalşyorm hem yiyorm
1 ayda 1 kilo almışım bakalım 9 ayın sonu nası olacak
selam kızlar
ben listede yokumm beni de ekleyebilir misiniz
kilo: 70
ilk gebeliğim
SAt 12 Kasım Beklenen doğum tarihi : 22 Ağustos
sağol canım haber vereyim ama sanırım özel mesaj hakkım yok