2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

8+1 im canım, satımla uyumlu gidiyor bakalım şimdilik 1 ağustos görünüyor..
valla bana sadece elevit verdi, başka da bişey vermedi.. memnun musun nuray hanımdan, türkan hanım süpper bir doktor

cok yogunnnn tabı ama memnunum ya ama dogum cok pahalıymıs dıye duydum eger pahalı gelyosa 7. aydan sonra baska hastaneye sevk edebılıolarmıs onu bı arastırmam lazım

cok yogunnnn tabı ama memnunum ya ama dogum cok pahalıymıs dıye duydum eger pahalı gelyosa 7. aydan sonra baska hastaneye sevk edebılıolarmıs onu bı arastırmam lazım

evet 3000-3500 gibi şimdilik doğum fiyatları, türkan hanımı bırakmak istemiyorum bakalım ozamana kadar ne olur

herkese iyi akşamlar kızlar... çok üşüyorum... bir an önce bitsin şu mesai diye dua ediyorum... bi de yemek derdi var offf off... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize...

herkese iyi akşamlar kızlar... çok üşüyorum... bir an önce bitsin şu mesai diye dua ediyorum... bi de yemek derdi var offf off... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize...

iyi akşamlar canım kalın giyin Allah korusun bir de idrar yolları enfeksiyonu belası çıkmasın başına...:KK50: sende kendine dikkat et bebişine de ...:KK49:

kısmet walla hastane cok guzel ama cok begenıyorumm hdı bakalım nasıppp:KK34:

evet yaa gerçekten çok güzell, ben gecen sene orda rahim filmi çektirmiştim, ozaman odada yatmıştım 1-2 saat, demiştim ben kesinlikle burda doğum yapıcam :KK1: ama kısmet dediğin gibii

bugun kasiklarim agriyo boyle hafif hafif kizlar bi de cok uykum var bugun ..

canım resmen bende ayakta uyukluyorum tüm enerjilerimizi bebişler aldığı için sağolsunlar:KK9: dinlenebilme şansın varsa uzat ayaklarını kapat gözlerini uykunun tadını çıkar ağustostan sonra uykuları mumla arayacağız çünkü:KK49:

iyi akşamlar canım kalın giyin Allah korusun bir de idrar yolları enfeksiyonu belası çıkmasın başına...:KK50: sende kendine dikkat et bebişine de ...:KK49:

ben de bundan korktum bugün... meylim vardır idrar yolları enfeksiyonuna... :KK43: Allah korusun yine de hepimizi...

ben de bundan korktum bugün... meylim vardır idrar yolları enfeksiyonuna... :KK43: Allah korusun yine de hepimizi...

ay canım benim de bağışıklık kazanmış durumda Allah korusun şu hamileliği enfeksiyonsuz geçirmek tek ihtiyacım...öyle birşey hissettiğin anda 2bardak suyu zorla da olsa ard arda iç geçirsin inşallah en kısa zamanda Allah....

yok vitamin alıyorum diye ihmal etmiyorm meyvemi filan elimin altında sürekli bişiler hem çalşyorm hem yiyorm
1 ayda 1 kilo almışım bakalım 9 ayın sonu nası olacak :KK52:

ooo hızlı başlamışsın sen maşallahh
ben allahtan 1 kg verdim ama benim fazla zaten kilom

selam kızlar

ben listede yokumm beni de ekleyebilir misiniz

kilo: 70 :KK37:
ilk gebeliğim

SAt 12 Kasım Beklenen doğum tarihi : 22 Ağustos

X