2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim de keseyi bilmiyorum ama hep sol kasığımda ağrı oluyor bu kesenin solda olduğunu mu gösterir:KK3:

Kızlar benim de keseyi bilmiyorum ama hep sol kasığımda ağrı oluyor bu kesenin solda olduğunu mu gösterir:KK3:

canım benimde hep sol tarafım ağrıyo sanki.kese solda olabilir benimde....
cinsiyet tahmini için diyosan o farklı ama
kesenin senin sağında yada solunda olması değil.
bebeğin kesenin sağındamı solundamı olduğu önemliymiş...
6-8 haftalık ultrasan görüntüsüne göre değerlendiriliyomuş ama oda farklı :)
fotoyu eline alıp baktığında bebek kesenin sağınayakınsa kız soluna yakınsa erkek olabilirmiş bi ihtimal.tabi allah bilir.benimki eğlence kısmı...
yani anne karnındaki duruşun tam tersi oluyomuş ultrason resmi....ben diyenlerin yalancısıyım...

canım benimde hep sol tarafım ağrıyo sanki.kese solda olabilir benimde....
cinsiyet tahmini için diyosan o farklı ama
kesenin senin sağında yada solunda olması değil.
bebeğin kesenin sağındamı solundamı olduğu önemliymiş...
6-8 haftalık ultrasan görüntüsüne göre değerlendiriliyomuş ama oda farklı :)
fotoyu eline alıp baktığında bebek kesenin sağınayakınsa kız soluna yakınsa erkek olabilirmiş bi ihtimal.tabi allah bilir.benimki eğlence kısmı...
yani anne karnındaki duruşun tam tersi oluyomuş ultrason resmi....ben diyenlerin yalancısıyım...

Anladım canım ben de ilk defa duydum bu konuyu da merak etmiştim bayagı da karışıkmış:KK36: sanırım bır 3 ay bekleyeceğiz öğrenene kadar :KK34:

olabilir yezal benim de sol kasığımda ağrı sızlama oluyordu kontrolde kese solda çıktı belki tesadüftür ama öyle :) bu arada bugün ilk kontrolümde 2 kese göründü kızlaarr ayy nasıl sevindim anlatamam :) inşallah sağ salim bebişler de gözükür kalp atışlarını da duyarız dua edin bana :KK43: :KK49:

olabilir yezal benim de sol kasığımda ağrı sızlama oluyordu kontrolde kese solda çıktı belki tesadüftür ama öyle :) bu arada bugün ilk kontrolümde 2 kese göründü kızlaarr ayy nasıl sevindim anlatamam :) inşallah sağ salim bebişler de gözükür kalp atışlarını da duyarız dua edin bana :KK43: :KK49:

Canımmm ne guzel bır haber buu , hadı hayırlı olsun var mı ailende çoğul gebeliikler?

aaaaaaa ikizzz bebikk :)) hadi hayırlısı canım çok sevindim :))

Canımmm ne guzel bır haber buu , hadı hayırlı olsun var mı ailende çoğul gebeliikler?

amin sağol yezalcım :) eşimin tarafında ikiz hiç yok ama bizim tarafımızda annemin teyzesinin ikizleri var halasının da var :) Allah korusun ama benim halam da ikiz düşürmüştü :KK43: ben çok istiyodum galiba Allah gönlüme göre verdi inşallah sağlıklı ve yolunda olur her şey..:nazar:

Telaşlanma canım, bazen gebelik kesesi kılcal damarlara denk gelirmiş ve bu nedenle lekelenme olabilirmiş.ufak lekelenmeler olması normal olabiliyormuş.Senin için dua ediyorum Allahın izniyle birşey olmayacak...Allaha emanet olun.:KK70:

kızlar çok saolun, Sylmz canım Allah razı olsn duan için tşkrler....
kızlar hala devam ediyo açık pembe akıntı şeklinde yatıyorum kalktığım anda geliyo,,doktora gttm normal dedi,,,bu vesileyle kesemi de gördm..kanamam inşallah geçer korkuyorum...listeden düzltebilirz kesemi gördm elhamdülillah,,kalp atışını duymayı,,karnımızı tekmelemelerni de hissetmek nasip olur inşallah sağlıkla hayırla...........

günaydın kızlar

diğer hamile topiklerine göz attımda bizim kadar korkan aman kötü bişey olacak diye olumsuz düşünen bi topik görmedim.Bu hepimizi etkiliyor bu sefer bizlerde düşünmeye başlıyoruz. yapmayın kızlar ya olumlu düşünün. zaten kaderimizde ne varsa onu yaşıyacaz. ama böyle sürekli evham yapmakla olmaz..

valla canım sorma ya ben bi kendimi bilirdim bu kadar evhamli. çevremdeki herkesi kendimle kıyaslayınca oldukça rahat olduklarını görürdüm. ama burda maşallah bir çogu benden de evhamlı çıktı. bazen okuduklarıma şaşırıorum. hamileligin tadını doya doya çıkarmak bunu yaşamak varken kendimizi boş yere strese sokuyoruz. dedigin gibi herşey olucagını varıyor. kaderin önüne geçemeyiz. doktorum bana sen niye bu kadar korkuyosun afrikadaki kadınları görmüomusun dedi gerçektende dogru yane

Günayydın kızlarrr..

Maşallah yüksel84 ne uyumuşsun canım bıraksalar 24 saati tamamlıcaktın yani :))

Kızlar sizlere bişe sorucam..Dünden beridir vajinamın başlangıcında kaşıntı başladı neden olabilir bileniniz varmı??
Birde vajinal bölgeme ağda yapıyordum ben normalde şimdide ağda zamanı geldi ama yapsammı bişe olurmu bileniniz varmı??

Son düzenleme:
amin sağol yezalcım :) eşimin tarafında ikiz hiç yok ama bizim tarafımızda annemin teyzesinin ikizleri var halasının da var :) Allah korusun ama benim halam da ikiz düşürmüştü :KK43: ben çok istiyodum galiba Allah gönlüme göre verdi inşallah sağlıklı ve yolunda olur her şey..:nazar:

hayırlısı canım inşallah sağlıkla doğar ikizlerin allah gönlüne göre nasip etmiş ben de tüp bebek yaptırdım hep ağzımızdaydı eşimle ikiz mi olur acaba diye benim de ikizlerim olacak inşallah kalp atışlarını da duydum darısı başına canım

umarım sorunsuz bir hamilelik geçiririz :)

Günayydın kızlarrr..

Kızlar sizlere bişe sorucam..Dünden beridir vajinamın başlangıcında kaşıntı başladı neden olabilir bileniniz varmı??
Birde vajinal bölgeme ağda yapıyordum ben normalde şimdide ağda zamanı geldi ama yapsammı bişe olurmu bileniniz varmı??

günaydın kızlar

kaşıntı biraz idrar yolları enfeksiyonunun habercisi olabilir canım doktorum bana hijyene daha çok önem vermen gerekir hamilellik sürecinde dedi ben zaten sebamed'in "feminine intimate wash" ürünün kullanıyorum 5-6 yıldır vajinal bölge temizliği için size de öneririm

günaydın kızlar

kaşıntı biraz idrar yolları enfeksiyonunun habercisi olabilir canım doktorum bana hijyene daha çok önem vermen gerekir hamilellik sürecinde dedi ben zaten sebamed'in "feminine intimate wash" ürünün kullanıyorum 5-6 yıldır vajinal bölge temizliği için size de öneririm

anladım canım saol belkide yoğun akıntıdan enfeksiyon olabilir..Hormonlar değişiyor vucüt değişik reaksiyonlar gösteriyor demekki neyse salı günüinş. dr. gittiğimde sorarım artık:KK66:

:nazar::nazar:bebeişimin kalbi nin sesini duydum kızlarr bu ne büyük bir mutluluk tarif edemem şükürler olsun Rabbime :KK16::KK16::KK16:

Günayydın kızlarrr..

akıntıdan kaynaklanan kaşıntı olabilir ben gunluk ped kullanıyorum.. ağda konusunda da bebeğe bir zararı olmuyor fakat her zamankinden canın daha çok acıyor..

:nazar::nazar:bebeişimin kalbi nin sesini duydum kızlarr bu ne büyük bir mutluluk tarif edemem şükürler olsun Rabbime :KK16::KK16::KK16:
canımmmm çok sevindimmrabbim banada nasip edecek inş. salı günü inş. bende duyabilirim şimdiden heyecanlandım valla günler saatler geçmiyor benim içinde ..
akıntıdan kaynaklanan kaşıntı olabilir ben gunluk ped kullanıyorum.. ağda konusunda da bebeğe bir zararı olmuyor fakat her zamankinden canın daha çok acıyor..
bende kullanıcam canım kaşıntı başladı dünden beridir korkuyorum mantar olmasından..Off can acısı napalım yapacak bişey yok artık başa gelen çekilecek saol :KK66:

X